Şimdi Ara

Tum Olympia'lilar Okusun! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
4.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben Lord_Dragon moradonda konuşmuştukya en son ankaraya gelince bizim eve gelin dediydim
    psiko istenbula gidebilirim dedi o yüzden gelmiycek sanırım pztsi ankaradayım
    Davet ediyom sizi yane
  • benim bir orc olmama rağmen en örnek aldım clan zero idi ve ayrıca rememberme den arkadaşım söledi sürekli dupe yöntemleri aranıyormuş vede bulundugu zaman çatr çatır dupe yapıyorlarmış bunu inkar etmeyin remember... ayrıca remember server in başından beri kaleyi almaya çalışıyor ama alamıyordu bu şekilde almaya başvurmuş olmalı,,, ve sadece kınıyorum bölelerini...
  • Bir bug yüzünden neler çıkarıyorsunuz anlamış değilim. Xigenonda yız ve aynı bug biz de de var.
    Grade 1 idik önce 5 e düştük, arkasından pelerinin arkasındaki simge gitti. Arkasından pelerin gitti. Grade 5 kollukla dolaştık. Dün kolluk grade 1 oldu. Clan liderinde pelerin var. Bizde yok bazılarında simge var bazılarında yok.

Dün akşam Cz ye indim 2 dakkalığına, birisi pm attı, ...... dağıldımı ? ( bizim clanı kastederk ) Yoo hayır nedendir diye sordum, pelerininiz bile gitmiş dedi. Bende sende kendi üzerine bak dedim. Kolluğu yanıyor ama pelerini yoktu. Hay bu oyunun ...... dedi ve özür dileyip gitti.

Bug var niye hemen senaryolar üretiyorsunuz ki ? Eğer isteseler bug a ne gerek var. Gelir adam diğer clanı bir item ile donatır, ilk savaşta yatarsınız. Sonrada kimse bileğinin hakkı ile almadılar da bir şey diyemez.

Bir oyun için sanki Rusya ve ABD gibi birbirinize olmayacak şeyler yapmaya kalkıyorsunuz.
    Bu kadar çok kişinin oynadığı, bu kadar çok göz önünde olan ve dışarıdan bu kadar çok kurcalanan bir oyun ancak bu kadar dayanır.

• birde bugla zeroların isilon kestiği söylentisi var tmie buna ne diceksin??
  • BU yapılan ilk adaletsizlik değil dostum

bence sen charının durduğuna dua etmen gerekiyor.

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN

Kazanılmış hak kaybedilmez. Heryerde kanun bu dur.

FAKAT KNIGHT OFFLINE DA DEİL.

YAZIK OLMUŞ SİZE INAN

NEYSE Bİ DAHA ZOR ALIRSINIZ AMA KALEYİ İNŞALLAH düzeltirler bu olayı cale savunması çok kolay Birzamanlar ve şuanda halen Cyperda iyi bir clan ve clan lideri olarak bence GM ile konuşman lazım ama bulabilirsen
  • BU OLAY DAN SONRA ZATE REMEMBER ME YE KİN KUSUYOM AMA GERÇEKDEN YAZIK EMEQ LER SAÇMA BİR BUG YÜZÜNDEN GİTMİŞ
  • Legent Ve Tamtamın Yurmurta Tayfası Kaleyi İmkansız Bir daha vermeyecek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeviIish

Legent Ve Tamtamın Yurmurta Tayfası Kaleyi İmkansız Bir daha vermeyecek...

evt legent in çok sağlam eleman ları var artık kale yi geri almak baya bi zor

62 lvl warrior natzukau
  • hakkaten clan bugu ne zaman geçecek bilen varmı
    bende bi clan kuram dedim clanı bozamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanavci

hakkaten clan bugu ne zaman geçecek bilen varmı
    bende bi clan kuram dedim clanı bozamıyorum

clandaki herkesi clandan çıkart daha sonra bozmayı dene...
  • ZERO O KALEYI ALIR REBEMBERME YE BIRAKMAZ ZERO YA SOKMEZ O SAVUNMA YARIP GECER ICERI
  • walla
    dediği doğru nedense çoğu sağlam clanın pelerinleri düştüğü halde
    remeberme we remeberpower clanlarının hiçbirşekilde düşmedi bence gm kıyak geçio bug saçmalık aslında düzeltebilirler istedikten sonra bilmiyorum bu benim düşüncem bence gm bazılarına kıyak geçio
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLastis

walla
    dediği doğru nedense çoğu sağlam clanın pelerinleri düştüğü halde
    remeberme we remeberpower clanlarının hiçbirşekilde düşmedi bence gm kıyak geçio bug saçmalık aslında düzeltebilirler istedikten sonra bilmiyorum bu benim düşüncem bence gm bazılarına kıyak geçio

