İyi günler ben turbo buton hizmetinden yararlanmak istiyorum da bu hizmetten sadece bireysel aboneler mi yararlanıyor yoksa ben de yararlanabilirmiyim eğer yararlanabilirsem ne gibi bir yol izlemem gerekir bide daha önce bireysel aboneydik (dükkan ve evde superonline var ikisine de aynı müşteri no dan normal online hizmetlerden işlem yappabiliyordum) ama son birkaç aydır kurumsal abone olarak görünüyoruz galiba babam böyle bir değişiklik yapmış nasıl tekrar bireysel abone olabilirim biraz karışık oldu kusura bakmayın yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Kimler kullanabilir? Turbo Buton hizmetinden tüm fiber internet abonelerimiz faydalanabilirler.
evet ama söyle bir durum var o baktıgınız sitenin bireysel aboneler bölümü ve orda yazan TURBO yazın xxx gönderin mesajını attıgımda kabul olmuyor müşteri hizmetlerini arasam diye düşündüm ama babamın telefon numarası sistemde kayıtlı ve babam suan için evde değil
Kimler kullanabilir? Turbo Buton hizmetinden tüm fiber internet abonelerimiz faydalanabilirler.
evet ama söyle bir durum var o baktıgınız sitenin bireysel aboneler bölümü ve orda yazan TURBO yazın xxx gönderin mesajını attıgımda kabul olmuyor müşteri hizmetlerini arasam diye düşündüm ama babamın telefon numarası sistemde kayıtlı ve babam suan için evde değil
ben ana sayfadan bakmıştım. dediğiniz doğru olabilir. siz yine de bilgi almak için arayın farketmez. daha sonra işlem yaptırmak için babanız gelince ararsınız
ben ana sayfadan bakmıştım. dediğiniz doğru olabilir. siz yine de bilgi almak için arayın farketmez. daha sonra işlem yaptırmak için babanız gelince ararsınız
yardımınız için teşekkürler zaten anlamış değilim babam ne diye kurumsala geçtiyse eskiden ne güzel her işlemi yapabiliyorduk online işlemlerden kurumsalın online işlemlerinde hiçbir ayar yok bireysele nasıl geçiliyosa bir an önce geçmeliyim yardımlarınız için tekrardan teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme