Şimdi Ara

Tunceli'de Karakol Baskını - 4 Şehit (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
8.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yapprak

quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

Onbinlerce özel harekat askeri, 1200 uçağı varken bu ordunun, sayıları en fazla 7000 olan şerefsizleri neden bitiremiyorlar acaba? İnsanları kandırmak harbiden de kolay, vatan sağ olsun, Allah rahmet eylesinlerle devam eden bu insanlar oldukça, ohooo.....

Bu da aynı şeyi yapıyor yav. Anlattık ya kardeşim okusana geçmiş mesajları. Kasıtlı yapıyorsunuz bunu. Bütün suçu orduya atacaksınız aklınız sıra pkknın sanal teröristlerimisiniz siz?

Ordu kime bağlı acaba, hükümete olabilir mi? O hükümetin başında da özellikle ABD'den bağımsız insanlar var, yanlış mıyım? Zaten her zaman ABD'den bağımsız insanlar oldu, sormayın...

Asıl suçlu çok açık görülüyor... PKK ABD'nin yeraltı zenginlikleri ve toprak politikasının menfaatleri doğrultusunda kurulmuş T.C esaslı bir terör örgütüdür. Tam 32 senedir 10.000'i geçmeyen sayılarınla nasıl ayakta kalabiliyorlar, insan biraz sorgular... Nasıl koskoca TSK bunları bitiremiyor, operasyona çıktığı anda ABD'nin emriyle geri döndürülüyor, insan biraz sorgular...

• Aynı karakolda 7 askerimiz de yaralıymış, umarız şehit sayımız artmaz.

Şehitlerimizin memleketleri; Kayseri, Sivas, Fethiye, Kilis. Türk milletin başı sağolsun. Şehitlerimizin ailelerine sabırlar diliyorum.

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bu aşağılık kansızların yaptığı adi eylemlerin karşılığını verecektir. Hiç şüphem yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 1 Mayıs 2010; 13:17:08 >
  • ya ben bu terörlere bi şey derdimde forumdan sınırsız banlanmak istemiyorum.. bu arada tabi devletin üst makamlarındaki terör destekçileri ve o terör destekçilerinin varlığından haberdar olduğu halde bişi yapmayan hükümetede sözüm olurdu banlanmayacağımı bilsem..
  • Millet bayram kutluyor. Röportaj için mikrofon uzatılan tek bir kimseden bu olaya değinilmedi bir başımız sağolsun diyen çıkmadı. Kimin kimlerin bayramı bu 1 mayıs?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Orijinalden alıntı: THX

yahu akp şurda 7.5 senedir iktidar pkk 1984'den beri var

Daha eski aslında ama adı farklıydı.Sorun hala sorun ama isim değişikti.

Daha Harran ovasında,Dicle Havzasında sulu tarım yapıldığını bilmezler,Nazımıye nasıl bir yerdir desen kafa da canlanmaz varsa yoksa AKP.,esiden Erbakan dı ondan önce Çiller vs vs

Terör bitirilmiş,sanki biz bitirdik o esnada.1 Mart tezkeresi unutuldu gitti tabi.

1 mart tezkeresi geçseydi amerika içimizdeydi şuan nasıl pakistanın içlerine kadar giriyorlar bizdede öyle olacaktı. Yada ıraktaki gibi bomba yüklü kamyonlar sağda solda patlayacaktı milleti birbirine düşürmek için düşünün 90bin abd askeri onları oradan çıkarmak çok zor olacaktı. O tezkerenin geçmemesi Türkiye için hayati bir dönüm noktasıdır.

Geçseydi belki onlar olurdu olmazdı bilemem ama bağımsızlığımız darbe yiyeceği kesindi.Burda demek istenileni kaçırıyorsun, PKK sen bitirmediğin. Birileri bitirdi, 1 Marttada tekrar diriltti.

Senin bitirmediğin birşeye bitirdim diyemezsin,APO yu Sn. Ecevit yakalamadığı gibi, PKK yıda biz bitirmedik.Bu kafaylada sittin sene bitirilmez.Çünkü birçok kişinin bu konu hakkında zerre kadar bilgisi olmadığı halde sağdan soldan duydukları ile bundan rant sağlayan kişileri başımızın tacı ettiği sürece bu iş devam eder.

