Şimdi Ara

Tüm Zamanların Tek Arananı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A arkadaşlar cezanın yeni bi parçası çıkmış tüm zamanaların tek arananı diye çok süper dinlemenizi tavsiye ederim güzel bi çalışma olmuş şarkı sözlerini ezberleyemediğim cezanın 2 şarkısı var bi bu bi de Rapstardan - Tamam

PC de notpad le şarkı sözlerini çıkarmaya çalışıyomda sahto nun söylediği yerleri anlamadım .

Neyse selam ve saygılarımla

.:ReSpeCt:.

• ya ben bu konuyla ilgili bişey koymak istiyorum bunu ceza-fan.com da okudum bi bakın arkadaşlar doğruluk payı çok yüksek

-----------------------------------------------------
    Arkadaşlar Ceza biliosunuz ki sitesinden yeni bi şarkı yayınladı.Tüm Zamanların Tek Arananı.Bu şarkıda Fuat'a diss olduğu konuşuluyo arkadaşlar.Ceza'da son zamanlarda Fuat'la hiç takılmıo burdan da bi ayrılık olduğu hakkında dedikodular çıkıo tabi Şimdi Fuat'a diss olduğu sölenen lafları yazıorum:

--Bugüne şükret dününe tükürüp dur.Kendine tap sonra paraya saplan.Tankın da mayına çarptı bunun farkındamısın acaba he ne sandın yalancı.İti beslersen o seni dissler.Arkanı dönme sakın o seni kitler

--Peş peşe beş kere satar hiç üzülmez

--Ben her hususta rapi pasladım ama o tek başına pastayı yiyecek sandı

--Bu tecit adamı kastı ben hep vardım.Yoktun sen ama ben hep buradaydım.Aklın varsa kaç yolumdan çık

VE İŞTE ASIL BOMBA GELİO

--Aramızda 2700 km. fark var (İstanbul Berlin arası 2650 km. mi ne öle bişe)

--Dikkat şimdi daha zayıfım artık.Bayrak bende,sende değil kancık.Tecilim kastı seni bendim ardın.Ceza tüm zamanların tek arananı!

Arkadaşlar burdaki sözlere bakınca benim anladığım şey Fuat Cezayı satmış.Ceza'da ona karşı bu dissi yazmış bi dikkatlice okuyun sora şarkıyı dinleyin anlarsınız.Bi kere aramızda 2700 km. fark war demesi herşeyi açıklıo.Tankın da mayına çarptı dio (bonobo 1 PANZER hatırlatırım)
    Ben her hususta rapi pasladım ama o tek başına pastayı yiyecek sandı dio.Burda da o mantıkla bakarsak Fuat'a bi laf war.Yoktun sen ama ben hep buradaydım demesi de Fuat'ın Berlinden gelmesiyle alakalı olabilir.Yani sen yoktun sonradan geldin bizim yerimizi almaya çalışıosun.
    Ve bu nakaratın tamamı Fuata gibi gözüküo:

--Dikkat şimdi daha zayıfım artık.Bayrak bende,sende değil kancık.Tecilim kastı seni bendim ardın.Ceza tüm zamanların tek arananı!

Bi kere "şimdi daha zayıfım artık"dio

"Bayrak bende,sende değil kancık" lafı da Fuatın geri geldi şarkısına gitmiş (Rapin bayrağını müzik setine geçiriverdi.Rapim getirir derdi.......,Bayrakla en tepede teksin,çaylaklara edebiyat dersin..............) Gibi sözler war geri geldi şarkısında.Bu bayrak olayı da ona bi gönderme bence.

Ve "bendim ardın" dio.Yani senin arkan bendim.Benim desteğim sayesinde böle oldun fln.

İşte arkadaşlar bunları okuduktan sonra ne düşünüosunuz.Siz karar werin bakalm.Fuat Cezayı sattı gibi gelio bana.Zaten Ceza çıktığı son 5-6 konser we tv programına fuatla değil sahtiyanla çıktı.Sizce de böle mi??

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

bence büyük bi ihtimalle böyle oldu fuat la cezanın arası açıldı...

• Bu parçanın sözlerinin tamamını internette hiç bir yerde bulamadım. Bilen var mı?
  • tum zamanlarin tek aranani tum sarkinin sozlerini bulan bana e-mail atsin

yehso_emre@hotmail.com
  • hayır bence bu fuat a diss deil çünkü bazı mp3 progrramlarında teomana küfr edilen şarkı die geçiooo
    bence bu şarkı teomanla ilgili
    ceza ve fuat küs olsaydı tv programlarına çıkmazdı.
    ---------------------------------------------------------
    artık anlayın benden size yanlış düşünceniz yüzünden

• Şu an için Ceza ve Fuat'ın aralarının iyi olmadığı doğru ama bu şarkıda Fuat'a diss yok.
  • Başlığı değiştirmeni öneririm.Yanlış anlamalar oluyor gereksiz yere bu kadar büyümesin

Başına bir Ceza - Tüm Zamanların Tek arananı koyabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapman-barıs

hayır bence bu fuat a diss deil çünkü bazı mp3 progrramlarında teomana küfr edilen şarkı die geçiooo
    bence bu şarkı teomanla ilgili
    ceza ve fuat küs olsaydı tv programlarına çıkmazdı.
    ---------------------------------------------------------
    artık anlayın benden size yanlış düşünceniz yüzünden

arkadasım ceza ile fuat'ın arası uzun zamandır acık ceza sahtiyan ve hemsta birlikte yaptıkları 3atlı 7katlı isimli parcada cezanın sözleri fuata yazılmıs gibi ...
    28 mayısta hiphoplife boomdada ceza o sözleri acapella olarak okumustu ...

ayrıca tüm zamanların tek arananı isimli parça gectiigimiz kıs cezanın askerlik mevzuları vardı hepimiz gitti diye bilirken bu trackle dönmüstü... yeni degil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 30 Ağustos 2006; 12:37:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.