Şimdi Ara

TÜM XPERIA SERİSİ BOOTLOADER AÇMA-KAPATMA/BL AÇIK CİHAZLARA ROOT-UNROOT/CWM YÜKLEME/YAZILIM YÜKLEME (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
5
Favori
75.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar x8 için o.cli güzel bir kernel arıyorum varmı öneriniz. ? birde buna ftf uzantılı kerneli nasıl yüklicez hangi yada cwm üzerinden yüklenen kernel emvcutmu :) xda.daki anlatımlar karman corman olmus flashh tooldan yüklenmesi lazım ama yükleyemedim bi türlü :D

daha dogrusu söyle diyim yanlıs yada eksik klasöremi atıyorum

flashtool da frimware klasörünün içine atıp direk flashlıyorduk flash modda baglayıp niye yükleyemedim kerneli anlamadım.. :)

birde ekleyeyim yüklemeye cvalıstıgım kernel ftf uzantılı flash tool ile yüklememiz gerekiyor bunu yanlısmı deniyorum acep dostlar:D

http://img805.imageshack.us/img805/7865/10327096.png

bu fotodaki gibi mesela sagda menü çıkması lazım ancak sadece sol taraftan kernel çıkıyor okadar onada tıklayınca cok az bi ilerleme oluyor 10-15 saniyede bitmesi lazım normalde usb.yi cekincede cihaz tas gibi kalıyor calısıyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 2 Kasım 2013; 0:43:38 >

• hallettim sorunu skain kafayla sanırım flashtool un sürümü ile alakalıydı :)
  • sayın orochi bende se x10 mini pro u20 var 4 gündür uğraşıyorum kaçtane kernel yüklediysem recovery modda cd kart'ın içine giremiyorum nedir sebebi sizce başım nevrim döndü
  • can't mount cdcart/update. zip installetion aborted
    ekranda böle yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: saftilki37

sayın orochi bende se x10 mini pro u20 var 4 gündür uğraşıyorum kaçtane kernel yüklediysem recovery modda cd kart'ın içine giremiyorum nedir sebebi sizce başım nevrim döndü

(can't mound /media/sdcard). hatasının sebebine baktım hatalı kernelden oluyormuş düzeltmek için
    cihaza tam uyumlu kernel atman gerekiyor cihazın hakkında bilgim yok denecek kadar az ancak sorunu çözmek için
    2 yol öneriyorlar tam uyumlu kernel veya cihazı Sony Pcc veya SEUS tan yazılım onarımı yaptırman
    cihazı açtıktan sonra tam uyumlu kernel bulup işlemi tekrar denersin ...
  • .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    allah razı olsun sizden gani gani, u20 cild'inin birçok serisi varmış minicm9 yükledim tel çok hantallaştı minicm7 denedim olmadı öle kullanacam artık
    birde bende x8 var bord arızalı nereden bulabilim bir fikriniz varmı acaba ekranı kırık x8 düşer belki diye tutuyorum elimde,
    neyse size çok çok teşekkür ediyorum size yardımınız için.
  • Merhaba, .290 sürümlü z ultra 4.3 kullanıyorum (C6833). İnternette unlock anlatımlarını inceleyip işlemleri aynen yaptım. Sonrasında unlock işlemi başarılı şekilde gerçekleşti ve çıkan yazıyla da teyit ettim. Sonrasında önce Kingo ile root işlemi yapmaya çalıştım. Cihaz bağlandı, işlem başladı fakat başarısız yazdı. Bir kaç kez denedim yine olmadı. Ardından vroot ile denedim yine olmadı, başarısız oldu. Ardından flashtool ile denemeye karar verdim ve Google'dan arattığımda bir rootlama sayfası çıktı. Aramayı Z ultra için yapmıştım ve dalgınlık sonucu Xperia Z root anlatımının olduğu sayfadan indirdiğimi farketmedim. Yine aynen anlatıldığı gibi .img dosyasını cihaza kurdum. Fakat bir noktada cihaz farklılığından dolayı olduğunu düşündüğüm bir nedenle hata verdi. Bir kaç sefer daha denedim ama yine olmadı. Önceki telefonum Galaxy Note N7000‘di ve bu cihazda CWM ile rom yüklemek benim için çocuk oyuncağı olmuştu, bir şekilde bunda da çözerim diye düşünürken cihaz açılmaz hale geldi. Sonrasında geri stock rom yükleyip telefonu çalışır hale getirmek için yine flashtool'un son sürümüyle cihazı lock'ladım. Sonra da internetten indirdiğim .290 numaralı stock romu indirip flashladım ve cihaz açıldı. Ardından tekrar root yapabilmek için unlock yapmaya çalıştım ama her şeyi önceki gibi aynı şekilde yapmama rağmen unlock olmadı, her defasında hata verdi ("remote: Command did not succeed" şeklinde bir hata). Son komuta kadar bir sorun yoktu, bağlantı testinde 5 yazıyordu. Ama son komutta Sony'nin yolladığı kodu girip entera bastığımda işlem hata mesajı çıkıyordu. Mesajda device rooted gibi bir şey yazıyordu ama stock rom yüklü olduğu için rootlu olamazdı ve de lock durumundaydı. Ardından bir de flashtoolla unlock yapmaya çalıştım ama orada da hata veriyordu. *#*#... tuşlarıyla girip tekrar kontrol ettiğimde Bootloader unlock allowed Yes yazıyor, yani kilitli. Her şeye baştan başlamak için fabrika ayarlarına dönüp tekrar denedim ama yine olmadı. Bu arada bu durumdayken vroot, one click root ve kingo ile tekrar rootlamayı denedim belki aslında unlock durumundadır diye ama hepsi başarısız oldu. Sony PC Companion ile onar işlemi yaptım, sonuç aynı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SelamunAleyküm!

Arkadaşlar sizden özür diliyorum rahatsızlık verdiğim için. Avusturya'dan 2 Adet Sony Xperia Z Telefon Aldım.. Telefonlardan 1 Tanesi (0) Diğeri (2) El Olmak Kaydı

ile..

Cihazlar'da Sim Şebeke Kodu istemektedir.. İstanbul'da Doğu Bank'ta Arkadaşım olmasına rağmen Bir Kaç Yere Götürdüm.. Ama Telefonları yaptıramadım. Sizden Allah

Rızası için Yardım Bekliyorum..
  • Telefona Lolıpop cıkmadan once test asamasındakı lolıpop yukledım sonra stock rom bularak eskı 4.4.2 surumune ındırdım telefona ama orjınal lolıpop surumu telefona resmı olarak geldı ama pc companion dan yuklemeye calsrken hata 2003 hatasıyla karsılasıyorm orjınal olarak lolıpopa nasıl yukseltirim yardımlarınız ıcın smdıden tesekkur ederım .
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.