Her zaman demiyor musunuz bu ülkede birşeyler iyiye gitmeye başladığı anda ülkede birşeyler ters gitmeye başlıyor.Zaten bu böyle olmak zorunda.Ülke ilerdikçe üstünde oynanan oyunlar artar.2000-2001 yani krizden belimizin kırıldığı,çok zor durumda olduğumuz günlerde ne hikmetse terör olayları azaldı, ama ekonomi düzelmeye başladıkça ( eskiye göre konuşuyorum) ülkede bazı reform hareketleri yapıldıkça ( anayasa değişikliği vs değişiklik doğrudur değildir ayrı bir konu) terör yeniden başlıyor.Bazı şakşakçılarda hemen hükümet devrilsin ( adı önemli değil eskiden Demireldi,şimdi AKP yarın CHP olur) grubuna katılıyor.Acaba şimdi bu kişiler dış güçlere hizmet etmiyorda ne ye hizmet ediyor? Bakış açısı dar olan halka istediğini yaptırırsın.

Sn Uğur Mumcu yu katlettirirsin, o zamanlar Susurluktan hesap sorulsun, ışıklar yansın sönsün diyenler aynı olayda yuhaladıkları İbrahim Şahin gibi Ergenekoncular ki bence adı Susurlukçular olmalı şimdi destekler olur.Neden çünkü önemli olan Uğur Mumcu değil,rahmetliden elde edilecek RANT.

RANT siyaseti bitmeden sorunlar bitmez.Rant siyaseti de okuyan toplumlarda biter.Yılda 1 kitabı ki o da aşk meşk kitabıdır okuyan toplumlarda değil.

• çok kirli bir oyun bu :(
  • Açıkcası bu olaylardan sonra tepkilerimizi sadece forumlarda değil, meydanlara inip en sert şekilde göstermemiz gerekiyor. Askerimiz gerçekten sahipsiz bir durumda kaldı. O kadar iftiralar atıldı ki, o kadar yıpratıldılar ki... Belki de desteğimize en çok ihtiyaç duydukları dönemleri yaşıyoruz. Hepimizin ailesinden birileri askerdir ya da askerliğini yapmıştır. Kendi kurumumuza en iyi şekilde sahip çıkmalıyız arkadaşlar. Öncelikle bu tip olaylardan sonra hepimiz bayraklarımızı asmalıyız balkonlarımıza. Çevremizde durumdan haberi olmayanlara da haber vermeliyiz, onların da bayraklarını asmalarını sağlamalıyız.

Şehit olanlar sadece o ailelerin çocukları değil hepimizin abisi, kardeşi, akrabasıdır. Bizden birileridir. Türk milletindendir.
  • quote:

quote:

Onbinlerce özel harekat askeri, 1200 uçağı varken bu ordunun, sayıları en fazla 7000 olan şerefsizleri neden bitiremiyorlar acaba? İnsanları kandırmak harbiden de kolay, vatan sağ olsun, Allah rahmet eylesinlerle devam eden bu insanlar oldukça, ohooo.....

Bu da aynı şeyi yapıyor yav. Anlattık ya kardeşim okusana geçmiş mesajları. Kasıtlı yapıyorsunuz bunu. Bütün suçu orduya atacaksınız aklınız sıra pkknın sanal teröristlerimisiniz siz?

Neyi anlattın hikayeden maral şeyler.

Ne istiyor kardeşim Genel Kurmaya başkanı,asker mi,halk desteği mi,yetkisinin arttırılmasını mı, çıksın o zaman benim yetkim yok desin,ben bitirmek istiyorum bitirtmiyorlar desin, herşeyi konuşuyorla ya, cumhurbaşkanı hakkında,başı örtülü kızlar hakkında,laiklik hakkında vs vs.Sanki genelkurmay çok sivilleri takıyor bu ülkede.

