Şimdi Ara

TÜM XPERIA SERİSİ BOOTLOADER AÇMA-KAPATMA/BL AÇIK CİHAZLARA ROOT-UNROOT/CWM YÜKLEME/YAZILIM YÜKLEME (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
5
Favori
75.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ICS Root Yapma 4.0.3 için denenmiştir 4.0.4 deneyin

ICS romu yükledikten sonra root etme bootloader kilidi açık/kapalı fark etmez hepsinde çalışır

gerekenler pc compation yüklü olmalı(driverlar için) ama hiçbir telefon yazılımı flashtool dahil açık olmayacak

dosyayı burdan çekinhttp://bit.ly/ert_xperia_2011_ics_1

telefonda şu ayarlar açık olmalı yoksa başarılı olmaz
    enable "USB DEBUGGING" - (Menu\Settings\Developer Options\Development)
    enable "UNKNOWN SOURCES" - (Menu\Settings\Security)

teli usb den pc ye bağlayın

sonra indirdiğiniz zipi çıkartın içindeki runme.bat dosyasını çalıştırın telefon birkaç kere restart atacaktır
    program ALL DONE demeden birşey yapmayın
    tel rootlanmış olacaktır

xperia activ 4.0.4 çalışmıyor rootlanmadı

• Sen konuda yazan yöntemi denedinmi ???
  • Bootloaderi Kapadıktan Sonra Açılmama Sorununu Çözmek için Anlatım 1. mesajın En Altına Eklendi....
  • Yaw arkadaslar ben en basta kaldım bende :s nerde yanlıs yapıyorum ?

TÜM XPERIA SERİSİ BOOTLOADER AÇMA-KAPATMA/BL AÇIK CİHAZLARA ROOT-UNROOT/CWM YÜKLEME/YAZILIM YÜKLEME
  • quote:

Orijinalden alıntı: biss_126

Yaw arkadaslar ben en basta kaldım bende :s nerde yanlıs yapıyorum ?

TÜM XPERIA SERİSİ BOOTLOADER AÇMA-KAPATMA/BL AÇIK CİHAZLARA ROOT-UNROOT/CWM YÜKLEME/YAZILIM YÜKLEME

Anlatıma ayar çekicem SDK indirmeye Gerek Kalmıcak :)
  • Bootloader kırma anlatımı Yenilenmiştir Anlatımı en basit şekilde yapmanız için ayarladım :)
  • du bide onu deneyim xD
  • ben root yapmayı falan beceremedim ya :S rise of walkman 3 romunu yukleyım dedım bunu yapmam gerekıyormus altından kalkamadım ya :S
  • Burdaki işlem Root değil Unutma Bootloaderi açıcaksın İlk Mesajın En başındaki Bölümü iyice Oku İşlemi en basit şekilde anlattım
    yeni anlatımla dosyaları indirip işlemi yapmanız 10 DK nızı almaz
  • Genel olarak beceremedım ben :D bu kilit açma konusunda kilidin açık mı olması gerekiyor yoksa kapalımı? Ben bir saattir uğraşıyorum en sonunda bıktım ve bıraktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom atıcaksan Kilitin Açık Olması Gerekiyor
    Yapıcan İmeini yazıp Kod Almak
    1.mesajda verdiğim SDK dosyasındaki driver ile cihazı tanıtmak
    cmd Komutu ile 2 tane komut girip Bootloaderi açmak
    Son Olarakta Yükleyecen ROmun Kernelini ilk mesajda anlattığım Şekilde yüklemek

şimdi sen nerde hata alıyorsun ????????
  • bootladeri açarken hata alıyorum

remote: oem unlock failed!

çözümü varmı
  • Benim telefonda ICS yüklü acaba hangi kerneli yüklediğim önemli mi?
    Yani şu kerneli yüklemem mi gerekli? Telefon neo
    Edit: Bu konuda olan root yöntemini ICD'de yapabilir miyim sorun çıkar mı?
    Edit: Daha root etmedim ama custom rom yükledim ve bir sorunum var. Daha yeni açtım gerçi telefonu ama arada sırada ekrana Maalesef android.process.acore işlemi durdu diyor. Bunun sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 9 Temmuz 2012; 17:35:30 >
  • Bu DRM'leri geri yüklemenin bir çaresi var mı? Çok da önemli değil ama kafama takıldı işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

[size=5]Tüm konularımı Bi KONU Altında
    TOPLADIM Lütfen Bu konuyu Kullanmayın
    link
    http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/tm.htm

S.a hocam.. Avusturya'dan Sony Xperia S Telefon Geldi Ve SIM LOCK Bunu nasil aca bilirim? Yardımcı olursanız sevinirim..
  • ArkadasLar Bende Sony Xperia S (LT26İ) Avusturyadan Hediye Gelme bir Telefon var.. Yaklaşık 3 aydır SİM LOCK'Lu O Kadar Telefoncu Gezdim Hepsi
    Acamayız Dediler

İStanbulda Doğu Bank Olmak Üzere Tavsiye Edilen Yerlerdeki telefoncularada Gitmeme Ragmen Acılmadı..

Bu Telefonu Aca Bilecek Bir Usta Tanıyan Bilen varsa Lütfen Yardımcı olsun.. 300-500$ Dolardan bahseden Ustalardan Demiyorum. :)
  • gençler neo v'ye CWM yükledim açılmamıştı geçen hafta. dedim heralde yüklenmedi sonra uğraşırım. bu sabah güç+ ses aç düğmesine basarak denedim açıldı. bugün de rom yükleme işine giriyim dedim ama bi daha açamadım. rom managerden de ne cwm flashlıyabiliyorum ne recovery modda başlatabiliyorum yardım edin
  • Arkadaslar sony xperia s LT26İ yurt dışından hediye geldi ve sim lock. Var bunu nasil ve nerede actıra bilirim bilgisi olan varsa lütfen yardımc olunn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonumda çatlak oluştuğu için garantiye gönderdim ama yazılımla oynandığı için garanti kapsamı dışına alındı diye bir cevap geldi. Ben telefonu root yapmadım ama bir arkadaşım kilit açmaya çalıştım demişti. Bootloader olduysa, nasıl orijinal haline getiririz ve sayacı nasıl sıfırlarız? yardımlarınızı bekliyorum.
  • arkadaslar xperia miro telefonum var ve açılmıyor xperia yazısı geliyor saatlerce beklıyor hıcbır harekt yok nedir bu ne yapmalıyım brick olmus diyorlar boot falan diyorlar o işlemleri denesem garanti kapsamından cıkarmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.