Şimdi Ara

Tuncay Şanlı tarihe geçti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'nin Çekler'e karşı aldığı zafer her haliyle tarihe geçti. Tuncay'a ise ömrü boyunca inanmayacağı bir şey nasip oldu.

quote:

Milli Takım Çekler'e karşı tarihe geçen bir zafere imza attı. Dilden dile dolaşacak bu zafer öyle kolay olmadı. Milyonların ekran başında umudunu kaybettiği dakikalarda 11 Turko sahada adeta devleşti. 70 dakika kendisini ezen Çekler'i bir anda ezmeye başladı. Maçın 90'ıncı dakikası geldiğinde Türkiye 2-0'dan 3-2 üstünlüğü yakaladı..

Ancak maçın en önemli pozisyonu 90+2'inci dakikada gerçekleşti. Kaleci Volkan rakibine yumruk atınca oyundan atıldı. Üç oyuncu hakkımızı kullandığımız için oyuncu değişikliğine gidemedik.

Bunun üzerine Fatih Terim, ilerie uçta maç boyunca ter akıtan Tuncay Şanlı'yı kaleye geçirdi. Birkaç dakika önce ileri uçta gol kovalayan Tuncay, son 3 dakikada gol yememek için eldiven taktı. Euro 2008'de ilk kez böylesine bir olay yaşanırken, Tuncay'ın kale içinde el açıp Allah'a dua etmesi ekran başındaki milyonları ağlattı..

KAYNAK

son cümle ile feci sallamışlar ama gerçekten de ilginç bir durumdu TUNCAY'ın kaleye geçmesi..

ayrıca penaltılara kalsaydık ve TUNCAY'ın kurtarışlarıyla tur atlasaydık tam komedi olacaktı

• beni hiç ağlatmadı ya
  • Penaltılara kalmadı Allahtan maç. Yoksa çok kötü olacaktı.. O an herkes dua etmiştir.. Dualar ile kazandık bu maçı :)
  • Penaltılara kalsaydı diye düşündüm bir an Tuncay geçince. Hayal ettim. Tuncay kalede 2 penaltı kurtarıyor ve kazanıyoruz. Heralde dünyada yoktur böyle bir şey. Chelsea Cech'in yerine Tuncayı alırdı artık.

Şaka bir yana, iyiki penaltılara kalmadı değil, iyiki Tuncay'a kaledeyken top gelmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

beni hiç ağlatmadı ya

şahsen çok duygulandım o anda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

beni hiç ağlatmadı ya

şahsen çok duygulandım o anda.

oldukça etkileyici sahnelerdi kabul ediyorum

ama

yukarıdaki haberi yazan "milyonları ağlattı" diyerek feci sallamış sanki tüm türkiye bir arada seyretmişiz gibi

• Dua sahnesini kaydetmiştim. Yarın upload ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabi dua etcek ne diycek
    allahim kotu berbat oynuyorum bari su kalecilikte 1-2 kurtaris nasip et bana
    demistir
  • tuncay kaleye geçince ben korkudan ağlamaya başlamıştım.
  • tuncayın ilk defa kaleye geçişi değil sanırım bu daha öncede geçti diye hatırlıyorum
  • valla tuncayın ellerini yukarı açması sırasında ben volkana öfkeden kuduruyodum ve sövüyodum.. onun için tuncayın ne yaptığını bile anlayamdım o an
  • o dua anında yukarı baktığında yüzü çok komikti ben
  •  Tuncay Şanlı tarihe geçti..

• Kaleci Volkan rakibine yumruk atınca oyundan atıldı.

Yumruk ?
  • Tarihe gecdi ya harbiden 3 mactir bir sey oynamadan oynatiliyor kaleye gecdi ondada sansina bir top bile gelmedi.
    Elamanin varligi yoklugu belli bile degil.
  • Ben Gs'liyim Pancu kalede Tuncay geçer...Fener maçında neydi öyle yaaa Kalede Pancu 4-3 yenmişti Feneri BJK....
  • Tuncay kaleci formasını giyince dedim nerdesin Pancu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-45

tuncay kaleye geçince ben korkudan ağlamaya başlamıştım.

Onu asıl tarihe geçiren bu pozlardır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.