Ordu ne istedi de bu halk vermedi.Yeri gelir herşeyini verir ama adam olana verir.Adam olmayınıda o koltuktan indirir kendi içinden bir adamı lider yapar.Bana kuru kuruna ordu savunuculuğu kimse yapmasın.
    Balolarda gezen,kışlasından çıkmayan,golf oyununu oynayan,kendine özel yüzme havuzları yaptıran vs vs orduyu yatacak yer,babasının çiftliği gören kişilerle bu işler olmaz.

Ordusunun başında giden Yavuz Sultan Selimlerle ve askerleriyle olur,askerinle siperde yağmur altında yatan Napolyon gibileri ile olur,karın altında kalpağınla yatan M.Kemal Atatürk gibileri ile olur,arkasında genelkurmayın bile doğru düzgün durmadığı Osman Pamukoğlu ile olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: gideroslu_37

yahu bu kadar güçlü bir askeri yapımız varken nasıl oluyor da yapılan baskına karşı sessiz kalıyoruz? Anlamış değilim o kadar silahlar uçaklar boşunamı ya operasyon yapmaya korkuyor muyuz?

Askerler şu anda kendilerini Ergenekon' da aklama çabasında.

Oturduğun yerden kendini böyle tatmin ediyorsun heralde ? Ergenekon 2007'de başlamış bir dava , pkk terörü ise 1984'ten beri var.pkk terörü 12 eylül darbesinin meyvesidir.nerdeyse 30 yıldır aralıksız sürüyor,çaresizlikten ara sıra duraklamasını ''bitti'' olarak görüyorsunuz.900 bine yakın askeri var ordunun,abd nin yamalı bohçaya çevirdiği modernlik fışkıran uçaklarımız var,israil den alınan tanklar,insansız hava uçakları var.ee sonuç ? 30 yıldır terör var.daha da çıkıp demez mi asker eksiğimiz var diye

bu ülkede var mı terör gibisi ? siyasiler için ''asacağız'' diye oy kaynağı,ordu desen yaptığı her hokkabazlığı ''terör'' maskesine gizliyor,alınan-modernize edilen savunma araçlarıyla müttefiklerin yüzleri gülümsetiliyor,doğu bölgesi iyice geri bırakılıp insanlar doğudan soğutuluyor,arada birde şehit verilirse insanların manevi duyguları ateşlendirilip vatan millet sevgisi sokuluyor.

ha şimdi biri çıkar der akp.evet arkadaşım terör de akp,düzensiz ekonomi de akp,küresel ısınma da akp,öss de düşük puan almanda akp,kız arkadaşının seni terk etmesi de akp,o da akp bu da akp.yoksa sende hiç sorun yok sen tamamen mükemmel hatasız bir insansın ,ah işte akp olmasa...

• quote:

Orijinalden alıntı: Witch_King_

quote:

+1
    Halk resmen uyutuluyor yada halkın kendısı uyumak ıstıyor cunku kımse ses cıkarmıyor..Jandarma kendısı mayınları dosuyor bu resmı bır sekılde acıklandı ve belgelendı.Yıllardır mılyarlarca dolar harcanılan bır ortam kaybetmek ıstemeyen ordu ve dıs gucler halkın parasını emıyor.pkk yı ise sadece taşeron firma gibi goruyorum

Amaç nedir

ordu terörizm'i ayakta tutarak dış güçlerin karnını doyurması böylece hem diktasını ve milliyetçilik akımını ayakta tutmak istemesi

işin ucu

ABD-CIA

Hadi bas git, ağzımı bozdurtcan şimdi. Ordu halkın parasını kemiriyormuşmuş.

Çok açık konuşuyorum Türk Ordusu'na laf atan iftiracıları hiç çekinmeden hukuki yerlere şikayet ederim. Herkes laflarına dikkat etsin! Şanlı Türk Ordusu ile ilgili bir şey yazarken iki kere düşünün!

• Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
  • quote:

Bu ülkede birşeyler iyi mi gidiyor al bir şakacı daha. Nasıl iyi gidiyor somut olarak anlatıver bakayım. İyi gittiği için mi işsizlik rekor kırıyor. İyi gittiği içinmi asgari ücret açlık sınırının yarısı kadar. İyi gittiği için mi fabrikalar kapanıyor. İyi gittiği için mi dış politikada darbe üzerine darbe yiyoruz. Azerbaycan ı bile kaybettik. İyi gittiği için mi öğretmen maaşları açlık sınırına neredeyse eşit oldu. Evet başbakan ve yakın çevresinin işleri çok iyi gidiyor ama halk yoksul halk şehit oluyor bunu da böyle bilin. Bu ülkede ihanetin boyutları inanılmaz boyutlara geldi. Dünya tarihi bu kadar büyük bir ihanet yazmadı. Dünyanın bir ülkesinde ilk kez bu hükümet zamanında teröristler kahraman askerler terörist oldu.

95 krizini ,2000 krizini yaşayan bilir yaprak efendi. Eskisine göre dedik değil mi.

Hem bu kada biliyorsun madem alternatif iki partinin ekonomik,dış politika planı ne bu arada? Sanki ülkede çok ciddi bir reform hareketine girecek parti varda millet vermiyor.Pof. Dr.Haydar Baş haricinde ekonomik bir model sunan bile yok ülkede.Bildik düzenin devamı tek dedikleri biz daha iyi yönetiriz.MHP bir iktidara geldi,ihaleleri kapıcısından tutup çaycısına kadar parası olmasa bile kendi adamlarına verdi.Sanki diğer partiler çok farklı birşey yapıyor bir anlatıyorsunuz ki dünya AKP den önce ve sonra diye ikiye ayrılır

• quote:

quote:

+1
    Halk resmen uyutuluyor yada halkın kendısı uyumak ıstıyor cunku kımse ses cıkarmıyor..Jandarma kendısı mayınları dosuyor bu resmı bır sekılde acıklandı ve belgelendı.Yıllardır mılyarlarca dolar harcanılan bır ortam kaybetmek ıstemeyen ordu ve dıs gucler halkın parasını emıyor.pkk yı ise sadece taşeron firma gibi goruyorum

Amaç nedir

ordu terörizm'i ayakta tutarak dış güçlerin karnını doyurması böylece hem diktasını ve milliyetçilik akımını ayakta tutmak istemesi

işin ucu

ABD-CIA

Arkadaş TUNCELİ'li doğal bu yazıyı yazması...

• Bu hükümet gitmedikce bu terör sorunuda gitmez
  • Son 2 haftadır doğu bölgelerinden kuzeye geçiş var, yol olarak, tunceli-elazığ-erzincan-giresun-gümüşhane çevresi kullanılıyor..

bu saydığım yerlerde gizliden gizliye bir olay yürütülüyor ama ne..
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Bu işin içinde bir işler var. Kilometrelerce uzaktaki teröristleri uydudan görebiliyoruz ama baskına gelenlerden haberimiz yok. Birileri bu işten rant kazanıyor ve terörün bitmesini istemiyor. Olan garip Anadolunun gencecik çocuklarına oluyor. Allah şehitlerimize rahmet eylesin.

Bende artık bu işten iyice birşeyler çıkardım,yani 1değil 2 değil 30 küsür senede o dağlardaki her mağra tek tek belirlenirdi.Bilmemkaçtane uçağımız var diyoruz,sanki yunanlılarlamı savaşacaz ,kullanın gitsin dağda saklanabilecek yer bırakmayın,birşeyler yapın.Şimdi yine bölgeye bol sayıda asker aktarıldı zırvaları başlar, ve hala kürt açılımı vs. ile uğraşıyoruz,hala askerlerimiz ölüyor yazık...

öncelikle ölen kardeşlerimizin başı sağolsun, allah akrabalarına sabır versin.

