Şimdi Ara

TÜM XPERIA SERİSİ BOOTLOADER AÇMA-KAPATMA/BL AÇIK CİHAZLARA ROOT-UNROOT/CWM YÜKLEME/YAZILIM YÜKLEME (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
5
Favori
75.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orası şans Yıllarca Se Cİhazları Çökertip garantiye yolladık hiç biriside çakmadı cihazların yenisini yolladılar Hep :)
  • Öle diyorsan Sıkıntı yok :)) yardırmaya dewam :))
  • Bende xperia re-lock flashlanmıyo hata veriyo neden olabilir ki? Hep kırmızı ERROR hatası alıyorum.
  • Model nedir ? birde resim ekle bakalım hangi hatayı alıyorsun ......
  • hmmm orochi is back...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Model nedir ? birde resim ekle bakalım hangi hatayı alıyorsun ......

hocam arc s 0 62 yi nasıl root etcez bi fikrin varmı
  • Arc s 62 için bootloaderi kırmadan root yok Bootloaderi kırmadan root yapmak istiyorsan cihazı 42 sürümüne çekip yapıcaksın ...
  • Ben neo v yi orjinal olarak İCS ye güncelledim fakat pişman oldum stabil degil.

Tekrar GB ye dönmek istiyorum

En saglıklı ve orjinal bi şekilde nasıl yükleyebilirim GB yi ?

neleri indirip kurmam gerekiyor en basitinden ?
  • 1. mesajdaki flash tool programı ile verdiğim Ftf romları yükleyerek sorunsuz şekilde GB dönebilirsin ...
  • Neo V için gerekli dosyaları nerden bulabiliriz...
  • dosyalar ilk mesajda var ne yapmak istiyorsun tam olarak ?
  • custom rom atacam en stabil olanından:p neo için varda ben neo v için göremedim varsada?
  • bootloader açma ve cwm işlemini yaptıysan buraya bak
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1450

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut abi döktürmüşsün yine eline sağlık
  • quote:

Walkman live model. Programda kırmızı ERROR yazan hata alıyorum. Bu hata cihazı bağladıktan sonra oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Mesut abi döktürmüşsün yine eline sağlık

Sağolasın Yazdık Bi şeyler :)

quote:

Orijinalden alıntı: Hknyc

quote:

Walkman live model. Programda kırmızı ERROR yazan hata alıyorum. Bu hata cihazı bağladıktan sonra oluyor.

hangi program bir resim eklesen ne olduğuna bakarız :) kırmızı error veriyor diyorsunda ney veriyor bilmiyoruz ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 28 Nisan 2012; 15:44:42 >

• quote:

bootloader açma ve cwm işlemini yaptıysan buraya bak

İkisine de başlayamadım henüz cwm işlemi için neo v Kernel İmg Dosyaları yok anlatımda... XDA da gördüm ama ingilizce olduğu için çokda kurcalamak istemedim:) Zaten acemiyiz bide yarım yamalak ingilizceyle teli heba etmeyelim
  • boot img y' yuklerken cannot load hatasi aliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog77

quote:

bootloader açma ve cwm işlemini yaptıysan buraya bak

İkisine de başlayamadım henüz cwm işlemi için neo v Kernel İmg Dosyaları yok anlatımda... XDA da gördüm ama ingilizce olduğu için çokda kurcalamak istemedim:) Zaten acemiyiz bide yarım yamalak ingilizceyle teli heba etmeyelim

evet yok neo v için eklemey zamanım olmadı sen sadece ordaki Boot.img dosyasını burdaki anlatım ile kullanacaksın img dosyasının adı neyse Onu yazıcaksınız aşağıda arkadaşa gösterdiğim gibi :)

quote:

Orijinalden alıntı: yalandunya

boot img y' yuklerken cannot load hatasi aliyorum

boot dosyasının adı farklıdır büyük ihtimalle
    fastboot.exe flash boot boot.img komutu budur yanlız yüklediğin dosyasnın Adı neyse onu yazıcaksın örnek neovboot.img ise dosyasnın adı fastboot.exe flash boot neovboot.img olucaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 29 Nisan 2012; 16:12:32 >

• hocam aynen boyle fastboot.exe flash boot boot.img ısımde herhangıbı bır degısıklık yok "C:\Program Files (x86)\android\android-sdk\platform-tools>fastboot.exe flash boot boot.img bu şekilde oldugunda malesef cannot load diye bir yazı çıkıyor herşeyı geçtim bır sorum daha olacak benım se arc cıhazımda şuanda bu rom yuklu "http://forum.donanimhaber.com/m_59727719/tm.htm" ve ben sızın verdıgınız bootloder kapatmak için "Xperia_Relock_bootloader.ftf" ile buradıkıhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1562574 "[ROM][ARC/S][3/24] Advance Stock ROM v1.0 | Stock Only 2 Star! | -= [4.0.2.A.0.69] =- 'ma donebilirmiyim ? telefonum şuanda doomkernel yazısından sonra kesinlikle açılmıyor ve ben ne yapacagımı bilemiyorum 4 saattır ugraşıyorum çünkü.. lütfen bir hal çaresi oldugunu soylesiniz oldugu gibi herşeyı yazdım size şimdiden çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.