turboyu hiç sevmem ama diğer nickleri fake herhalde trolleri, 40 yaşında adam zaten ,benim düşüncem o sevmiyor beğenmiyor olabilirsin s.git i.ne gibi lafları git sınıf arkadaşına kankasına soylesin, o lafları kahvede tanımadığın adama bile desen kafa göz dalar yani dava açması gayet doğal. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Mart 2022; 14:0:19 > |
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (32. sayfa)
-
-
Haklısın hocam aynı şeyden bahsediyoruz. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi , iyi günler :)
-
Burada 3 ay önce dijital kod satan adama teklif verdim "ananın a...nı da verirsen olur." dedi. Şimdi normalde bu lafı yüzüme söylemeyi bırak "lan" diyecek cesareti olmayan adam internette anneme kadar ağır küfür ediyorsa ben de onu hukuken öttürmeyi bilirim. Tüm kanıtlarla savcılığa gittim,bulunursa ceza davasından sonra tazminat davası da açıp onu mahkeme koridorlarında ya da avukatlık bürolarında süründüreceğim. İnternette genelde yaşı 25 altı olan saygısız nesil herkese ağzına geleni söyleyebileceğini düşünüyor böyle böyle akıllanacaklar. Mal,dangalak,salak gibi şeyleri de çok yazıyorlar engelleyip geçiyorum, üstüne düşmüyorum ama anneye hakaret edecek kadar gözünü karartanları da mahkeme koridorlarında uğraştırmak benim için keyif olacak. Aslında "salak" yazanı bile dava etmek lazım da o kadar uğraşacak enerjim de yok insanları en ufak sözden dava etmek de istemem sonuçta beni tanımıyor çok da üstelememek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Avukata vermene gerek yok ki kanıtlarla savcılığa dilekçe ver gerisine karışma. Ceza davalarında kanıtların yeterliyse avukatın etkisi neredeyse sıfır. Ceza davası sonrası tazminat davası için de avukata gerek yok. İnternetten dilekçeyi bul mahkemeye ver,yeter ki istediğin miktar uçuk olmasın. 10-20 bin lira iste yeter. Biz böyle yapmadıkça buradaki saygısız ergenler ağzına geleni söylüyor zaten forumun yaş ortalaması 25 altı. İnsan bir konuda mantıklı bir yorum bulmak için 40 takla atıyor.
Senin dosyada kişinin tespiti yapılmış mıydı? Kaç ayda kimlik tespiti yapıldı, kişi kaç yaşında çıktı? Ben dilekçeyi dün verdim dosya siber suçlarla mücadeleye gidecekmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim avukat işsiz güçsüzse geliri yoksa uğraşma dedi %95 oyle çıkçağını bildiğim için vazgeçtim, 20 adet yakın açık hakareti vardı şahsıma birde uyarıyorum herifi lafta dinlemiyor okadar yüzsüzler hakediyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Mart 2022; 14:47:2 > -
Ceza davası açılır en azından sicili bozulurdu, devlete para cezası öderdi tazminat davası açmazdın. Siciline işlese bir daha hakaret etmezdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden herkes burada ağlıyor
Bu durum Haber kanallarında yayılır ise ya akıl hastanesine kapatılır ya da raporu iptal edilir hapse girer. Bence bu turbo denen vatandaş bu durumun ciddiyetinin farkında değil
up..
-
Uğ
Bahsi geçen kişi Aktemur mu?
Ekleme: Konuyu biraz daha okuyunca gördüm ki oymuş.
Arkadaşlar, ben buralarda epey eskiyim. Kendisiyle hiç temasım olmadı ama bu alemde meşhur biridir kendisi.
Konu sahibi açıklamış, bahsi geçen arkadaşın benim de bildiğim kadarıyla sağlığı yerinde değil.
Ben de avukat olduğum için az da olsa görüyorum, dava bağımlısı insanlar var. Bunu gelir kapısı haline getirmeye çalışan insanlar var. Ha buradan bir gelir kapısı falan olmaz, hele bahsi geçen arkadaş gibi deşifre olursanız tek kuruş alamaz hale gelirsiniz.
Son 10 yılda UYAP'ın oldukça gelişmesiyle birlikte dosyaya bakan hakim/savcı şikayetçinin tüm davalarına tek bir tıklamayla ulaşabiliyor ve ilk mesaja eklenen takipsizlik kararında da bunu görüyoruz. Savcı bahsi geçen arkadaşın durumunun farkına varmış ve ona göre de kararını vermiş.
Kendisinin eczacı olduğunu sanmıyorum, akli durumu bu durumdaki birine eczacı olabilmesi için gerekli sağlık raporunun verilebileceğini düşünmüyorum.
Eğer 300'ün üzerinde bu tip (hakaret vs) davası varsa, bununla övünüyorsa, ilk mesajda belirtilen soruları soruyorsa kısıtlanması dahi gerekebilir. Olur da biri kendisiyle yarın bir gün sorun yaşarsa aklında olsun, adli tıptan akıl sağlığının tespiti ve hatta kısıtlama dahi talep edilebilir.
Bu nedenlerle kendisiyle asla muhatap olmamak lazım. İnternette genel olarak trollerle muhatap olmamak lazım zaten. Eğlenceli trollere bir şey diyemem ama insanları bu şekilde kışkırtan trollere karşı yapılacak tek şey kendisini görmezden gelmek, trolün yazdığı her şeyi şikayet etmek, trolü engellemek ve diğer insanların da trolü engellemesi için ufak propaganda (büyük propaganda sıkıntı olabilir, bu sefer de propaganda yapana sarar) yapmaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 30 Mart 2022; 16:23:34 >
-
up
-
2-3 hakaretten bu denli etkilenecek kadar hassas insanlarsanız o odanızdan çıkmasanız daha iyi. Hakaret suçu denen şeyin olması bile saçma. Tehdit, şantaj vs. olmadığı sürece hakaret özgürlüğü vardır.
Madem 15 yaşındaki çocuğun ettiği hakaretten bile bu denli etkilenecek, ağlayacak kadar eziksiniz; Engelleyin geçin.
-
Bu bahsedilen kişi Turbolinea isimli komik konular açan eski bir üye vardı o mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu konu uzerinden 1 yil ne ara gecti
" köşeye sıkıştırmak için denetimli serbestliğimi yakmak adına ikinci üçüncü dosyayı peşime gönderecekti. "
Bu cümleden sonrasını okumak istemedim. Aynı şeyleri bende " Kahpe ruhlu bir kadın " tarafından yaşadım. Şimdi bu ve bunun gibi insanların... neyse. Geçmiş olsun .
-
güncel...
-
İşin komik yanı, bahsi geçen üye halen benzer konular açıyor :)
-
güncel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X