< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜMA MEZUN ANKETİ
-
-
piri reis alanında en iyisi ya gemi üzerine ve denizcilik ile ilgili mühendisliklerde en başta tercih edilmeli bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyat/performans olarak da düşünün. atıyorum araba alırken BMW ile Fiat alırkenki beklentileriniz aynı olmayacaktır. bunun gibi düşünebilirsiniz iyi üni./mütevazi üni. seçmeyi. ben bu tüma anketlerini yerinde buluyorum ve kulak verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
bu arada link?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supermann07 -- 29 Temmuz 2022; 16:46:0 > -
https://www.uniar.net/tuma
kanka fiyat performans olarak baksak bile bence saçma geliyo
mef endüstri eğer boğaziçi endüstriyi geçiyorsa ya da piri reis ekonomi koç ekonomiyi geçiyorsa bir sıkıntı var
kardeş şimdi inceledim, piri reis ekonomi 225k'dan almış, diğer taraftan koç'un ücretlisi 211k'dan almış. burslusuna değinmiyorum bile. yani deyim yerindeyse ceketini assan piri reise ücretsiz giriyorsun fakat koça ücretsiz girmek için bir yerlerini yırtıyorsun. böyle bir durumda koç öğrencisinin beklentisi çok çok daha yüksek olur haklı olarak. ama eğer piri reis'in eğitimi iyiyse ve öğrenciler memnunsa gayet iyidir bu okul bence. dikkatini çekerim, piri reis koçtan iyidir demiyorum.
mef-boğaziçi kıyaslamasına girersek de benzer şeyler söyleyebilirim fakat ekstradan boğaziçinin başındaki kayyum rektörü ve bunun okulda yarattığı olumsuz atmosfere dikkat çekmek isterim. bu da devlet üniversitelerinin şu anki kaderi. öbür yandan mef'teki yönetimden çoğu öğrenci memnun. yine dikkatini çekiyorum, bu mef>boun demek değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X