Şimdi Ara

Tur Bisikleti Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,abilerim,ablalarım bende sizler gibi bir bisikletçi olup yollara koyulmaya heveslendim.Bunun için en kısa zamanda -muhtemelen okullar kapanınca- bir bisiklet almak istiyorum.Asfalt yolda günübirlik turlar yapmayı düşünüyorum.Yaşım 16, boyum 177cm ve kilomda 60.Sadece bisiklet için 750 liralık bir bütçem var.Bazılarınız az görebilir ama yapabileceğimin en iyisi bu Verdiğim bilgiler doğrultusunda bana önerebileceğiniz bisiklet modellerini yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: SweetGodOfMetal

Arkadaşlar,abilerim,ablalarım bende sizler gibi bir bisikletçi olup yollara koyulmaya heveslendim.Bunun için en kısa zamanda -muhtemelen okullar kapanınca- bir bisiklet almak istiyorum.Asfalt yolda günübirlik turlar yapmayı düşünüyorum.Yaşım 16, boyum 177cm ve kilomda 60.Sadece bisiklet için 750 liralık bir bütçem var.Bazılarınız az görebilir ama yapabileceğimin en iyisi bu Verdiğim bilgiler doğrultusunda bana önerebileceğiniz bisiklet modellerini yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

değerli kardeşim ben de yeni yeni bu spora merak saldım ben de o dediğin bütçe ile kendime bi bisiklet buldum seninle de paylaşayım salcano dağ tipi ng650 29hd diye bir bisiklet beklentileri karşılıyo büyük oranda 29 jant büyüklüğü 730 tl ama 26 jant yeter dersen 700 tl civarı indirimde olur bi miktar bu fiyatlar üzerinden düşünüyorum özelliklerini de sayayım da alemünyum kadro 21 vites hidrolik disk fren ön maşa amörtisörlü shmanıo vites sen de bulduysan güzel bi şey paylaş buraya ben bunu koydum kafaya şimdilik biraz daha araştırıp alacağım bunu bulamazsam...

• kardeş teşekkür ederim yorumun için.bende sedona 711 falan düşünüyorum.sen de sedona bak derim çünkü birçok yerde salcano gibi markaları beğenmiyorlar bir bildikleri vardır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweetGodOfMetal

kardeş teşekkür ederim yorumun için.bende sedona 711 falan düşünüyorum.sen de sedona bak derim çünkü birçok yerde salcano gibi markaları beğenmiyorlar bir bildikleri vardır :)

ben de almadım ng650 yi bianchi tdl 1300 aldım gayet memnunum sen ne aldın?
  • salcano bianchi türü markalar. diğer markaların verdiği özelliklmeri yani mesala 24 vites 100mm lik bi maşa shimano orta kalite vites sitesi . iyi bi fren takı mı ve hafif kadro ihtiyacaını salcano 800 tl ye karşılarken . kron , amobea hussar, sedona , giant gibi bisiklette ilerlemiş insanların kullandıklaı ve bildiği marktalar. daha iyi kalite ve güvence ile 600 e yada 500 e bile bulabiliyorsun örneğin kron x250 yeni başlayanlara önerdiğim bi bisklettir . hidrolik . 24 vites sağlam ve hafif kadro bakımından bütün beklentileri karşılıyor. salcano ve bianchi ümit gibi markalardan uzak durun derim. bu işin içinde yaşadıkça tecrübe eder insanların kimi çok para kaybeder ama ederler. siz çok para kaybedenlerden olmayaın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.