< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (30. sayfa)
-
-
:DDDDDDDDDD kahkaha attım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel
-
son durum u ne alemde . allah bu tip insanların şerinden bizleri uzat etsin
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim anlamadığım şey mahkeme bakmadı mı kışkırtıldın mı sinirlendirildin mi diye? Bunlar önemsenmiyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kadobayAlıntı
metni:Benim kimliğime nasıl ulaşıyor da dava açıyor? Bu konuda cidden bilginiz yoksa durumunuz vahim...
Sosyal platformlarda yazılan yorum ve içeriklerle ilgili (platform/kullanıcı adı/ekran görüntüsü ile) yapılan şikayetlerde tahkikat ve soruşturma aşamasında size dair her türlü bilgiye sadece kullanıcı adınız üzerinden bile emniyet siber suçlar tarafından size dair her türlü bilgiye ulaşılabileceğine emin olabilirsiniz.
Üyelikler esnasında okumadan kabul ettiğiniz sözleşmelerde uyarılar var aslında...
Forum donanım gibi veya Türk siteleri,bazı Vpn şirketleri harici siber suçlar siz açık vermediğiniz sürece sizi bulamaz.Örneğin twitter üzerinde kimliğinizle alakası olmayan nickte üyeliğiniz var.Siz bu üyelik üzerinden hiçbir güvenlik önlemi almadan kimliğinizi afişe etmezseniz siber suçlar sizi bulamaz çünkü ip adresine ulaşamaz.Twitter gibi İnstagram gibi platformlar Türk makamlarına yanıt dahi vermiyor.Ayrıca hakaret ABD yasalarına göre suç olmadığı için savcılığın isteği havada kalıyor,umursanmıyor.Forum donanımda yazarsanız tabiki bulunursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam durum ne oldu merak ettim
Tubi'nin yöntemi yayılmış.
tr.sputniknews.comSosyal medyada yeni gelir kapısı: 'Fenomenler kendilerine hakaret ettirerek para kazanıyor' - 03.10.2021, Sputnik Türkiyehttps://tr.sputniknews.com/amp/20211003/sosyal-medyada-yeni-gelir-kapisi-fenomenler-kendilerine-hakaret-ettirerek-para-kazaniyor-1049479648.html?__twitter_impression=true
-
Yazının tamamını okudum karadeniz fıkrası gibi 🙂
Çok geçmiş olsun ama sizde de kabahat var ne gerek var böyle konuşan biriyle diyaloğu uzatıyorsun kesip atsaydın muhabbeti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyingraper -- 13 Kasım 2021; 21:6:42 >
vay be
-
Cezai ehliyeti olmayan birinin dava açma hakkı nasıl oluyor hukukçular aydınlatırsa bizi seviniriz.
-
Up çekelim konu canlansın.
Forumda kendisini yıllardır ciddiye bile almazdık. Genelde mantıksız görünen beyanları olurdu. Bu tarz işleri olduğunu okurduk ama ciddiye almazdık hiç. böyle gerçek mağdurlar yarattığını şimdi tesadüfen okudum.
Bizlere mantıksız, tutarsız görünen yorumlarının, aslında nihai hedefe bakınca ne kadar da tutarlı olduğunu şimdi keşfetmiş oldum. Meğer hepsi kendi kurgusunun parçasıymış.
Hatta benzer rumuzlu yeni üyeliğine de ilk mesajı ben yazdım bu konuyu okumadan gayrı ciddi olarak. Söylediğim gibi ciddiye almıyorduk bu üyeyi. Ama adı hep davalar, mahkemeler, şikayetlerle anılıyordu.
Ama işin bu denli ciddi olabileceğini hiç düşünmezdim.
Eğer aynı kişiyse yeni rumuz almış :)))
https://forum.donanimhaber.com/aracima-imkasizliktan-lastik-alamiyorum--151112052
Forum kuralları gereği banlanmamak için çok üye buna hakaret yazmamıştır, forumda aradığı kazanç kapısını bu yüzden bulamamış olabilir.
Ama çok şükür ki ben bunla ikili bir diyaloğa girmemişim. Çünkü ben de bazen aniden yükselen sinirli bir adamım.
Mağdur kardeşimizin de belirttiği gibi bu üyenin genelde sürekli tahrik edici bir üslubu olurdu ama biz güler geçerdik.
Bu konu bence basın yayın yoluyla tüm vatandaşlara yayılmalı. Millet önlem alsın bu ve benzeri kişilere karşı tahrik olmasın en azından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 13 Kasım 2021; 21:56:20 >
-
Yuh diyecektim aradığı elemanın özelliklerini okuduğumda fakat esas niyeti para kazanmak olduğunu okuyunca korktum. Ne çakallar var arkadaş.
-
oksijen israfının teki
Arkadaşlar tekrardan konular açarsa aklınızda bulunsun. Açtığı her konunun altına dikkat edin, sizi mahkemeye vermek için bu konuları açmıştır tarzı mesajlar yazarak acemi üyelerin mesaj yazmalarına mani olalım.
Up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X