Şimdi Ara

TÜM XPERIA SERİSİ BOOTLOADER AÇMA-KAPATMA/BL AÇIK CİHAZLARA ROOT-UNROOT/CWM YÜKLEME/YAZILIM YÜKLEME (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
5
Favori
75.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

İmei atmışlar. Aklıma geliyordu kaç gündür ama kayıtlıdır diye sölemiyordum geçmiş olsun;-)

imei atmışlar derken nasıl imei atmışlar hocam ?

Telefon kayıtlı zaten pasaporta cepciniz83 ten aldım kayıtlı dedi ?
  • Telden yıldız kare 06 kare yaptığında çıkan imei ile kapagn altındaki aynımı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telden yıldız kare 06 kare yaptığında çıkan imei ile kapagn altındaki aynımı ?

Hayır farklı.
  • O zaman imei atılmış cihazdaki imei sorgulat ne çıkacak model B-)

• Geri verdim telefonu hiç gerek yok atraksiyona
  • merhaba arkadaşlar
    ics temaları berbat boz bulanık renkler,
    gb deki kristal görünümlü arka planlı temaları çok özledik

link verdiğim kondaki temaları telefonumuza nasıl yükleriz, root mu yapmak gerekiyo acaba yoksa baştan mı yükliyeceğiz anlamadım bi türlü?
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481769
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

merhaba arkadaşlar
    ics temaları berbat boz bulanık renkler,
    gb deki kristal görünümlü arka planlı temaları çok özledik

link verdiğim kondaki temaları telefonumuza nasıl yükleriz, root mu yapmak gerekiyo acaba yoksa baştan mı yükliyeceğiz anlamadım bi türlü?
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481769

root gerekli Sistem üzerindeki değiştireceğin :)
  •  TÜM XPERIA SERİSİ BOOTLOADER AÇMA-KAPATMA/BL AÇIK CİHAZLARA ROOT-UNROOT/CWM YÜKLEME/YAZILIM YÜKLEME

böyle bi hata alıyorum boot.img yükleyemiyorum
  • telefon arc rot işini hallettim rot le sistemi bozmadan hangi programları silip hem hafızada ve ramde yer açabilirim bu yüzden yanlış sildiğim uygulamalar yüzünden birkaç defa yazılım atmak zorunda kaldım mesala ofis programları face kullanmam mesala bu crash monitör gibi programlar ne iseyarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NRLLH42

TÜM XPERIA SERİSİ BOOTLOADER AÇMA-KAPATMA/BL AÇIK CİHAZLARA ROOT-UNROOT/CWM YÜKLEME/YAZILIM YÜKLEME

böyle bi hata alıyorum boot.img yükleyemiyorum

Komut yanlış 1. Sayfadan kontrol et fastboot.exe masa üstündemi :-D

Faruk @
    Buraya bakhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1326120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 17 Haziran 2012; 17:23:44 >

• .::Orochi::.

çok yardımcı oldu bu bilgi teşekkür ederim
  • Ben flashtool ile yazılım atma işlemini başlattım ama 45 dakika geçti daha %9, çok yavaş ilerliyor. Nerde yanlış yapmış olabilirim?

Edit: Arkadaşlar bu kadar saat oldu daha %39 bi el atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi make.believe -- 19 Haziran 2012; 16:40:17 >
  • Hangi Sürümünü Kullanıyorsun ve yaptığın işlemlerle yazıp birde Resim ekle bakalım Normalde 3 dk sürmez yazılımı atması :=)
  •  TÜM XPERIA SERİSİ BOOTLOADER AÇMA-KAPATMA/BL AÇIK CİHAZLARA ROOT-UNROOT/CWM YÜKLEME/YAZILIM YÜKLEME

9 saat sonucu telefonun bataryası biterek %89da kapandı.
    Bilgisayarı yeniden başlatıp işlemleri tekrarladım 17 dakikada bitti.
  • işlem iptal edilmiş cihazın açılıyormu ? açılıyorsa Şarj edip işlemi Farklı Bi usb de Denermisin
  • Yok yok hallettim. Telefon kapanınca açmaya çalıştım kırmızı ışık yanıp söndü. Sarja taktım sony yazdı sonrasında ünlem çıkıp reset döngüsüne girdi. Şimdi dediğim gibi işlemleri tekrarladım telefon iyi durumda. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar çok rica ediyorum şu soruma bir arkadaş cevap versin. Nasıl yüklerim şunu nasıl yaparım bunu nasıl yaparım diye birşey sormayacağım. Günlerce araştırıp tırmalayıp kendim buluyorum... Sadece şunu söyleyin. ICS'ye dönmeden önce GB'de iken telefonu ROOT etmiştim... Sonra ICS'ye güncelledikten sonra bootloader kilidi otomatik olarak kapanmış mı oluyor? Yada bunu anlamanın bir yolu var mı?

