Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
52
Favori
109.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1545 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tezgahına düştüğün o ilk konuyu çok iyi hatırlıyorum. Altına bende yorum yapmıştım “köle mi arıyorsun turbo” tarzında..
    Bu arkadaş hani şu babası çok zengin olan, kendiside eczacı olan kişi değilmiydi?
  • Kolay kolay yorum yapan birisi değilim ama verdiğin tüm bu emek, çaba ve forumdaki bizleri düşündüğün için çok teşekkür ederim kardeşim. Emin ol şuan maddi durumum iyi olsaydı o istenilen 10 bin TL yi forumun huzurunda sana gönderip bahsi geçen şahısı kudurtmak isterdim. Birde cezai ehliyeti olmayana dava açılamıyorsa oda dava açabilecek bir zekaya sahip değildir diyerek geri çevrilmelidir. Düzenleme yapılabilir. Cezai ehliyeti olmayan kişi şikayetini, ebeveyninde aynı şikayeti onaylaması ve şikayette bulunmasından sonra ile dava edilebilir diye düşünüyorum. Tekrardan teşekkürler kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

zamanında Adnan oktar a youtube üzerinden hakaret ettim diye şahsıma dava açıldı. Adnan oktar ın açtığı tüm davaların şizofren birinin avukat tutması imkansız olduğu için iptal oldu ve benim dava da düştü. bu konu hakkında daha detaylı bilgisi olan var mı?

Onun açtığı bir davada dikkatli bir hakim yıllar önce cezai ehliyeti yoktur raporu aldığını keşfetti. Ve o raporu istedi. Bu olaydan sonra tüm avukatları çekildiler çünkü cezai ehliyeti olmayan birisi avukat tutamıyor.

https://www.milliyet.com.tr/gundem/adnan-hocaya-cezai-ehliyet-soku-2024926

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HektorCupes

İlk başta bende böyle düşünmüştüm. Avukatıyla konuştum ama avukatı bile bıkmış. Adam utanıyorum artık dedi ve avukatlığını yapmayı bıraktı. Başka bir avukatı var şuan. Ayrıca bir forumunda şöyle yazmış;

Ardahanda küçük bir şehir olduğu için savcı sayısıda az. Savcılar artık beni tanıyor ve şikayetlerimi dikkate almıyor. Hatta beni azarlıyorlar. Bende şikayetlerimi İstanbul gibi savcıların çok olduğu şehirlerde vereceğim yazmış..

Yani adamdan savcılar bile bıkmış...

Son mahkememde mahkemeye biraz erken gitmiştim. O sırada boşluk vardı ve bende hakime hanıma bir yere yetişmem gerekiyor ifademi erken versem olurmu diye ricada bulunmuştum. Hakime hanımda; bu arkadaşın sayısız davası var, şimdi gelir melir belli olmaz, ben olmadan mahkemeye başladınız diye bizide dava eder, o yüzden davaya saatinde başlayalım dedi.

Düşünün İstanbul gibi mahkemenin ve hakimin çoook olduğu bir şehirde bir hakime hanım bu arkadaşın namını biliyor ve bu şahısı tanıyordu..

Konuyla bağlantısız ama "hakime" diye bir kelime yok. Kadın da olsa erkek de olsa hâkim diye adlandırılır :)

• Odysseus348 O kullanıcısına yanıt

Onun siz olduğunuzu nerden biliyorlar. Youtube bilgileri vermiyor ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Onun siz olduğunuzu nerden biliyorlar. Youtube bilgileri vermiyor ki.

Olayın üzerinden 4-5 sene geçti. IP adresinden bulmuşlardı. o zamanlar YouTube bilgi veriyordu demek ki. başka bir şekilde ulaşması mümkün değil ismim falan yazmıyordu

• TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! 

• quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

üslubuna dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

üslubuna dikkat et

Alıntıları Göster

Üslup konusunda beni uyarabilecek en son kişilerden birisin.

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM!

• Bu konunun her zaman en üstte olması gerekir.Konuya ilgi alaka da bunu gerektiriyor ama donanımhaber.com'un bunu engellemeye yönelik ayrı bir çabası mı var bilemiyorum?

Mevzu sadece donanımhaber'i de ilgilendirmiyor.İnternete giren herkesin ilgilendiren bir mevzu.İşin ilginç tarafı konuyla ilgili şahıs halen forumda ve başka bir konu altına yine tahrik edici mesajlar yazmaya devam ediyor.Biraz önce bende ona alıntı yoluyla cevap verdim :)

• son durumlar nedir

• Bende merak ettim gelişme var mı ?
  • Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu konudan sonra artık bu turbonun nasıl bir eleman olduğunu tam olarak yeni çözdüm. Adama ben zeki(şimdi banada dava açmasın diye böyle cümle kullandım daha sonra bana hakaret etti diye dava açmasın diye bu cümleyi kullandım. ANLAYAN ANLADI) diyordum turbo resmen sosyal medyanın çiftlikbank ı çıktı resmen.

Turbo eczacı babanın oğlu ve hiçbir şekilde eğitim(ben öyle zannediyordum meğersen hukuk terkmiş.) almamış orada burada ağlayan ve işe yaramaz biri olarak zannediyordum. Adam orada burada sık sık konu açıp üyeleri bıktırıp ve küfür etmesi için kışkırtan uyanığın tekiymiş ve turbo bu forumu sevdiğini ve buTURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! gülücüğün hiç eksik olmadığını herkes bilirdi. Meğersen bu gülücük mahkemede seni öperim ve paranı alırım anlamı taşıyormuş. Daha sonra bu turbo zirvelere ulaştığında bende o vakit forumu bıraktım ve bıraktıktan sonra ekşi sözlükte baya bir konu olmuş ve ünlenmişti. Tabi ekşi sözlük de DH gibi küfürlere yaptırım yok ve küfür ede ede turbonun eline koz verip ve bu işi ticarete dökmeye karar vermişti. Onlarca dava dosyasını çıkarları için kullanıp para talebinde bulunup çakallık yapmaya kalkıyormuş.

Sanırım DH yönetimi bu çakalca durumu farkına varıp sınırsız ban verdiler.

• küfür eden var mı diye didik didik arıyordur kesin

• GeceninGölgesi1982 G kullanıcısına yanıt

bence turbolineam adlı link galiba.

ilerde tuzağa düşmeyeyim diye ilk defa birini blokladım. Yoksa bu forumda kimseyi bloklamadım.

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM!

Eleman buradan kopamıyor.TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 25 Mart 2021; 20:48:56 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.