2006 sonrası 307 düşünüyorum, dizel almak istiyorum ama 20 bin tl ye anca tüplüleri var. Tüp kullanımının da 307 lerde sorunlar çıkardığını duymuştum. Kullananlar yorum yapabilir mi?
İşyerinde arkadaşımda var tüplü otomatik vites. Sorun çıkardığını görmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
alabilirsin ama bu foruma uyarsan alaamassın ben tavsiye derim kullanan biri olarak
2004 1.6 var. yaklaşık 100.000 km oldu atiker takılı. her 10 veya 15 binde bir bakıma gittim. şu ana kadar yaşadığım sorunlar: 1. gaz alımı sonrasında içerde koku oluyordu. depoya giren borunun izolasyonu yapılmamış ondanmış. montaj sorunu. 2.yine ilk başlarda yanan motor arıza lambası. fakir karışımdan oluyor ayarla duzeldi. 3. ara ara hortumları bağlantıları kontrol etmek lazım., 4. 90.000 civarı enlektör değişti. bunun dışında bir sıkıntı olmadı. su an cok memnunum..
307 kullandım ama tüp taktrmadım ben taktrıldıgında da hic bı problem cıkardgını duymadım asla. benzinlisi saten bıraz cep yakar bu arada. sen tüpü varsın takılı olsunda temızını bul önemli olan
Montaja yani ustaya bakar herşey.Son model full elektronik jiplere,araçlara tüp takılıyor saat gibi çalışıyorlar.307 de niye sorun olsun ?