şimdi hani bazıları diyor ya, 15000 şehit verir yunanistanı alırız, yunanistan 4 saatte teslim. sen 30 yıldır ülkendeki terörü bitirememişsin, başka milletin orduları ile nasıl savaşacaksın? sürekli şöyle balon haberler, yok türk silahlı kuvvetleri dosta güven düşmana korku saldı, müthiş tatbikat, ordumuz en güçlü ordulardan biri, terör örgütü dağılmak üzere... her gün şehit haberi geliyor abi, neyin dağılması? ne güçlüsü. mayın taramasını çağ dışı yöntemlerle yapıp her hafta mayına basan bir şehidin bulunduğu ordu mu güçlü? yıllardır askeri harcamaları tavan yapan ama gücü bir türlü tavan yapmayan ordu mu güçlü? gerekli teknolojik alet edevatı edinemeyip gencecik insanları önlere süren ordu mu güçlü? bırakın bu işleri.

millet alışmış ezbere, bizim ordumuz çok büyük, ordumuzdan güçlüsü yok. sen yukarıda sorduğum sorulara cevap ver önce. her gün şehit veren orduyu eleştirene "sanal terörist" diyorsanız, sizin mantığınız göbeği kaşıyan adamdan öteye gidemez.

ben artık bu ülkede her gün gencecik bir kardeşimin ölmesini istemiyorum. tayini doğuya çıktığında ağlayan anneyi, oğlu can verdiğinde kalp krizi geçiren babayı görmek istemiyorum. bizde çektik bu acıyı. biliyoruz da konuşuyoruz. dayım yıllarca tunceli'da dağda kaldı. azerbaycan'a gitti, kıbrıs'ta savaştı. bir kardeşini zaten kaybetmiş annemin her gün diğer kardeşinden kötü haber alma korkusuyla nasıl yaşadığını ben bilirim, sen bilmezsin.

siz ordumuz çok güçlü, ondan büyüğü yok yalanıyla kendinizi avutmaya devam edin. yazıma baş sağlığı ile başlamıştım, aynı şekilde sonlandırıyorum. bu da türk ordusu ile ilgili yazdığım ilk ve son yazıdır.

Dalgamı geçiyorsun sen, sanki Pkk sadece kendi imkanlarıyla ayakta duruyor. Düzenli orduyla savaşmıyoruz, resmen çapulcu sürüsüyle savaşıyoruz, açın bakın, okuyun o boş beyinlerinizi doldurun TSK'ya laf etmeden önce.

• quote:

quote:

quote:

Ordu kime bağlı acaba, hükümete olabilir mi? O hükümetin başında da özellikle ABD'den bağımsız insanlar var, yanlış mıyım? Zaten her zaman ABD'den bağımsız insanlar oldu, sormayın...

Asıl suçlu çok açık görülüyor... PKK ABD'nin yeraltı zenginlikleri ve toprak politikasının menfaatleri doğrultusunda kurulmuş T.C esaslı bir terör örgütüdür. Tam 32 senedir 10.000'i geçmeyen sayılarınla nasıl ayakta kalabiliyorlar, insan biraz sorgular... Nasıl koskoca TSK bunları bitiremiyor, operasyona çıktığı anda ABD'nin emriyle geri döndürülüyor, insan biraz sorgular...

Ordu hükümete mi bağlı ? Oha ? Bu çağda böyle cehalet olamaz heralde ?

quote:

Şanlı Türk Ordusu ile ilgili bir şey yazarken iki kere düşünün!

Bence sen onu , geçmiştekilerin başarılarıyla şanlanan Türk Ordusu olarak düzelt.Çünkü ben TC tarihinde dillere destan bir askeri başarı bilmiyorum ? Kurtuluş Savaşı da TC kurulmadan önceydi.

• Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Tüm halkımızın başı sağolsun.

Durmak yok açılıma devam.
  • çoğu yine devlet yıkıp devlet kurmuş bi mesajda, işler öyle dışardan görüldüğü gibi değil malesef. Kaç yıldır bu pkk var madem Türk ordusu Dünya'nın en güçlü ordularından biri neden yıllardır pkk devam ediyor bırakın yok etmeyi büyümesini bile durduramıyor...
  • quote:

quote:

+1

Amaç nedir

işin ucu

ABD-CIA

sen dün bir konuda pkkya köpek dendi diye alınan değil misin?

bu adam hala forumda niye geziyor dh yönetimi?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.