merhaba wince olan tüm araçların yazılım çökme donma yeniden yazılım yükleme için opel,fort.honda,hundai ,mitsubişi,yoyota yani kısaca tüm araçların buradan ulaşın gyazitekin@gmail.com 128 mb D2280TÜM VERSİYONLAR 256 mb I9 TÜM VERSİYONLAR s90 s100 s150 s160 s1170 PROLOGY NOVADA NECVOX CYCLONE ROADSTAR ve bir cok yazılım var direk linten ulaşabilirsiniz buradavar.cf gyazitekin@gmail.com gyazitekin@gmail.com gyazitekin@gmail.com kişiye göre özel tema hazırlanır hemen ulaşın! buradavar.cf gyazitekin@gmail.com < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banasor.cf -- 20 Mayıs 2023; 2:23:39 > |
TÜM WİNCE ARAÇ MULTİMEDİA FORMAT DOSYALARI BULUNUR
-
-
-
merhaba kişiye gör hazırlandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banasor.cf -- 20 Mayıs 2023; 1:53:51 > -
Komple yeni yazılım mı yüklüyorsunuz. Yukarıdaki görüntüleri hangi özellikli ve hangi modeller için geçerlidir. Teşekkür ederim -
merhaba navimex 9993 hd için yeni yazılım arıyorum. yardımcı olur musunuz.
-
nasıl ulaşırım size
-
Hocam bende cyclone marka Cruze için vindovs ce tabanlı 128blik multimedya var sizin temaya benzer temayı yüklüyorum ama ses ve direksiyondan kumanda çalışmıyor ve MCU boxs gözüküyor sistemde guncellendi
-
merhaba AVX 7KX
model double teyp için chavrole marka aracım için arayüz varmıdır
-
Merhaba megan 4 tesla ekran için yazılım varmi markası avgo ve necvox menüsü yuklenirmi bu cihaza
-
Merhaba Hocam, Roadstar RD-9000TR modele göre navigasyon uygulamasında ihtiyacım var. Teybi aldım içinden hafıza kartı çıkmadı. Kendim kart aldım. wince için olan igo ve NaviOne yükleyip denedim ama işe yaramadı. Teypten navi tuşuna basınca navi ekranı geliyor ama navigasyon uygulamasına geçmiyor. Hafıza kartım fat32 ve adı StorageCard ama yinede karttaki dosyaları görmüyor. Exe dosyasını görmesi için adı ne olmalı? Birde teybin ayarlar menüsünde navigasyon uygulamasının exe dosyasını ve yolunu seçebileceğim bir ekranda yok. İnternette bu teyple ilgili hiç kaynakta yok. yardımcı olabilir misiniz?
-
merhaba bana gyazitekin@gmail.com dan ulaşınız
-
Hala aynı cihaz için yazılım yapıyorsanız iletişim kurmak istiyorum. mrt_tutak23@hotmail.com 5313539017
-
merhabalar d2280 için yazılım dosyası lazım. v1.34 honda için sizden ricam link gönderebilir misiniz
-
dostum bu teybin markasını ve modelini bilmiyorum benim derdim bluetooth bağlantısı artık bağlanmıyor önceden herhangi bir sorun yoktu bu sorunu çözebilirmiyiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X