Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
52
Favori
109.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1545 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! 

• @Turbolinea @Turbolineam

Turbo seni sadece forumda insanları trollüyor, eğleniyor zannediyorduk. Doğru mu bunlar?

Konu sahibi, cidden çok üzüldüm. İnsanlara güven kalmamış, cidden insanlıktan korkuyorum artık. Bu foruma yazdığımız yazıya bile, geyik yaptığımız yazılara bile 5 kere dikkat edeceksek; lanet olsun böyle insanlara, foruma, sanal aleme, İNSANLIĞA.

Konuyu takipteyim..

• O da kendi anasına sorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bu elemanı uzun zaman önce bloklamıştım yazdıklarını görmüyorum hiç o yüzden bloklayın geçin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_rookie_ -- 4 Mayıs 2021; 2:54:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 4 Mayıs 2021; 4:39:32 >
  • Yazıyı okudum yorumları okumadım ama onları da okuyacam büyük ihtimal. Şimdi benim anlamadığım ben diyelim ki dh den bu şeytana küfür ettim. Benim kimliğime nasıl ulaşıyor da dava açıyor? Dh telefon numaramı mı veriyor? Ip adresi ile ise internet kafeden küfür etsek ne olur? Ayrıca ben hayatımda böyle yazı böyle bir şeytanlık okumadım bu güne kadar. Şuan nasıl bir yorum yazacağımı bilmiyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her kelimesini tek tek okudum... Gerçekten allahtan kurtulmuşsunuz. Çok var böyle sorunlu insan... Daha fazla yorum yapıp başımızı yakmayalım TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! 

• DambıIdor kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Benim kimliğime nasıl ulaşıyor da dava açıyor?

Bu konuda cidden bilginiz yoksa durumunuz vahim...

Sosyal platformlarda yazılan yorum ve içeriklerle ilgili (platform/kullanıcı adı/ekran görüntüsü ile) yapılan şikayetlerde tahkikat ve soruşturma aşamasında size dair her türlü bilgiye sadece kullanıcı adınız üzerinden bile emniyet siber suçlar tarafından size dair her türlü bilgiye ulaşılabileceğine emin olabilirsiniz.

Üyelikler esnasında okumadan kabul ettiğiniz sözleşmelerde uyarılar var aslında...

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM!

https://giris.donanimhaber.com/kayit/Agreement.aspx

• Bu bildiğimiz turbobmu şu egzaneye eleman alacak olanmı ?

• Kahkahalarla okudum, komik bir arkadaşmış gerçekten. Umarım hukuk sistemimizi kötüye kullanan bu arkadaş sağlam bir ceza alır. Şizofren raporu alıp her istediğini yapabileceğini düşünmüyorum. Efe Aydal akıllı adam onun davalarını takip ettim. Adam her saçma sapan davayı biriktirdi en son karşı dava açacaktı en son turbo özür diledi kapandı diye biliyorum. Bence şöyle bir kanun gelse güzel olur: hakaret gibi hayati öneme sahip olmayan dosyalar bir ön elemeden geçirilip öyle mahkeme kurulmalı ve dava açılan kişi rahatsız edilmemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadobay

Alıntı

metni:
    Benim kimliğime nasıl ulaşıyor da dava açıyor?

Bu konuda cidden bilginiz yoksa durumunuz vahim...

Sosyal platformlarda yazılan yorum ve içeriklerle ilgili (platform/kullanıcı adı/ekran görüntüsü ile) yapılan şikayetlerde tahkikat ve soruşturma aşamasında size dair her türlü bilgiye sadece kullanıcı adınız üzerinden bile emniyet siber suçlar tarafından size dair her türlü bilgiye ulaşılabileceğine emin olabilirsiniz.

Üyelikler esnasında okumadan kabul ettiğiniz sözleşmelerde uyarılar var aslında...

https://giris.donanimhaber.com/kayit/Agreement.aspx

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM!

• Tekno moomce kullanıcısına yanıt

evet

• değerli forum üyeleri, bu şahısla ilgili olarak benim de birkaç karşılıklı davam var. ben Ardahan'da Avukatım, bu şahıs birçok kişiyi mağdur etti. sonunda geldi bana çattı. şu an bana da hakaret etti, kamu görevlisine zincirleme hakaretten dolayı soruşturma açıldı. hem ceza alacak, hem de güzel bir tazminat ödeyecek.

benim sizden ricam, bu şahsın insanları tahrik edip şikayet etmesi ile alakalı olarak varsa tüm mağduriyetlerinizi delilleri ile birlikte, bana ulaştırmanızdır. şu an Savcılıkta 100'den fazla dosyası var. insanları tahrik edip şikayet ederek haksız menfaat kazanmayı meslek haline getirmiş. bu şahıs hakkında nitelikli dolandırıcılıktan ve daha bir çok suçtan dolayı şikayetçi olacağım.

delillerinizi ve iletişim bilgilerinizi paylaşabilirseniz, bu şahsa sağlam bir ayar verelim. artık insanları mağdur etmeyi bıraksın, kendi derdine düşsün. bu hususta sizin de mağduriyetiniz varsa her türlü yardımı yapmaya hazırım.

lütfen bu konuda yardımcı olun, suç teşkil edecek tüm link, foto ve benzer delilleri toplayalım ve bu şahsa gereken dersi verelim.

şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: shataraban

değerli forum üyeleri, bu şahısla ilgili olarak benim de birkaç karşılıklı davam var. ben Ardahan'da Avukatım, bu şahıs birçok kişiyi mağdur etti. sonunda geldi bana çattı. şu an bana da hakaret etti, kamu görevlisine zincirleme hakaretten dolayı soruşturma açıldı. hem ceza alacak, hem de güzel bir tazminat ödeyecek.

benim sizden ricam, bu şahsın insanları tahrik edip şikayet etmesi ile alakalı olarak varsa tüm mağduriyetlerinizi delilleri ile birlikte, bana ulaştırmanızdır. şu an Savcılıkta 100'den fazla dosyası var. insanları tahrik edip şikayet ederek haksız menfaat kazanmayı meslek haline getirmiş. bu şahıs hakkında nitelikli dolandırıcılıktan ve daha bir çok suçtan dolayı şikayetçi olacağım.

delillerinizi ve iletişim bilgilerinizi paylaşabilirseniz, bu şahsa sağlam bir ayar verelim. artık insanları mağdur etmeyi bıraksın, kendi derdine düşsün. bu hususta sizin de mağduriyetiniz varsa her türlü yardımı yapmaya hazırım.

lütfen bu konuda yardımcı olun, suç teşkil edecek tüm link, foto ve benzer delilleri toplayalım ve bu şahsa gereken dersi verelim.

şimdiden çok teşekkürler.

konu açın bence bu şekilde göremezler

• shataraban S kullanıcısına yanıt

Konu aç hocam

• Up

• Bu da yeni konusu olta atmış yine

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=149352299

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.