Şimdi Ara

TÜM TEKNOSALARDA SÖZ VERENE ÜRÜNLERİ 3 GÜN SATILMIYOR SÖZE SÖZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ankara etlik anteras teknosada bugun almak istediğim lcd televizyonu magaza müdürü çoşkun tarfından başka bir müşterisine 3 gün önce den söz verdiği için satmadı.ürün standa durmasına ragmen müşterisine delikanlı sözü verdiği için tüm ısrarlarıma rağmen satmadı hatta genel merkezlerinden müşteri temsilcisi tarafından bile yapılan ikaz ve uyarılara ragmen ürünü ben müşterime söz verdim satmıyorum diyerek onlarada postayı koydu.sonuçta söz verdiği müşterisi sözünde durmadıgı için kendisine ulaşılamdığı ve görüşülemediği için lcd tv satılamadı ve bana geri dönülerek alabileceğim lutufunda bulunuldu bende o tren geçti sen sür eşşeğini boluya espirisi yaptım.

asıl burdaki gerçek magaza müdürü ürünü ben başka bir teknosa bayisinden ürün faturasını kestirdiğimden dolayı bana ürünü satmak istemedi ve bu yalanı uydurdu ama ne oldu ürün elinde kaldı kim kaybetti teknosa kim kazandı müdür niye delikanlı sözü yerde kalmadı şimdi bakalım teknosa firması ne yapacak bayisini müdüremi verecek yoksa posta koyan müdürünün işine son mu verecek hani magazada istediğini alıp satmaya o karar veriyorya.

Son olarak yeni teknosanın reklam afişi.............teknosaya gelin söz verin söz verelim magazayı komle kapatalım söz vermek sizden yapmak bizden..... hayyyyydiiiiiiiii.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.