Şimdi Ara

Tunceli'de Karakol Baskını - 4 Şehit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
8.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu it soylarına bişey demiyorum artık Allah cezalarını verir inşAllah . Askere gittiğimde bunların kafasına sıkmazsam şerefsizim !
  • Başımız sağolsun mekanlar cennet olsun... vatan sağolsun demiyorum çünkü artık bu iş çığrından çıktı, yanlış politikalar yüzünden gencecik insanlarımız gözgöre göre ölüyor. Yarın birgün bizde gidince ne olacağımız belli değil. Artık vatan için değil devletin siyasetinin kurbanı oluyoruz.
  • Akşam haberlerde verirler dağları bombadılar tüm çalışmalar devam ediyor diye. Şehit olmadan önce bir şey yapmazlar.

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
  • Başımız sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReVolTeC

quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Bu işin içinde bir işler var. Kilometrelerce uzaktaki teröristleri uydudan görebiliyoruz ama baskına gelenlerden haberimiz yok. Birileri bu işten rant kazanıyor ve terörün bitmesini istemiyor. Olan garip Anadolunun gencecik çocuklarına oluyor. Allah şehitlerimize rahmet eylesin.

+1 teror olayı tamamen bir rant olayıdır bence.

dediğin mevzuya katılmıyorum herkesin diline dolanmış bu ama ben daha hakkari k.ırak sınırından yeni geldim orda aşamayan bilemez terörle mücalaeden çok doğayla mücadele var 2500-3000 metre rakımlarda geziyorlar orda batıda en büyük dağ dediğimiz bolu dağı 900 uludağ ise 1800 rakımda düşün işte zorluğu ve saldırı anında sis varmış oraya sis çöktümü ne termal ne gece görüş çalışmaz gözstermez bişey uydu muydu yalan olur zaten haberi okuduysan siste saldırmışlar bizede aynı mevzu olmuştu 1 kişinin dikkati bizi kurtarmıştı o bölgede tamamen allaha emanetsiniz karşınızda düşman yok heran heryerden çıkabilir karşına ama sen hedefsiz mutlaka biryerden biryere ya yürüyerek yada araçla gitmek zorundasın olduğun üs bölgesi karakollar açık hedef gerisi allaha kalmış

• Bana güçlü ordu falan demeyin neyi güçlü ordu hepsi acemi asker pro asker lazım paralı olsun az olsun.. İstemeyene zorla olmazki.. Şehitler ölmez vatan bölünmez falan bunlarla uyutuyorlar.. Sanki bir ülkeye karşı savaşıyorsun yazık gerçekten.. Eskisi gibi üzerine düşmüyorlar haberlerde falan hemen bi haber sonra direk geç..
  • bu baskında emeği geçen başta PKKlı DTP liler olmak üzere tüm şerefsiz teröristlerin ve terör örgütü imalatçısı ABD'nin Allah b....sını versin....
  • Hergün şehit haberi var televizyonda 45 saniye sonra diğer haberlere geçiliyor , sanki çok normal birşeymiş gibi. Acemi askerlerle buraya kadar anca , calypsoo'ya katılıyorum pro asker lazım bordo berelileri felan koyucaksın sınıra bak bakalım noluyor.
  • Şu şerefsizler yüzünden Tunceliliğimizden soğuyoruz..

Şehitlere Allah rahmet eylesin..
  • Allah rahmet eylesin tüm milletimizin başı sağolsun.
  • Bu kamplara ne zaman öldürücü darbe indirilecek bilmiyorum. Torunlarım görür mü acaba?

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet bahçelerinden bir bahçe olur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 1 Mayıs 2010; 11:04:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Bu kamplara ne zaman öldürücü darbe indirilecek bilmiyorum. Torunlarım görür mü acaba?

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet bahçelerinden bir bahçe olur inşallah.

Torunların Türkiye diye bir ülke olduğunu tarih kitaplarından öğrenirler.
  • Bu ülkeden hiçbirşey olmaz.. Ya burada sinir hastası olacaksın yada kaçıp gideceksin..

