Şimdi Ara

TURBO REZALET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanırım benim gibi bir çok arkadaşım vardır. İnanırmısınız eski 256 kb li günlerimi arar olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. 1 mb geçtim ama hızım onunla birlikte geçemedi aksine 256 kb'nin de altına güştü diyebilirim biraz daha zorlarsa o muhteşem 56 k ya yetişecek. Millet gider mersine biz gideriz tersine türk milletine göre bulunmuş bir söz sanıyorum. Ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum. Verdiğim arıza kaydı rekor kıracak yakında ama telekomda pes etmiyor hani inatla mantık kurallarının dışına çıkarak bilgisayarımda virüs olabileceğini modemle telefon hatlarımı ayırmam gerektiğini sanırım beni 10 yaşında felan sanıyorlar ve daha bilgisayarı ilk defa gördüğümü falan filan. Bugün internetten online sinema sitelerinden filim seyredeyim dedim ama ne mümkün hızım muhteşem olduğuğu için (8-12 kb ) hala bekliyorum. neyse fazla uzatmayayım ne söyliyebiliriz ki.

• baba ttnet ne yapalım 2008 i beklioz internetin 8 kat hızlı olmasını beklioz herkez ttnetten şikayetci bu durumda olan tek sen deilsin inşallah 2008 de tum sorunlar biter
  • Türk Telekom

Türkiyenin Psikopatlaştıran Devi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.