Şimdi Ara

Tum Olympia'lilar Okusun! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
4.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Buq-[RA]

en süper clan olympiada ßence ZeroTolerance dir ve en kıSa zaManda koLLuk ve peLerini geri aLacaktır .. bundaN eminim .. diğer cLanlar hep fasa fiso oLdu artık sağLam clan buLmak çok zor

ya yalnıs anlamada sankı olympıada tek zero clanı var zero dupe ıle bu hale geldı hıc dupe yapmadılar demeyın bu clan ankrada clanın kurucusu cafe sahıbı clandakılerde cafeden olanlar sımdı dupe yapmıyorlar belkıde yapıyorlardır ama kendı ıtemlerı alın terı dııl dır aslını ınkar eden varsa allah ıcın dupe dııldı desın baskada yorum yapmak ıstemıyorum
  • quote:

en süper clan olympiada ßence ZeroTolerance dir ve en kıSa zaManda koLLuk ve peLerini geri aLacaktır .. bundaN eminim .. diğer cLanlar hep fasa fiso oLdu artık sağLam clan buLmak çok zor

Kardeş herkes tekrar pelerin aldı zaten...İyi clan bulma konusu ise tabiki bütün olympiayı iyi clana sokamassın! iyi clana girmek np ve lvl ve oyunculukla alakalı olan bişidir, bunu sağlıyabilenler zaten iyi clanlardaSaygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FjardeVarlden

quote:

Orjinalden alıntı: AphzL

http://forum.donanimhaber.com/m_6712885/mpage_1/key_/tm.htm

Ayrica bunuda ekleyim istedim hazir lafi dönerken. Bu başliğini şikayette ettim ama gerekçemin yetersiz olduğunu ifade ettiler. Böyle bir başliği açan insanin Olympia ikinci Cyhper falan diye sitem etmesi ne kadar saçma. Çoluğa çocuğa forumlarda hile kullanma dersleri bile veriyorken.

sens ın actıgı konu hıle ılemı ılgılı ıyı oku arkadasım klavye kısa yolları ıle yapılan combo adam orada koxp kohack vs gıbı programmı vermıs yooo senın donanımınla ılgılı bır sey bılıp bılmeden adamı suclamayın keske hepını onun gıbı topıc acsanız

Kospla kasanlar hile kullaniyor mu? Elbettekullaniyor. Neden kiziyoruz onlara. Ha bilgisayarin başinda oturmuş kasmiş, ha o işteyken bilgisayar açik kalmiş kasmiş. Çünkü o değil oynayan. Parmaklarinla yapmiyorsun bu işi. Anladiğin mi neden hile olduğunu. Bu nedir? Bir bugdir, bir açiktir. Sen bundan faydalaniyorsun. Dupe'da ayni hesaba çikiyor. Sen kendin yapamadiğini bu başlikta verilenle yapabiliyorsun. Demek bu program sana ekstra avantaj sağliyor. İşinize gelince nasil hile değil bu diyorsunuz. İşinize gelmeyincede onlar duper deme hakkini kendinizde görüyorsunuz.

Edit; yazim yanlişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AphzL -- 20 Mayıs 2006; 17:01:02 >

• quote:

quote:

ya yalnıs anlamada sankı olympıada tek zero clanı var zero dupe ıle bu hale geldı hıc dupe yapmadılar demeyın bu clan ankrada clanın kurucusu cafe sahıbı clandakılerde cafeden olanlar sımdı dupe yapmıyorlar belkıde yapıyorlardır ama kendı ıtemlerı alın terı dııl dır aslını ınkar eden varsa allah ıcın dupe dııldı desın baskada yorum yapmak ıstemıyorum

1. Evet Ankaradayiz. Adres istersen PM atarim gelip ortami gorursun, nasil bir yer oldugunu, nasil oynadigimizi...
    2. Ordan burdan duydugun yalan dolanla suraya gelip milleti sisirme. Clan baskani cafe sahibi falan degil. Hepimiz universite ogrencisiyiz.
    3. Evet acini anliyorum. Insanlarin isteyip de elde edemedigi basarilari baskasinda gordugunde verdigi klasik tepkiyi veriyorsun ve onu kotulemeye basliyorsun. Bizim dupe vb. seylere ihtiyacimiz yok. Nedenini soracak olursan senin 2 hafta boyunca ikinip ikinip kazanamayacagin parayi biz 1 gunde delosdan aliyorduk. O gelen para bircok kisinin ustunu basini buyuk bir oranla tamamlamaya yetecek bir para. Evet aslini inkar ediyorum "Allah icin dupe degil."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Time2Burn:: -- 20 Mayıs 2006; 22:26:54 >