gm yokı pıyasada kıyak gecsın
  • arkşlar beni bilen bilir olmpyada kasiordum hesapda 65 e kasıcakdım 62 % 50 oldum
    daha fazla dayanamadım bu adaletsizliğe olmpyada sonradan acılmasına rağmen
    gm yokluğundan faydalanarak düpe yapanlar sayesinde diğer serverlardan fazla
    +8 hatta şidmi duydum +9 itemler var raptor ms mirage shard vs..
    belki diğer serverlar kadar 70 lvl adamlar yok ama 65 lvl ful item biri
    70 lvl itemsiz birni havada yer hepimiz biliorz bana orda kasmak mantıksız geldi
    ve eski servera geri döndüm xigenon a inanın orda daha az raptor 8 var
    gm 7 /24 koxp banı atıyor tower bug banı atiyor daha güvenli..
    charımı satmadım olmpyada eğer orayada adam gibi gm koyarlarsa ordada oynarım
    ama bu şartlarda orada oynaamak cok mantıksız
    haksızmıyım ?
  • Esasinda ben de en basta bu isin kasitli bir sekilde yaptigini dusunmustum. Ama daha sonra Xigenon'da DuWolfy'nin (GM) claninin da ayni senaryoyla Castle'i kaybettigini duyunca masus yapilmis birsey olmadigini anladim. Ya bir de birseyi belirtmek istiyorum iyi silahlari olan adamlar cok saglam adamlar anlamina hicbir zaman gelmez. Serverda ne +8 itemleri olan adamlar biliyorum, kombo denen olaydan yoksun, odun gibi skilleri kullanmaktan baska birsey yapmiyorlar. En nihayetinde itemlerinin verdigi guc ve yuksek damage bazilarini kesmeye yetiyor. Bizim clanimizda ise bir tane bile full shell assasin, +8 shardlar/raptorlar goremezsiniz. Is itemde bitmiyor arkadaslar. Iyi oynamakta, nerde ne yapmasini gerektigini bilmekte ve komboda bitiyor.

Isiloon konusunda ise sunu demek istiyorum. Sadece 1 kere gittik, gucumuzu denemek icin gittik. aeston, winston, mantus, struggler ve bircok arkadas defalarca oldu, bircogu lvl dustuler. 3 scroll suresi sonunda kesmeyi basardik:) Bug konusunda ise diyecek birsey bulamiyorum. THE claninin kotuleme kampanyasi taa buralara kadar uzanmis. Basarili...

Bizi bugla suclayan arkadasa da sunlari diyecem..

1. Server genelinde lvl 62+ larin 61 e dusurulmesi ve NP 0'lanmasi zamaninda ZeroTolerance clani yoktu, FromTheDarkness ve KeepWalking clanlari vardi.
    2. Benim tower bug yaptigimi iddia etmissin. Illa bir aile uyemizin, sevgilimizin bilmemneyimizin ustune yemin edecez degil mi? Su ana kadarki NP'min %99 alin teridir. (Belki %1'i KS :P) Nova Town partysine 2 defa girdim, o zaman da tower bug yoktu, kuleler az damage veriyordu ve tankla beraber townun icine girdik ciktik. 2. denemede ise healer laga girip tanki yatirdiktan sonra hepimiz yattik ve ben O3 calismadigi icin PressOK yapmak zorunda kaldim. O gun bu gundur de nova town party lerine girmiyorum. Zaten daha sonraki patchle beraber kulelerin damage leri artti ve tower bug o patch ile birlikte basladi. Ama hala benim tower bug yaptigimi iddia ediyorsan buyur herhangi bir kanit goster screenshot gibi, ben de bu oyunu birakacagima soz veriyorum.
    3. Vici artik cok oynamiyor ama ustte dedigim seylerin aynisi veni, vidi ve vici icin de gecerli. Expotechnia icin soylediklerinde haklisin. Zaten bu yuzden kendisi clandan atilmistir.
    4. Sana sen hic tower bug yapmadin mi demeyecegim cunku kim oldugunu ne oldugunu bilmiyorum;) Ama emin olabilirsin, herhangi bir tower bug olayi hicbir zaman olmamistir. Clan listesi buga girmedikten once yanlis hatirlamiyorsam 1.5 milyon NP gibi bir farkla 2. siradaki clandan ondeydik. Bizim bugla towna girip, oradan alacagimiz 300-500 NP'ye ihtiyacimiz yok. Ve bir gun PK party mize girerseniz zaten anlarsiniz, normal attacker lardan olusan bir PK party si kurdugumuzda, bir nova town partysine gore cok daha seri ve hizli NP kastigimizi gorursunuz.

Bu tip konulara her zaman acigim ve hazirlikliyim. 3 LvL sonra lvl 70 olunca adim gibi eminim adimda binbir tane soylenti cikartacaklar. Bizim clanimizla cz 3 spot Troll ve cz aoe raven/harpy party lerini paylasmis arkadaslar beni daha iyi anlarlar.

Delos konusunda ise hala kesin birsey yok, zaten Olympia'nin GM'i yok o ayri mesele.. Evet biz 5 clana karsilik ally clanimiz olmadan 17 kisi kaleyi savunup kaptirmamistik. Simdi karsimizda 2 tane ally clan var ve tek basimizayiz. Elimizden ne geliyorsa yapacagiz...

• zaman herseyi göstercek hack yiyenlerde var clanımızda ben struggler extoria bence bunlar öle tesadüf olarak hacklenmedi kasıtlı bişey ler var
  • ya zeronun pelerini düşse nolur ki :) ama Firefox hack yemiş ona çok üzüldüm gerçekten yazık ya çocuga o kadar kastı itemini dizdi sonra hack bence gm nin bir parmagı var bu işte .!!!

nedense serverde dup yapanlar item manya olanlar rahatca geziyor skill bug kullanılıyor ban yok anlamıyorum ben bowl da ismini bile duymadım birinden howling yedim ne hikmetse anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_ -- 18 Mayıs 2006; 1:30:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Time2Burn::

Neden resimler tam gozukmuyor anlamadim, biri yardimci olursa sevinirim.

resimler reklam yüzünden tam çıkmıyor:D
  • sana bişey sorabilirim time2burn.
    clan sıralamasini biiyormusun.orda kaçıncı sıradasiniz.ironmix clanının 1. sirada oldugunu duydum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::L:E:A:D:ER:::

sana bişey sorabilirim time2burn.
    clan sıralamasini biiyormusun.orda kaçıncı sıradasiniz.ironmix clanının 1. sirada oldugunu duydum.

ironmix,zero,hateus,the clanlarının kollari yaniyor.bu da gösterirki ilk 5 te 4 clanımız var ve oyunda bariz üstünlüğümüz var.D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.