Arkadaşın ilk mesajda verdiği resimdeki gibi "bootloader unlock allows: YES" yazıyor benim telefonda da. Bootloader açıkmı kalmış?

Acil ihtiyacım var 2.3.4'e döneceğim. Bugün sinirimin son haddine geldim ve telefonun ekranını patlatıyordum. Telefonum çöp olacak :(
  • arkadaşlar, ICS 4.0 yükledim fakat memnun değilim, nasıl kaldırabilirim? telefonum rootlu değil. mümkünmüdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

Arkadaşlar çok rica ediyorum şu soruma bir arkadaş cevap versin. Nasıl yüklerim şunu nasıl yaparım bunu nasıl yaparım diye birşey sormayacağım. Günlerce araştırıp tırmalayıp kendim buluyorum... Sadece şunu söyleyin. ICS'ye dönmeden önce GB'de iken telefonu ROOT etmiştim... Sonra ICS'ye güncelledikten sonra bootloader kilidi otomatik olarak kapanmış mı oluyor? Yada bunu anlamanın bir yolu var mı?

Arkadaşın ilk mesajda verdiği resimdeki gibi "bootloader unlock allows: YES" yazıyor benim telefonda da. Bootloader açıkmı kalmış?

Acil ihtiyacım var 2.3.4'e döneceğim. Bugün sinirimin son haddine geldim ve telefonun ekranını patlatıyordum. Telefonum çöp olacak :(

Bootlaoder klidini açmışsan kapatmak için 1. mesajda verdiğim Xperia Relock Bootloader.ftf dosyasını yükletip üzerine İstediğin Romu Atacaksın GB veya ICS

Bootloader klidini açmadan cihazı rootlayabilirsin açmak için bu konudaki işlemleri uyguladınmı ?

"bootloader unlock allows: YES" ibaresi bootloaderin açıkta olsa kapalıda olsa yazar bu yazı sana bootloaderinin açılabileceğini söylüyor orda NO yazarsa Bootloaderin Açılamaz demektir

Sinirlenmeye Gerek Yok

quote:

Orijinalden alıntı: alicecooper77

arkadaşlar, ICS 4.0 yükledim fakat memnun değilim, nasıl kaldırabilirim? telefonum rootlu değil. mümkünmüdür?

1. mesajdaki flashtool bölümünü Oku Orda yazılımları Verdim Yüklemeyide gösterdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 21 Haziran 2012; 18:58:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

Arkadaşlar çok rica ediyorum şu soruma bir arkadaş cevap versin. Nasıl yüklerim şunu nasıl yaparım bunu nasıl yaparım diye birşey sormayacağım. Günlerce araştırıp tırmalayıp kendim buluyorum... Sadece şunu söyleyin. ICS'ye dönmeden önce GB'de iken telefonu ROOT etmiştim... Sonra ICS'ye güncelledikten sonra bootloader kilidi otomatik olarak kapanmış mı oluyor? Yada bunu anlamanın bir yolu var mı?

Bootlaoder klidini açmışsan kapatmak için 1. mesajda verdiğim Xperia Relock Bootloader.ftf dosyasını yükletip üzerine İstediğin Romu Atacaksın GB veya ICS

Bootloader klidini açmadan cihazı rootlayabilirsin açmak için bu konudaki işlemleri uyguladınmı ?

"bootloader unlock allows: YES" ibaresi bootloaderin açıkta olsa kapalıda olsa yazar bu yazı sana bootloaderinin açılabileceğini söylüyor orda NO yazarsa Bootloaderin Açılamaz demektir

Sinirlenmeye Gerek Yok

quote:

Orijinalden alıntı: alicecooper77

arkadaşlar, ICS 4.0 yükledim fakat memnun değilim, nasıl kaldırabilirim? telefonum rootlu değil. mümkünmüdür?

1. mesajdaki flashtool bölümünü Oku Orda yazılımları Verdim Yüklemeyide gösterdim...

Dostum önceki sürümde root işlemi yaptığımda hangi yönergeleri izlediğimi bilemiyorum ama unlock kodu alma, imei numarasını sonymobile'da bir yere girme vs. gibi bahsettiğiniz o işlemleri yapmadığıma eminim... Bootloader kilidini açmanın başka bir yolu yoksa, bunun tek yolu orada bahsettiğiniz şekilde ise , ben bootloader açmamışım demektir. :)

Ben şu güncelleme işine geçeceğim artık. Ya inanın bugün çok sinirlendim ve tırnağımı resmen bastım ekrana. Sonra kendime geldim başımdan aşağı kaynar sular indi. Allahtan hiçbirşey olmamıştı. Navigasyonu açmışım adres giriyorum,tam adresi bitirmek üzereyim navigasyondan çıkıp masaüstüne geliyor. Birkaç defa. Sonra tam webde önemli bir işim var, masaüstüne dönüyor. Veya mail bakıyorum yine aynı. Gibi sorunlar işte. Çok sağolasın dostum çok sağol.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.