Şimdi Ara

tüm oyunlar kasıyo??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.Bilgisayarımda daha öncesinde rahatlıkla oynadıgım pes 2009 ve fm oyunlarını sımdı oynıyamıyorum..format cozumunude denedım fakat degısen cok fazla bısey olmadı. bilgisayarımın özellikleri intel pentium d cpu 3.40 ghz 2 gb ram radeon x1650 ekran kartı

• oynayamama nedenin nedir? crack mi istiyor? açmıyor mu? açıyor da kasıyor mu? açtıktan sonra windowsa geri mi atıyor? reset mi atıyor? pc mi kapanıyor.

lütfen sorununuzu anlatırken verilebilecek en ince detayları vermeye çalışın.
  • hayır atma takılma vs gibi bir problem yok sadece dediğim gibi çok kasıyor.dıkkat ettıgım kadarıyla bılgısayarın acık kalma suresı arttıkca bu kasmada artıyor..
  • hocam işlemcin standart 130W TDP 'ye sahip, başka bir deyişle çok elektirk çeken-tüketen bir model. bu da çok ısınacağı demek. açık kalma süresi arttıkça kasa içindeki sıcaklık da artıyor haliyle, hele bir kasa içi ventilasyon iyi değilse..
    everest benzeri bir program ile oyun esnasında sıcaklık ölçümü yap. tahmin ediyorum min 60 ve üzerini göreceksindir.
    çözüm olarak ise işlemci soğutucusunu sök, ( termal macunu yenileyebilrsin) fan temizliği yap ve geri tak. yüksek ihtimalle problemin çözülecektir.
    ( emin konuştum çünkü bu işlemci ailesinden en fazla gördüğüm problem buydu...)

Saygılar..
  • işlemcin tam bir tedaş dostu teutara ya katılıyorum.

daha önce dediğin süre ile şimdiki süre arasındaki süre ne kadar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.