Şimdi Ara

Gövdem yağdan geçilmiyor. Mide ameliyatı şart. (SSli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.83 m boya ideal olarak 75 kg olmalıyım ama 135 kiloyum. Bacaklarda ve kolda ölümcül yağ yok ama gövde yağdan geçilmiyor. Kalp 2-3 seneye alarm verir, 33-34 yaşımdayım.

Edit: SS kaldırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3BF02D32 -- 2 Ekim 2024; 8:50:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sadece gövdede 30 kg yağ var. Diğer bölgelerde 19 kg yağ var.

Ben kilo verirken kas da yakacağım için artık 75 kg olmalıyım en fazla. Yani 60 kg vermeliyim. Bu ancak mide ameliyatıyla olur.

• mide ameliyatı olup eski kilosuna dönenler var çevremde. ayrıca ameliyatın riski de var.

ayda 4-5 kg'a kadar sağlıklı şekilde kilo verebilirisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C030AEF3 -- 2 Ekim 2024; 8:11:3 >
  • Diyabetim, trigliserid de diyabetle ilişkili. Trigliserid için ilaç başladım ama yarısına kadar düştü en fazla. Kolestrol için de ilaç kullanıyorum. Kötü kolestrolüm 32. (360 idi) Trigliserid halen 3000. 6700 idi.

Valla mide ameliyatı olmazsam 40'ımı göremem. Midemin %90'ının alınması gerekiyor. Diyete başladım diyelim, atıyorum 110 kg oldum, aylar sonra diyeti salıp tekrar 135 kg olmayacağımın garantisi yok. Bu yüzden mide ameliyatı şart. Ben diyet falan yapamam, zorunlu olmam lazım. 2024'ün sonlarına, 2025'in başlarına doğru olacağım ameliyat.

• Benim hedefim de 22-22.5. Şu anda 40. Yani morbid obez sınırındayım.

Karbonhidrat düşük olacak şekilde ketojenik beslenmekten başka çarem yok. :) Mide ameliyatı da olsam minimum karbonhidrat ile besleneceğim zaten. İşte açlık katlanılmaz oluyor. Artık ölümü göze aliyorum.

• Gövdem yağdan geçilmiyor. Mide ameliyatı şart. (SSli)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aga olmayın şu mide ameliyatını. millet patır patır ölüyor işte. git bir hastaneye hormon seviyelerini kontrol ettir daha sonra da diyetistyene gidersin kilo vermek için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gövdem yağdan geçilmiyor. Mide ameliyatı şart. (SSli)
  • mide ameliyatı pişmanlıktır. sakın olma. asıl o zaman ölürsün.

• Saitle güreş yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Bunu bende kullanıyorum 2 sene oldu halen devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 2 Ekim 2024; 19:16:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayiflattimi acaba ?

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    100 den 75 e inmistim sporda vardı sonra depresyona girdim sporu da bıraktım yine kilo aldım sporsuz faydasız geliyor şuan 85 kiloyum boy uzadı sadece o zamanlar 1.60dım şimdi 1.70 oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 2 Ekim 2024; 20:43:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.