Şimdi Ara

Tüp Mide Ameliyatı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese benim yıllardır kilo problemim var aslında yıllardır demek nasıl doğru bilemiyorum 1996 doğumluyum (20 yazınca cok büyük duruyor o yüzden 1996 olarak yazdım :) ) 187 boyum ve +150 kilom var neden + 150 derseniz tartımız 150 üstünde'' ERROR'' hatası veriyor

Bir çok diyet yaptım hatta ilk diyetim 2013 yılında yapmışttım ama ne yazık ki geri aldım fazlasıyla . yine en son 2015 haziranda bir diyete başladım(Bu araya kadar zaten kendim sürekli diyet yaptım 8 ay diyetse 4 ay diyet yapmıyordum ama bütün verdiklerimi geri fazlasıyla alıyordum) ve 2016 mart ayında bıraktım ( sınavım vardı ve iyi geçiremedim ) sonuçta martın 13 ünde 126 kilo olan ben şuan +150 yim artık yoruldum yıllardır aynı şey üstüne üstlük birde sınav işlerim var bende bu ameliyatı duydum araştırdım facebook gruplar var oralarda herkes pişmanım keşke daha erken olsam filan diyorlar ama sonuçta ameliyat korkuyorum biraz bu konudabazı sorularım var tecrübeli büyüklerimden ve arkadaşlarımdan bilgi bekliyorum.

1-Ameliyat ileriye dönük bir sıkıntı çıkarıyor mu midede ?

2-Üniversite sınavına hazırlanıyorum sizce etkiler mi birbirlerini ?

3-Doktor seçimi nasıl olmalı ?

4-Psikolojik olarak nasıl hazırlandınız ?

5-Ameliyat sonrası ağrı çok mu kaç günde geçer tam olarak ?

Teşekkürler şimdiden . :))

• Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüp mide ameliyatı hakkında şuradan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. http://www.tupmide.com/

Özellikle şu konularda derinlemesine içerikler var

http://www.tupmide.com/tup-mide-ameliyati-sonrasi/
    http://www.tupmide.com/tup-mide-ameliyatindan-sonra-beslenme/
    http://www.tupmide.com/tup-mide-ameliyati-nedir/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B419E127D -- 16 Kasım 2016; 12:24:50 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkundogrul -- 27 Ekim 2020; 2:59:52 >
  • İsmail kardeşim merhaba,

Ben bu operasyonu olmaya karar verdiğimde 138 kiloydum 3 yıl geçti ve kilom 75 ile 80 kilolarda sabit gidiyorum. Kesinlikle doktor çok önemli abicim doktorunu iyi seçiceksin ve doktorunuda dinleyeceksin abim. Bende olmadan önce ellibintane yer araştırdım gezdim durdum manyak korkuyodum ya o olursa ya bu olursa yok ona bu olmuş şuna şöyle olmuş buna böyle demişler bıdı bıdı bıdı birsürü zamazingo ile beynimi allak bullak ettiler ulan zaten kiloluyuz bide kokrkak ettiler bizi. istanbula izmire ankaraya git gel araştır derken ben doktorum cem arslan ın bana verdiği güvene tecrübeye inandım gittim oldum. öle hiç büyüttükleri kadarda bişey olmadı 2. gün kalktım yürüdüm eve bile yürüyerek gittim. kaç yıl geçti hala her telefonuma bakar sağolsun. boşversene yaa şimdi diyorum ben öle nasıl yaşamışım
  • alpduru kullanıcısına yanıt
    Abi teşekkür ederim mesajın için . 28 kasımda tüp mide oldum şu an memnunum şükür :) Gerçekten abartiyor bazıları . Kiloyla yaşamaktansa birkac günlük sıkıntıyı tercih ederim tekrardan geçmiş olsun iyi günler dilerim :)

• Zor bir karar, bana çok korkutucu geliyor, ameliyat sonuçta,.
    Profesyonel diyet yemek şirketlerinden destek alabilirsiniz bence onlarda sağlıklı beslenerek ayda 4-6 kilo verdiriyorlar diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ameliyat sakın olma kolay yolu değil zor yolu seç ameliyatsız kilo ver.
    Ameliyatta masada kalma oranı yüksek ve bir sürü kötü etkileri var bu konu hakkında canan karatay'ın konuşmasını dinle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 13 Aralık 2018; 16:3:19 >
  • Ameliyat son çare olmalı, kolaya kaçmamalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ismail58000 kullanıcısına yanıt
    Sarkan deriler için ayrıca ameliyat oluyormusun?
    Biraz detaylı anlatırsan ameliyat olacaklara faydan olur...

• Hocam merhabalar bende sarkma olmadı. Yaşla alakalı ve uzun süreli kilolu olmayla alakalı bu durum . Bilgim bu kadar . Yanlış bir şeyde söylemek istemiyorum ama 28 yaşında bir tanıdığım oldu onda fazla belli oluyordu o mesela olacaktı. Uzun yıllar kilolu olanlarda sarkma oranı yüksek . Facebook ta gruplar var oradan araştırma yapabilir ilgililer. Ayrıca cerrahlar gerekli aydınlatmayı benden daha net ve doğru verilerle yaparlar .Bilgim maalesef bu kadar fazlasını söylemem doğru olmaz .

• ismail58000 kullanıcısına yanıt
    Ben sizin yaşadığınız tecrübeyi anlatın demiştim.
    Yalan yanlış bilgi çokta önemli olan yaşanmış deneyimlerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 14 Nisan 2020; 2:42:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.