Şimdi Ara

tüm video formatlarınızı yarı kapasiteye düşüren şaheser bi prog.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet elinizdeki her formatı sahip olduğu "size" ının yarısına düşüren bi prog: IRIVERTER bildiğiniz iriver ın aslında başka amaçla kullanılan bi prog..bölece kaliteden sadece 25fps yerine 10 fps izlemeye razı olarak ödün veriorsunuz..hem de hdd nizde fazlaca yer kapladığınızı düşündüğünüz olmasa da olur videolarınız kapladığı alanın yarısına sığmış oluoyor ve istisnasız tüm formatları da: .h300.avi formatına çevirip sorunsuz oynatarak..ne mi yapıor 300mb lık bi videoyu yaklaşık 150mb yapıor gayet de iyi oluor..başka şeylere yer açılıor:

http://peterhost.dl.sourceforge.net/sourceforge/iriverter/iriverter-0.12_win.exe

burdan prog.u indirebilir ve videoyu prog un üstüne götürerek "do the job" butonuyla formatını deiştirebilirsiniz, formatı aynı dizine atacaktır [bunu bu son sürümünde(ver 1,12)istediimiz dizine atmamaızı sağlicak bi browse butonuyla düzeltmişler midir bilmiorum henüz incelemedim (bendeki ver 0,10)] eskisini çalışıp çalışmadıını denemeden silmesseniz sağlama alırsınız..

Ne işime yaricak yaw da diebilirsiniz, cebi ve hdd si sıkışık ark.lara birebir gibi geldi bana, bi fikirdir.

Kolay gelsin..

• mp3 formatını da destekliyormu kardeş ?
  • yok üstad amacı sadece video daraltma.. asıl amacı iriver ın mp3playerınlarında oynatabilicek video formatı oluşturma..prog.un menüsünde bile single video ve dvd ifadeleri var..mp3 malesef
  • Güzelmiş yaaa. Daha doğrusu idare ediyor. Tavsiye ederim ben de.
  • dostlar bu free mi yoksa trialmı
  • 25fps yerine 10 fps, izlenebilirmi ki
  • Yok yok, izlenebiliyor. Hem de hiç fena sayılmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 gb kotam,daha 3.günde 350 mb olmuş.
    indirdiğime değer inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

dostlar bu free mi yoksa trialmı

tamamiyle free, kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

3 gb kotam,daha 3.günde 350 mb olmuş.
    indirdiğime değer inşallah.

Senin yine iyi ben 500e vurdum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.