Şimdi Ara

Tur aracı aldık ama nasıl kullanıcaz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler istanbulda konser ayarladık şimdide amsterdama gidicez ama otobüsü nasıl yönlendiricez bilmiyorum yardımınızı bekliyorum

• Sanatçı > Rodiler > Tur Aracı bağlantısını açıp Otomatik Taşıma Hareketi'ni aktif hale getirmeniz gerekmektedir. Ayrıca Karakter > Kariyer ve Aktivite >Kişilik ve Davranış bağlantısını da açıp Tur önceliklerini sanatçı aracı ile git yapmalısınız. Otomatik olarak otobüs hareket edecektir. Sizlerde otobüste ki yerinizi almış olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmrerdgn

Sanatçı > Rodiler > Tur Aracı bağlantısını açıp Otomatik Taşıma Hareketi'ni aktif hale getirmeniz gerekmektedir. Ayrıca Karakter > Kariyer ve Aktivite >Kişilik ve Davranış bağlantısını da açıp Tur önceliklerini sanatçı aracı ile git yapmalısınız. Otomatik olarak otobüs hareket edecektir. Sizlerde otobüste ki yerinizi almış olacaksınız.

teşekkür ederim çok makbule geçti :)
  • Rica ederim, bol şanslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmek istediğiniz şehrin sayfasını açıp Diğer Araçlar'a tıklayarak gitme şansınız var ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlove

Gitmek istediğiniz şehrin sayfasını açıp Diğer Araçlar'a tıklayarak gitme şansınız var ayrıca.

bunu yeni öğrendim sağolun
  • Tur aracı ne kadara oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi biz nasıl araba alacaz ya
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.