Şimdi Ara

Tüm PARAMI YATIRACAĞIM YARDIM EDİN (MADENCİLİK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 adet asus tuf gaming rtx 3090 dan oluşan sistem. 130 bin tlye kurmak mantıklı mı ürünler sıfır garantileri de hala var ayda 1200 dolar civarı kazandırıyor şuanki kurla. Artılar eksiler nedir bir yardımcı olun lütfen.

• Bu sizin para gücünüz ile ilgili...

Yani şuan için dediğiniz gibi aylık 1200$ gibi bir getirisi gözüküyor lakin yarın öbür gün ne olacağı belli olmuyor.

Kazımlar zorlaşıyor günlük bütçe düşünüyor.

Hesabınızı kitabınızı kendiniz yapmalısınız. Bu gibi büyük bütçeli işlerde kimsenin tavsiye verebileceğini düşünmüyorum.

• 3 ay kazsan 3600 dolar.

30.000 tl.

3 ay sonra sistemi zararina satsaniz 2. Elde 100.000 ye kapında kuyruk olurlar.

Kısaca son zamanlarda yatırım yapmak çok. Mantıklı. En nihayetinde yatırım kendini amorti etmese de bir miktar kardan sonra elden çıkarmak çok kolay.
  • Yani yani daha önce bu işi yapmadığım için kararsızım
  • Fiyat için bir şey diyemem, son zamanlarda takip etmiyorum ama borç parayla girmiyorsan, ne bileyim vereceğin para 1 sene sonra sana lazım değilse gir tabi ki. Bu iş bitti, şöyle böyle diyenlere de çok kulak asma. Almanya'da yaşayıp AKP'ye oy verip buraya gelmeyin biz pişmanız diyenlerle aynı zihniyet. Kendilerine rakip istemiyorlar. Yalnız biraz araştırmak gerekiyor. Mesela sanayi tipi yanmaz kauçuk kablo kullanmak. Sata güç kablolarına 2 miydi üç müydü her neyse daha fazla ekran kartı takmama gibi. Oturup videoları sabırla izleyeceksin. Aynı şeyi anlatıyor gibi görünse bile insanlar adam videonun bir yerinde yaptığı hatadan dolayı ekran kartını nasıl yaktığını anlatıyor mesela.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.