https://www.hizliresim.com/9DRpd5 Vaktiyle açtığı iş ilanını ekşide paylaşmışlar. Eczanede 7 gün çalışmak? İyi trolmuş kendisi. |
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (26. sayfa)
-
-
lan madem bu işlerden zevk alıyon, git ümitcan uygun gibi tiplere yaz, onları kışkırt, dava aç, vatana millete faydan olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 9 Mart 2021; 19:38:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ordu’lu eski kız arkadaşım tam da böyleydi. Okurken yaşadıklarım film şeridi gibi gözümün önünden geçti.
Geçmiş olsun. -
-
peki bunu forumda barındıran yönetime ne demeli!
-
Adalet sistemi nelerle meşgul oluyor bakar mısınız.. Ortada görülmesi gereken ne davalar varken hem de..
-
Geçmiş olsun kardeş. Hepsini okudum ve gerçekten ders çıkarılacak çok şey var bu yazıda... Eline sağlık -
Tolga akıllı adammış. Helal olsun. Kafasını kullanıp senin gibi adamları hizaya getirmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazı uzun diyen arkadaşlara özet:
Turbo nickli bir arkadaş sosyal medyada kendisini linçletip davalar açıyor, açtığı davalarla yolunu buluyor, karşı dava açılmasın diye de akıl hastası raporu almış. Bunu meslek haline getirmiş bir takım insanlar varmış, kendisi nihayet kurtulmuş, bizde düşmeyelim diye bu konuda bizi uyarıyor olay bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 9 Mart 2021; 12:36:5 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rocqopeki bunu forumda barındıran yönetime ne demeli!
halen anlamadınız mı kural dışı bir şey yapmıyor
-
Bu şahıs hala başka nicklerle forumda dolanıyor mu bilen var mı? Hala forumdaysa bloğu basalım es kaza bizede denk gelmesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GeceninGölgesi1982
Bu şahıs hala başka nicklerle forumda dolanıyor mu bilen var mı? Hala forumdaysa bloğu basalım es kaza bizede denk gelmesin.https://forum.donanimhaber.com/profil/2794152 bu olabilir mi emin değilim.
-
Bu adamı gidip dövsen tazminat alırım diye sevinir
-
Ta kendisi !
-
Muhtemelen gerçek bir şizofren kendisi, şizofrenlerin olaylara bakışı çok farklı bir pencereden oluyor arkadaşlar, yani yaptıklarını haklı çıkartmaz ama ne bileyim...
Kuzenim şizofren yıllardır ve özellikle atak dönemlerinde çok değişik oluyor, çok ufacık şeylere takılıp abuk mevzular çıkartıyor ve olmadık mevzulara giriyor...
Yani şöyle izah edeyim, oyalansın diye buna bir ilkokul yakınında kırtasiye dükkanı açtılar, adam 10 kuruşa çektiği fotokopi için "5 kuruşa olmaz mı abi öğrenciye?" diye soran ilkokul bebeleriyle falan ağız dalaşına giriyordu, dükkanının ön tarafına araba park ettirmemeye çalışır ahkam keser, höt zöt falan derdi millete (ara sokak bir yer bu arada dükkan kapandı geçen görmez falan yok yani öyle bir durum) bir gün "babanın sokağı mı lan" diye birisi bunu aldı eline o günden sonra zaten fazla durmadı kapattı dükkanı...
Bu arkadaşın tavırları da benziyor ama bu dava etme işinin azıcık dibini çıkartmış kendisi... Allah akıl fikir versin ne diyeyim...
-
Biz de deliyiz diyelim rapor alalım insanlara dava açıp gelir sağlayalım. Koskoca ülkede böyle saçma iş olur mu ya ? Adam ülkenin açığını bulmuş kullanıyor bildiğin. Şizofreni raporu olan birine nasıl dava açma hakkı tanınır onu da anlamış değilim. Şizofreni zaten başlı başına kurgulama hastalığı. Adam belki de kafasından kuruyor diyip savcıların bunu makamından kovması lazım. Cidden garip. Daha fazla şey yazmak isterdim fakat o şizofren arkadaş bana da musallat olmasın diye ellerimi tutuyorum maalesef.
-
Yanlış hatırlamıyorsam bir ara otomobil bölümüne dadanmıştı, milleti orada zorla kendine küfür ettirtiyordu, hatta forumdanda bir kaç kurbanı vardır bunun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 9 Mart 2021; 15:13:32 > -
tam filmi çekilecek olay.
ayrıca bu arkadaşa haksız kazançtan dava açılabilir ileride.
Hele forumlarda konuyu açan arkadaşın dediği gibi "millete dava açıyorum parayı vuruyorum" tarzı mesajları varsa
OF OF inanılmaz tazminat davaları açabilir devlet bu arkadaşa.
Arkadaş unutmasın devletimiz en uyanık olgudur bir bunu devlette önemli pozisyonlardaki kişiler görürse eczanesini satmak zorunda kalabilir :)
-
Ooooo, Oooooo
Kütahyada doğdu,
Gürcü oldu
Helal olsun sana
Köpeeeeeek T*rbo köpeeeek T*rbo
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X