• bügün csw var dı ne oldu ?
  • quote:

quote:

kardeş ben bişey biLiyomda sölüyom .. oradan buradan duyduunLa ortamı kızışdırma gerçekden

• quote:

Ayrica bunuda ekleyim istedim hazir lafi dönerken. Bu başliğini şikayette ettim ama gerekçemin yetersiz olduğunu ifade ettiler. Böyle bir başliği açan insanin Olympia ikinci Cyhper falan diye sitem etmesi ne kadar saçma. Çoluğa çocuğa forumlarda hile kullanma dersleri bile veriyorken.

bu asla bir hile değildir tamam o zaman sürekli bizi kazıklayan oyunda emeq ile bişi ler yapalım tamam gece gündüz kasalım noluyo yine hackleniyosun, ne kadar önlem alınsada bu kaçınılmaz... yani herşey eskisi gibi değil ya demek istediğimi anlatamıyorum ama bişiler anlamssınızdır, ayrıca ark ın dediği gibi bir kısa tuş çokda güzel bir topic olmuş saolasın SenS ve ayrıca bunu bi kez daha sölemek isterim artık Bu ouynda Emeq geçmiyor paran varsa kralsın yoksa kas kas dur ...

• Sens kendi bile söylüyor konuda yakalanma riskisiniz sifir. Neden yakalanma riski var? Sende kabul ediyorsun, sonunda hackleneceğiz elbet gibisinden. Sonunda hackleneceğiz elbet, bizde yapalim nolcak diyorsun açıkca. Bu oyunun açıklarını kullanmak üye olurken kabul ettiğiniz sözleşmede açıkca ban sebebidir.
  • quote:

SenS; senin combo dediğin , bizim ekran başında sinir katsayımızı 1500 ile çarpan olayı tüm açıklığı ile anlatmış."combo" diye birşey yoktur !!! öyle olsa 2 senedir günde 8-10 saat knight oynayan herkes combo bilir ve assas açardı. sanırım senin rogue charın var ve ekmek kapının paylaşılmasından endişe duyuyorsun . bu link kesinlikle macro. kosp, dupe gibi kavramlarla eş tutulamaz.

• Sens bişey demiom su konuda nası konusuosn o imzana yazmıssın ya 4 tane bilgi 5.yide yaz nası bugla novatown yapılr yrarlı olur insanlara uzmanlık alanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: baphome#8224;

Sens bişey demiom su konuda nası konusuosn o imzana yazmıssın ya 4 tane bilgi 5.yide yaz nası bugla novatown yapılr yrarlı olur insanlara uzmanlık alanın

terbiyesizligin anlami yok mantiksiz geri zekali arkadasim !

Clan leaderi bensem butun uyelere bezmi bagliyacagim hepsinin yaptigi suclar benimmi ?

Clan uyelerim nova town yapiyorsa bug yapiyorsa suc benmmidir ? benmi yaptim senin kadar geri zekali kisiler oldukca bu forumdan nefret etmeye basladim coluk cocuk yuvasi oldu burasi artik sinirlerim bozuluyor ve cok kirici olacagim . karaktersizligin mantiksizligin acemiligin ve kiskancligin gostergesidir bu senin yaptigin !
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Sens bişey demiom su konuda nası konusuosn o imzana yazmıssın ya 4 tane bilgi 5.yide yaz nası bugla novatown yapılr yrarlı olur insanlara uzmanlık alanın

Clan leaderi bensem butun uyelere bezmi bagliyacagim hepsinin yaptigi suclar benimmi ?