Göz göre göre ölüyorlar..
  • milliyette haberin resimlerini inceledim.ordaki askerlierin yüz ifadesi gerçekten ne kdar korkmuş çocuklar.çünkü 20 li yaşında annesinin yanında al çocuğu getir teröristin kucağına koy.kimse de bişey demiyor bu ne aptal bir uygulamadır diye?şehitler ölmez vatan bölünmez,en büyük asker bizim asker diye diye kardeşlerimizi ölüme gönderiyoruz.birde olan hep gariban çocukalrına oluyor.hangi komutanın çocuğu güneydoğuya gönderiliyor?profesyonel ve adam gibi bir ordu düzeni şart bu ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 1 Mayıs 2010; 11:11:55 >

• Hakkari'de mayınlı saldırı: 1 asker şehit
    Hakkari'nin Çukurca ilçesinde mayın patlaması sonucu, bir asker şehit oldu.
    30 Nisan 2010 Cuma, 20:24:54

http://www.haberturk.com/yasam/haber/511863-hakkaride-mayinli-saldiri-1-asker-sehit

• Ahh ahh..Bitmez arkadaşlar bunların şerefsiziliği ama, bizim bitirecek gücümüz var. Evet doğru, bazı insanlar bu saldırılardan rant kazanıyor ve bu insanlar devletin başında olanlar..Olan gencecik evlatlara oluyor.
  • Türk Irkı Sağolsun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzakyz

quote:

Orijinalden alıntı: TheReVolTeC

quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Bu işin içinde bir işler var. Kilometrelerce uzaktaki teröristleri uydudan görebiliyoruz ama baskına gelenlerden haberimiz yok. Birileri bu işten rant kazanıyor ve terörün bitmesini istemiyor. Olan garip Anadolunun gencecik çocuklarına oluyor. Allah şehitlerimize rahmet eylesin.

+1 teror olayı tamamen bir rant olayıdır bence.

dediğin mevzuya katılmıyorum herkesin diline dolanmış bu ama ben daha hakkari k.ırak sınırından yeni geldim orda aşamayan bilemez terörle mücalaeden çok doğayla mücadele var 2500-3000 metre rakımlarda geziyorlar orda batıda en büyük dağ dediğimiz bolu dağı 900 uludağ ise 1800 rakımda düşün işte zorluğu ve saldırı anında sis varmış oraya sis çöktümü ne termal ne gece görüş çalışmaz gözstermez bişey uydu muydu yalan olur zaten haberi okuduysan siste saldırmışlar bizede aynı mevzu olmuştu 1 kişinin dikkati bizi kurtarmıştı o bölgede tamamen allaha emanetsiniz karşınızda düşman yok heran heryerden çıkabilir karşına ama sen hedefsiz mutlaka biryerden biryere ya yürüyerek yada araçla gitmek zorundasın olduğun üs bölgesi karakollar açık hedef gerisi allaha kalmış

Hocam dediklerin doğru, Tunceli-Bingöl bölgesi özellikle çak sarp bölgeler ama,

Bu işten birilerinin rant sağladığı,ülke içinde birilerinin PKK yı desteklediği en önemlisi gerek jandarma karakollarımızın ki çoğu gerçekten çok eski ve ilk ateş sırasında çok savunmasız gerekse taktiksel anlamda ( örneğin yabancı devletler nokta suikast görevleri yapabiliyor biz Kandil e olsun, Bekaa ya olsun hemen hemen hiçbir üst kademe PKK militanına operasyon yapmadık veya yapamadık) gerekse istihbarat açısından ki günümüzde istihbaratsız bu tür oluşumlarla mücadele edemezsin, gerçekten çok geriyiz.

Artık orduda ciddi bir yapılanma zamanı bence gelmiştir.Daha etkin operasyonel kabiliyet kazanmak zorunda.Fakat bunu yapmaya çalıştığın an önüne kırt tane oluşum çıkacağıda aşikar çünkü ordu siyasete çok girdi daha da önemlisi ordunun siyasette yer almasını savunan türkiyede ciddi bir kesimde var.

• Allah rahmet eylesin...

..

Şerefsiz köpeklerin Allah belasını versin..1-2 haftadır çektirmedikleri çile kalmadı bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: gideroslu_37

yahu bu kadar güçlü bir askeri yapımız varken nasıl oluyor da yapılan baskına karşı sessiz kalıyoruz? Anlamış değilim o kadar silahlar uçaklar boşunamı ya operasyon yapmaya korkuyor muyuz?

Askerler şu anda kendilerini Ergenekon' da aklama çabasında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.