Şimdi Ara

TÜM XPERIA SERİSİ BOOTLOADER AÇMA-KAPATMA/BL AÇIK CİHAZLARA ROOT-UNROOT/CWM YÜKLEME/YAZILIM YÜKLEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
5
Favori
75.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm cihazlar için anlatım eklendi resimler yükleniyor.... bu işlerle haşir neşir olanlar bana Clockwork Mod için boot img dosyalarını eklerseniz sevinirim
  • Testpoint yöntemi ile anlatım şurada mevcut:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1551494

İsterseniz bir çeviri yapabilirim ama pek rağbet gören bir yöntem olacağını sanmıyorum. :)
  • "Kernel İmg Dosyaları Clock work için en stabil olanları ekledim "

Kernel'in farkı ne görsel var mı?
  • Her ROm için kernel ayrıdır ben Orginal Stock rom modları için olanları ekliyorum kullanacağınız rom için rom konularında boot.img dosyaları verilir örnek Cyanogen mod bu kernele sahip boot.img yükleyince çalışmaz kendisi için hazırlanmış boot.img ile çalışır...
  • orochi ben verdigin linklerden indiremiyorum Flashtool v0.6.9.1 limitler dolu diyor eger rica etsem sende varsa baska bir siteye upload edebilirmisin veya baska kimsede varsa _

64 bit sisteme sahibim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalandunya -- 19 Nisan 2012; 16:11:51 >
  • extra linkler eklendi umarım bunlar sorun çıkarmaz
  • eller'ne saglik pm attim sana bakabilirmisin acaba_
  • pm cevap yazmıştım yenisini göremedim ?????
  • ellerine sağlık çok güzel derlemiş, toparlamışsın hocam.
  • o değilde verilen sitede 14 karakterden uzun imei var dıyor bana :D ıyıde benımkı 15 rakama sahıp bır imei :D ben şimdi ne edem :D

unutmadan xperia s lt26i var bende ;) 2 günlük daha abileri =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasyasar -- 19 Nisan 2012; 17:16:56 >
  • imeinin 14 hanesini yazıcaksın zaten herkeşte imei 15 hanedir :)
  • Benim ray cihazim da kendiliginden acik geldi nasil oluyor bu:D
  • nasıl açık geldi CWM yüklümüydü ? egerki servis menusundeki bootloader ALLOWED yes ten bahsediyorsan o cihazın bootloader klidinin açılabilir olduğunu gösterir No yazarsa bootloader klidi kırılamaz
  • Yok yuklu degil bunda aldim turkcell rom u vardi zamaninda sonra wotan la nodric rom u yukledim şimdi bi baktim bu halde:D
  • Evet mesut abi o dedigin yerde yes yaziyor herhangi bir garanti dişi degil dimi telefon
  • turkcell romu olsada o yazı yzar cihazın bootloaderini kırsanda o yazı yazar o cihazın bootloaderinin açılabilir olduğunu gösteriyor...
  • Mesut abi şimdi ben bu cihaza ics yukledim bunu root yapabilrmiyiz
  • yapılıyor ICS konusunda var anlatımı.... burdaki işlem bootloader açmak ve rom yüklenmesi için
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak.Elimde Xperia Arc var.Cihazımın bootloader kilidini açmıştım daha sonra tekrar kapadım.Orjinal güncellemeleri alayım diye.Ancak seus olsun pc companion olsun 0.42 li sürüm var iken hepsi yaazılım güncel dedi.Bende telefondan 0.62 yi güncelleyeyim dedim.Güncellemeyi indiriyor yükle diyorum cihaz kapanıyor açılıyor ve yüklenemedi daha sonra tekrar deneyin diyor.Bu arada benim imei fake.Acaba bu nedenlemi yapıyor yoksa bootloader i kitleyememişmiyim.Öyle olsa kapandığında açılmıyor ama anlam veremedim.Sizce imei denmidir.

Bu arada orochi hocam w810 var iken senin konularınla coşturuyorduk cihazımızı xperia larada el atmışsın eline koluna sağlık.Konu da ayrı bir güzel toparlanmış genel bilgiler..
  • burdaki kapatma işlemini yap ve flash tooldan yazılımı yükledikten sonra güncellemeyi dene Benim Cihazda Sorunsuz Güncelledi Ama senin İmei Çakma Olduğundan Server izin vermiyor olabilir yinede burdaki anlatımdaki gibi yapıp tekrar dene belki düzelir..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.