Clan uyelerim nova town yapiyorsa bug yapiyorsa suc benmmidir ? benmi yaptim senin kadar geri zekali kisiler oldukca bu forumdan nefret etmeye basladim coluk cocuk yuvasi oldu burasi artik sinirlerim bozuluyor ve cok kirici olacagim . karaktersizligin mantiksizligin acemiligin ve kiskancligin gostergesidir bu senin yaptigin !

Hiç Kendini Yorma Arkdaşım Bu Forumda Ancak Dupe Koxp vs.. bilgi vereceksinki öyle yaranacaksın milltte...1.5 2 sene önceki forum Böyle Deildi ne yazıkkı çoluk çocuk bastı böyle oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: DeviIish

quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Hiç Kendini Yorma Arkdaşım Bu Forumda Ancak Dupe Koxp vs.. bilgi vereceksinki öyle yaranacaksın milltte...1.5 2 sene önceki forum Böyle Deildi ne yazıkkı çoluk çocuk bastı böyle oldu

çok doğru söli,yorsun ah eski dh nasıldı öle ama şimdi gelen geçen topic açıp bumöu güçlü bumu güçlü 0000 mı f9 mu dupe nasıl yapılır koxp u nerden indircez alın size beleş koxp gibi moq dan moq dan topic ler açılıyor bu ara SenS e laf atmış arkadaş a sözüm çok zkisin gözünden zeka fışkırıyo öle böle değil allah bilir o kısa yol combo topic i açıldııgnda saniye sinde öğrenmek için dalmışsındır ve burada 3-5 kişiye yaranmak için böle bir kelime söliyorsun süper taktik..

• quote:

Orjinalden alıntı: TriNitroToluen

quote:

SenS; senin combo dediğin , bizim ekran başında sinir katsayımızı 1500 ile çarpan olayı tüm açıklığı ile anlatmış."combo" diye birşey yoktur !!! öyle olsa 2 senedir günde 8-10 saat knight oynayan herkes combo bilir ve assas açardı. sanırım senin rogue charın var ve ekmek kapının paylaşılmasından endişe duyuyorsun . bu link kesinlikle macro. kosp, dupe gibi kavramlarla eş tutulamaz.

Combo diye bir şey vardır. Bunu bilmiyor yada kabullenemiyor olman senin problemindir. Bunu haricinde diğer cevap atanlara sorayım Macro ile kombo yapmaktan farkı nedir bunun? Ha siz program ile dizmişsiniz tuşları sıraya, ha macroda hazır dizilmişini vermişler. Kendiniz bunu kullanmak istediginiz için legalmiş gibi yapiyorsunuz sadece.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TriNitroToluen

quote:

Combo diye bir şey vardır. Bunu bilmiyor yada kabullenemiyor olman senin problemindir. Bunu haricinde diğer cevap atanlara sorayım Macro ile kombo yapmaktan farkı nedir bunun? Ha siz program ile dizmişsiniz tuşları sıraya, ha macroda hazır dizilmişini vermişler. Kendiniz bunu kullanmak istediginiz için legalmiş gibi yapiyorsunuz sadece.

o zaman sen neden bi 000000 olamıyorsun madem ombo var herkes yapıyor ?
    olimpiyatlarda bile rekorlar egale edilir yok mu bu adamdan daha iyi "combo" çeken ? çift el bassan bile tuşlara 1 sn de o kadar damage vermen imkansız

• Az önce başlığında yazdığın gibi "item". Zero'nun itemlerini bulursan sende ona benzer sonuçlar elde edersin. Ayrıca bu forumda Gold_Slash gibi sağlam olduğun bildigim sin'ler var. Onlarinda kombo var midir yok mudur bu konuda görüşlerini duymak isterim.
  • önce agzını topla burası hakaret etme yeri degil gördügümü söylerim söyledimde cok battı sanırım niye bu kadar tepki gösterdin?
  • bir şey sorcam sana lwl in kaç senin ? insanlık gibisi var mı ? ama istiyorsan gel arenaya çarpışalım

• Zerotolarance ıroixden daha faznmla np ye sahip ıronmix su an kasıyor clan liderı hep kasmakda lvl 70 e gıdıyorlar ilk ön lvl cedıyorlar ama buna rahmen yinede ii bir np ye sahipler çekişmeli olacak gibi
  • Forumda bukadar çok olimpialı olduğunu bilmiodum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.