Şimdi Ara

Tum Olympia'lilar Okusun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
4.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun bazilariniz bilir, clan ve grade bug oldu, bazi clanlarin pelerinleri dustu,
    grade 5 oldular (ZeroTolerance). Bazilarinin ise ne hikmetse ne pelerinleri gitti
    ne de grade dustuler (RememberMe). Kisa bir sure icin Abyss'e giderken
    RememberMe claninin bayraklarini goreceksiniz. Ama bu kafanizda "RememberMe
    clani ZeroTolerance clanini yendi mi?" gibi sacma sapan dusunceler uyandirmasin.
    Evet bugun ZeroTolerance clani olarak sacma sapan bir bugdan dolayi pelerinimizi
    dusurduk, grade 5 olduk. (Ama ne hikmetse kolumuz hala yaniyor o ayri mesele)
    Bu sebepten dolayi savas basindan bitimine moradon teleport gate in yaninda
    durmaktan baska birsey yapamadik. Ne kaleyi savunabildik ne de savasa dair
    herhangi birsey. Ve basta +9 Raptoruyla Olympia'da ün salmis efsane _Legend_ (!)
    olmak uzere, RememberMe & RememberPower clanlanlari, bos kaleye saldirip
    savasi aldilar. Ve savas bitiminde bazi clan uyeleri tarafindan sanki bileklerinin
    hakkiyla almislarcasina hareketler sozler isittik.

Bu post kimseyi asagilamak kotulemek icin yazilmamistir. Uzerine alinan istedigi
    gibi alinabilir. Sadece olan biteni anlatip tum Olympia ahalisinin kafasindaki yanlis
    soru isaretlerini silmek ve dogruyu bilmeniz icin bu basligi actim. Clan & Grade
    bugina dair screenshot lari asagiya koydum. Tesekkurler...

Information Box da gorundugu gibi savasa giremiyoruz, uyari veriyor.
    Kollugumuz grade 5 ve parliyor.

Adrenaline clani, pelerinleri hala duruyor ve grade 1 ler.

RememberMe, clani pelerinleri duruyor ve grade 1 ler.

• Neden resimler tam gozukmuyor anlamadim, biri yardimci olursa sevinirim.
  • bilen bilio server basından beri kaleyi kaptırmadınız baska türlü alcak clan yok zaten
  • Yaw Time Bişi Sorcam Siz Bi Ara Orc Olcağınız Filan Dendi Bu Doğrumu ???
    Bide O Resimleri Farklı Kaydet Diyince Hepsi Gözüküyor Merak Etme...
  • gmler karusa torpil oh ne güzel
  • bba szden baska nasıl alcak kaleyi o çirkef clan bide grmişler hmen toplu shadow fln kesio ezkler görmemişin kalesi olmus ..... bu işe gm bişey demiycekmi o kale kolaymı kazanılıo
  • Yapılan büyük haksızlık buna lafım kesinlikle lafım yok ama laf atma zero'dan başlayarak bizlere ulaşan bir gelenektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acikcasi evet orc olmayi dusunuyoruz. Sirf THE clanina inat PK da kimin daha iyi oldugunu gostermek icin yapilacak birsey bu. Bilmiyorum icinizde yabanci forum sitelerine giren var mi, eger giren arkadaslariniz varsa sorun anlatsinlar. Turklere karsi olan kinlerini nefretlerini, her dakika forumlarda sirf Turkuz diye (Cogunlugumuz Turk) yapilan hakaretleri, acilan dinimizden Allah'imizdan tutun 7. dereceden akrabamiza kadar, ulkemize milliyetimize kadar acilan kufurlu topicleri sorun bilen arkadaslariniz varsa anlatsinlar. Isin ilginci clanimizdaki yabanci arkadaslar bile ayni muameleyi goruyorlar onlari da horluyorlar. Inanir misiniz sirf ZeroTolerance claninda oldugum ve Turk oldugum icin THE ve eski eminent clani rezzerlari tarafindan lvl 65 de defalarca 4 tas rezlendim. Hatta bir konusmayi kaydetmistim isteyen olursa ss leri buraya koyarim. Ve aynen clan arkadaslarim da oyle. Ve bunun gibi bircok sey var. Neyse lafin uzun lafin kisasi orc olmayi sirf bu herifler yuzunden istiyoruz ama Nation Transfer scroll le gecemiyoruz. Sebebi iste Castle bizde (bizdeydi) ve tum clan Scroll ile gecersek clani disbandlamamiz gerekiyor. Bu da Castle'in otomatikman sahipsiz kalmasi demek. Bu yuzden GM destegine ihtiyacimiz var, orc olup clanin disbandlanmasina ragmen kalenin bize verilmesini saglamak gerekiyor. Su an bu adamlar Castle'in sahibi ve tam olarak ne yapilacak acikcasi ben de bilmiyorum.

• çarşamba tekrar war sanırım alır zero rahat olun
  • time2burn alablrmsnz kaleyi tekrar rememberin mageleri ii bliosn ama siz her trlü daa gclusunuz gerci bn pek blmiorm castle savasının ortamını bişey dyemem
  • ya kaleyi orc olmayı felam boşverde bu legend +9 raptoru nasıl yapmış ben bir itemi +7ye zor geçiriyorken hadi +8 de yaparsın şöle böle ama +9 ilginç doğrusu.... tabi ben görmedim "time2burn" un yalancısıyım
  • ewt arkadaşlar yabancı forumlarda türklere çok hakaret ediolar hatta bi forumda anti türk pendant die bi resim yapmşlar fotoyu koymayı bilmediim için atamıorm bilen öretirse ii olur olimpia da gm lerin yaptıı ayıp
  • Legend dupecinin önde gideni hatta en büyüğü diyebiliriz Only_Xul +9 raptor yapınca banlandı da legend neden banlanmadı? ya da banlandı da only_xul gibi sınırsız deil de 3 gün yedi? eskiden rememberme de olan arkadaşlarım hep söylüyolar zaten dupecinin kralı olduğunu
  • Aslında onlar da türklerden nefret etmekte biraz da osla haklılar oyunun içine edenler legend gibi dupeciler deil mi?
  • edit: ben Xigenonluyum okusam ayip olmas dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mymuammer

edit: ben Xigenonluyum okusam ayip olmas dimi

Oku Kardeşim Adaletsizliği Oku...
    Bu Arada Inş Orc Olursunuz Gerçi Sizn Ally Human Kalcak Ama Olsun Ben Kurarım Ally'i (Işin Şakası Bu) Yaw Zaten 60 Olam Ilk Işim Pkda The Clanından Kimi Bulursam Dalcam Yatsamda Yatırsamda Dalcam... Zaten Şimdi Kaleyi Kaybetmişken National Değiştirip Geri Alın Olmas Mı??? Orc Orcla Savaşılabiliyo Mu Castle Siege War'da???
  • evet kale bugla alındı
    bugla isilion kesr gibi.. ne cok bug war bu oyunda diymi time?
    grade olayını bizde bilmiyoruz neden böyle oldu.. ayrıca bizden başka BacKReturnS clanıda grade1
  • arkadaşlar bu oyunda bişi var ben bakıyorum karuslu adamıma bol bol fp çıkıyo aynı lvl elmorad var ona bişi çıkmıyo manner aynmı ama karuslar torpillşi bunu öğrenin
  • kaleyi kim alırsa kolay kolay vermez bugda zaten tamamen saçmalık THE clanını kral yapanda kimse adam bişey yaptığı yok türk düşmanı adam
  • Evet legend duperin teki bU arda hormonaldengesiz & 7050 im cakalcarlo33
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.