Şimdi Ara

Tum Olympia'lilar Okusun! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
4.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mongo

arkadaşlar bu oyunda bişi var ben bakıyorum karuslu adamıma bol bol fp çıkıyo aynı lvl elmorad var ona bişi çıkmıyo manner aynmı ama karuslar torpillşi bunu öğrenin

sende torpili nerden nereye getirdin yuh yani.

Ayrıca bu torpil deil.Çok önceden kurulan clanlar buga girmedi RememberMe çok önceden kurulan bir clan Adrenaline de aynı bu yüzden 3-5 tane gradeli clan vardı ve onlar girdi.

Bu arada RememberPower da buga girdi CSW ye giremedi.
  • Evet, bu torpil falan degil arkadaslar oyunun bir bug i. Ne hikmetse o adamlar pelerinlerini ve grade lerini kaybetmediler ama biz kaybettik o kismini anlayabilmis degilim.

Neyse isin özü o adamlar buga girmedi, biz girdik. Onlar Crystal i kirarken, bizse kaleyi savunmayi birak delosa dahi giremedik, moradon teleport gate in yaninda bekledik. Ve daha sonra delosa gittigimizde sanki bileklerinin gucuyle kaleyi almislarcasina cesitli hareketler, sozler isittik. Demek istedigim kale kisa bir sureligine kiralik. GM le de irtibata gecmeye calisiyoruz, umarim gereken yapilir kale bize geri verilir.

Eski clanlar buga girmedi diyen arkadasima da sunu diyim. ZeroTolerance clani human tarafinda pelerin gorevini yapmis ilk clandir. Eski olup olmadigimizi sen dusun artik...
  • bence olimpianın en iyi clanı ZeroTolarance bunu herkez bisin.Delos olayına gelince Zero saten alıcaktır geri.....
  • BEN ORC OLMA CABANIZI MANTIKSIZ BULUYORUM TIME SIRF ADİ THE CLANI İÇİN GEÇECEKSENIZ GERCEKTEN AYIP SIZE ZATEN SAVASLARDA DOGRU DUZGUN KAZANAMIYORUZ...

• Time haklısın kardeş siz kale yi sadece büyük savaş zamanında kaptırırdınız ondada herkes acemiydi 20 kişiyle kaptırmadınınz helal olsun
    Relic,THE,Antidothe,SAW karşı Zero
    Bariz üstünlüğümüz vardı ama tecrübeyle savuşturdunuz doğrusu cannon ları iyi kullandınız en iyi CSW dı bence
    Ama time sana bişey söyliyim çoğunuz türk ve ank dasınız bende öle eski elemanlarınız pek iyi anmıyor sizi clandan çıkan baya türk var. Ancient,Zhen(çok eski),poyr4z şimdi aklıma gelmedi 2-3 daha var sanırım
    bunun sebebide sizin 1. olmak için takındınız tavır(np ye bakılması artık) atmıyosunuz belki ama tavırınız adamı çıkartır clandan
    Sizi yadırgamıyorum ama bu sizi yanlız bırakır en büyük hatanız bu sizden o kale alınacak bügün değilse yarın tek başınıza tutamazsınız
    Yabancılar birlik ben sizin yanınızda bi clan göremedim hiç THE clanı tam bi şerefsiz clan olmuş eskidende öyledi zati
    sizdende Alize_Keyra ve HQ yabancı bunlar hakkında iyi şeyler söyleyemiycem
    Hormonaldengesize bişiy söyleyim davete gelmek istemiyonuz helal olsun :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immo64 -- 14 Mayıs 2006; 12:47:52 >

• gerçekten ilginç
  • birde studsonline dıye bı clan var ben boyle adi bi clan gormedım the dan sonra tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: King Cersei

gmler karusa torpil oh ne güzel

yaw hemen torpil yapıo deyin sen karus olsan ne dıcen ??
  • ::Time2Burn:: kardeş sende ankaralımısın ?
  • Peki sen human mısın ve Zeotolerance clanındamıısn?(bişey sorucam)
  • oyun sapıttı
  • ::Time2Burn:: na diyorsan evt ve human
  • yapılan adaletsizliğik doğrudur ama zerotolerance clanının herseyi adaletle yaptığını savunmuucaksın dimi
    clanınızdaki mage lerin tumu kac kere buglı nova town yaptı??
    bu mage lerden biride tabiki sensin ayrıca vidi vici viki expoctenia(adı oyle bisiydi)
    sakın bana karuslar yapmadımı sen yapmadınmı clanın yapmadımı filan deme tartısmanın cephesini buyutme her koyun kendi bacağından asılır...
    kac clan uyesi serverın basında kosp kullandığı gerekcesiyle lvli 62 den 61 e dusuruldu???
    birazda adaletsizliği siz tadın ...
    ne kadar iğrenc bisey olduğunu gorun...
  • arkadaslar bu topic e bu yazilmaz ama aramizda knight a giremeyen warmi?
  • Orjinalden alıntı: unnamedhero

yapılan adaletsizliğik doğrudur ama zerotolerance clanının herseyi adaletle yaptığını savunmuucaksın dimi
    clanınızdaki mage lerin tumu kac kere buglı nova town yaptı??
    bu mage lerden biride tabiki sensin ayrıca vidi vici viki expoctenia(adı oyle bisiydi)
    sakın bana karuslar yapmadımı sen yapmadınmı clanın yapmadımı filan deme tartısmanın cephesini buyutme her koyun kendi bacağından asılır...
    kac clan uyesi serverın basında kosp kullandığı gerekcesiyle lvli 62 den 61 e dusuruldu???
    birazda adaletsizliği siz tadın ...
    ne kadar iğrenc bisey olduğunu gorun...

blader herseyi gectk ya gectk herseyi legendi nası acıklıcan bize bi anlat onu tmm dcem smdi brda 2 tane tower bugun lafı edilio bnlar legenda göre basit syler ama emegiyle bastı +9a dersen lafm yoq

• aga ben olimpiada lwl61 ırc:insan clan:güncel_forum grade2 pelerin yok grade 1 dik bugdan 2 ye düştük clan dağılcak nerdeyse benim nick :tifozi: güweni weya nonpointi tanıan warsa buraya yazsın
  • immo64 ne daveti anlıyamadım ?
  • GM de sattı kendini sonunda..
  • Bu bug bilerek yapılmış bişe bence çünkü csw olduğu günün sabahı bug yaratılıyor ertesi sabah düzeltiliyor bu işin içinde bi iş var bence kalenin humanların elinde fazla kaldığını düşündüler ve orcların ele geçirmesini istediler o yüzden orclardan g1 clanlar bıraktılar dikkat çekmesin diye de sadece human clanlarını deil orc clanlarını da g5 yaptılar bir gün rememberme de kaleyi böyle bir bug yüzünden kaybederse hiç şaşmayın
  • _LeGeND_ ///OnLy_XuL (yenı charı asas Shadowrun)///gallardo_dellaque
    (namı dıger kral ) bunlar dupecının kralı zaten oyunun onlynın dupe yapmasıyla bozuldu sonra herkes dupeye basladı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.