Şimdi Ara

Tüm yks ye girecek öğrencilerin doktor olma nedeni?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilen var mı, kimse sorsam doktor olup zengin olacağım diyor

• Gelirse tıp yazacağım , isteme nedenim parasından çok statüsü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent şehir hastanesinde yeni mezun pratisyen doktor tanıdıktan maaş bilgisi aldım 75 bin TL. (trol değil)

şimdi bilkent'te ctis okuyan biri olarak araştırmalarıma göre 35-65 arasına başlanıyor. Bizim bölümden kişiler genelde 1.5 sene tecrübe ile mezun oluyor ona rağmen düşük.

aklı olan tıp yazar.

• İtü duim yatay geçiş yap 4.5 k dolar başlıyorlarTüm yks ye girecek öğrencilerin doktor olma nedeni? 

• Bir de şey var kime sorsam 10 bin hedefliyor bir insandan da yok knk ben 100'e girsem yeter diyeni görmedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nasıl mezun olduğun önemli. Bizde EEE mezunu olarak 70k başlayan çok. Doktor 6 yıl okuyor karşılığını alıyor. Mühendis de nasıl okuduğuna ne yaptığına göre maaş alır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt

İstisnalar hariç iyilet böyle başlıyor zaten. Bu okuldan istesen de boş mezun olamazsın. En basitinden a2 ingilizcemi 1 senede c1’e getirdi, okul zor olmasa hayatta kendimi bu kadar zorlamazdım. Hangi üni a2 birini c1’e getiriyo ki odtü bile b1 sonunda bitiriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deniz fobisi var. Bir de 6 bine yazılacak bölüm değil.

• Acilde dayak yiyince gelen statu

• bolumun tarihinde 6 kya yazan olmamistir zaten Tüm yks ye girecek öğrencilerin doktor olma nedeni? 

• Valla hocam dedigin olay baska statu baska, doktorluk ve subayligin statusu toplumda her zaman ust seviyedir. Sen boun mata gidip otobuste yasli teyzeyle sohbet ederken bolumunu soylesen canin sagolsun der Tüm yks ye girecek öğrencilerin doktor olma nedeni? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61EF51379 -- 6 Haziran 2024; 19:14:21 >
  • Belli olmaz kendi bölümüm için de öyle diyodum 1 sene geç doğsam ona da giremezdimTüm yks ye girecek öğrencilerin doktor olma nedeni? 

• Herkes böyle bakıyor ama çok saçma. Statüsü çok, kutsal meslek diye bakıyorlar dolayısıyla hata yapamazsın diye düşünüyor. Bir küçük hatanda da mahkemedesin.

• ctfinsoz kullanıcısına yanıt

Hocam ben durum tespiti yaptım sadece bence öyle değil ama toplum böyle yapacak bir şey yok Tüm yks ye girecek öğrencilerin doktor olma nedeni? 

• Ben Bilkentte değilim ama evet bu kalibre okullar kişiyi zorluyor. Bir de belli bir ortalamayı tutturan bir şeyler başaranlar iyi sonuçlarla karşılaşıyor. Bütün bölümler böyle zaten emek şart

• @ankaratıplı niye mesaj atıp siliyorsun.

Cevabin burada

İyi okullardan bahsediyorum zaten. Tıp okuyanlar ile Tıp yazabilecekken eee yazanlar gibi. Ayrıca Tıp okuyanlar doktora yapmış oluyor. Fazladan okuyor. Emekleri de oranladığın zaman maaşlar daha doğru analiz edilebilir. Eee'yi rahat kazanıp 4 sene yatan adam düşük alır zaten. Kaldı ki 4 sene yatan Tıp öğrencisi de az maaş alacak hatta belki iş bulamayacaktır!

• Doktorluğun eski statüsü yok. Anca böyle başarılı bir prof falan olcan. Minimum 10 sene okuyon gmim doğru karar olacaktır

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

75 k sıralama yapıp derece öğrencilerinin alamadığı parayı alacağını hatırlayınca gelen rahatlama hissi Tüm yks ye girecek öğrencilerin doktor olma nedeni? 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.