Kanunen cezai ehliyeti olmadığına sağlık raporu ile karar verilen birinin, mahkemede davacı olarak kabul edilip, davalı olarak kabul edilmemesi saçma değil mi? Bu bir nevi hakaret ederken deli, kendine hakaret edilince akıllı sayılması gibi bir durum. Neyse hocam geçmiş olsun. İnancınızı ve emeğinizi taktir ettim. Bende bu tiplere 1 lira vermek yerine 10k masraf yapmayı tercih ederim ... |
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (25. sayfa)
-
-
Konudan bağımsız dediklerinle açtığın konular biraz çelişiyor sanırım.Birkaç yıl önce şehir dışında lisans eğitimi alırken diyorsun fakat 2 ay önce kyk bursu çıktı vs diye konu açıyorsun ?
https://forum.donanimhaber.com/ilk-burs-toplam-ne-kadar-yatacak-bilen-varmi--147130464
Bu arada amacım konuyu sabote etmek değil merak ettiğim için soruyorum ?
-
Ulan şu babası destek çıkmadığı için eczane zincirini açamayan ve zengin olamayan zavallı eczacı değil mi bu? Meğer eczacı da değilmiş bu hukuk fakültesi mezunu imiş. Vay babayın kemüğüne! Meğer ecza zinciri patronu olarak kazanacağı parayı insanları zorla kışkırtıp kendine sövdürerek kazanıyormuş. Adeta bir şahsım, adeta bir Adnan hoca, adeta bir Ajdar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunkurun -- 9 Mart 2021; 1:17:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ara kendisinin açtığı blog sitesi vardı. Kendi fotoğraflarını, videolarını falan yüklüyordu. Hatta lise defterini bile atmıştı arkadaşlarının onun hakkında yazdıklarını
Geçmiş olsun. Bence Show TV'ye çıkın, kesinlikle kabul edeceklerdir.
2017'de üniversiteye başladım, Nisan 2018'de bu adamla ilk yazışmalarımız gerçekleşti ve dava sürecimiz başladı. Bu yıl okulumda son senemdeyim ve başvurduğum KYK bursum onaylandı. Başka sorunuz ?
Kariyer net ilanını hatırlıyorum o ilan üzerinden iletişime geçenlerin çoğu kesin davalık olmuştur. Efsane ilandı.
Turbo ve Kayra aynı kişi mi beyler?
Ben forumda eskiyim mesela böyle çoğu kişiyi tanımam ama bu kişi nsıl yer ettiyse kafamda eskiden her konuda vardı ve efsane eleman arayıcı eczacıbaşı diye bilinirdi. -
Genelde uzun yazilari okumam ama hepsini okudum. inanilmaz bir olay. televizyon kanallarina veya youtube vs. basvursaniz iyi olur sanki. Bu forumda bi sure sonra unutulur gider bu.
Arkadaşlar bunu haberlere vs çıkıp anlatmayın. Ekmeğine yağ sürmeyin. Sonra ordan alır yürür unlu münlü olur. Burası Türkiye ne acayip tipler ünlü oldu... -
Bu adamda bir şey olduğu belliydi daha önceki yazılarında. Saçma sapan konular açıyordu. Forumda neredeyse herkes bilir ismini. Adam iyi tezgah kurmuş..
Mezun değil bitiremeden bırakmış.
@ultrAslan-BH
Ünlü olmuş zaten olacağı kadar. Tv'ye çıkarsa, büyük ihtimalle 10 seneye yakın yer. Önce ekşiye, tweet top trendlere falan çıkar. Orada halkın tepkisi şişince, şimdi zaten seçim geliyor. İyi görünmek isteyen seçmenlerden biri ikisi " biz bu işin arkasındayız" diye mesaj attı mı olay bitti zaten, ne raporuna bakılır, ne başka bir şeye. Bundan haberdar olunca "madurum, vaktimi, paramı çaldı" diye şimdiye kadar uğraştığı insanların yarısı da geri dönüp hakkını arar. Bir ton şikayet toplanır. Muhtemelen 500 sene çalışsa ödeyemeyeceği kadar geri borçlandırılır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: orkunkurunUlan şu babası destek çıkmadığı için eczane zincirini açamayan ve zengin olamayan zavallı eczacı değil mi bu? Meğer eczacı da değilmiş bu hukuk fakültesi mezunu imiş. Vay babayın kemüğüne! Meğer ecza zinciri patronu olarak kazanacağı parayı insanları zorla kışkırtıp kendine sövdürerek kazanıyormuş. Adeta bir şahsım, adeta bir Adnan hoca, adeta bir Ajdar...
Eleman Turkce bilmiyordu. Hukuk okumasi sasirtti.
Bir de en ufak anan lafinda bu kadar kuplere binen haketmis biraz. Internet ortaminda dunyanin oteki ucundan ananiza soven olabilir. Korkmayin ananiza bir sey olmuyor. Bizim millet bir acayip. Analar kutsalmis da bilmem ne.
csb
Bu forumda da onlarca kişiyi şikayet etmişti.
Turboyu bilmeyen bir kişi daha -
Dil bilgisi gayet iyiydi arkadaşın. Yazım hatalarını özellikle yapıyordu çoğu konusunda. Bir kere arabasının mekanik bir problemi olmuştu hani şu ciddi maliyet çıkartacak türden. Destek için açtığı konuda kullandığı Türkçe çok çok düzgündü. Keza konudaki tüm cevapları da o şekildeydi. O zaman anlamıştım gayriciddi konularda neden o şekilde yazdığını. -
Efe aydal daha önce kaç kez bunun hakkında konuştu :/ -
Bir yaşıma daha girdim. Hele bakalım daha neler görecez.
-
Çok zor gülerken adamı süründürür tarzda bir olay geçirmişsin geçmiş olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X