Şimdi Ara

TURBO SİM İSTEYENLER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
15.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdşlar inş konyalının ürünlerinde problem çıkmaz ben şu anda doğubankdan aldığım bi ürünü kullanıorum fena gitmio
    nazar deemesin 1 2 hafta fln deneyecem eğer problem olmazsa isteyen arkdşlara adres no fln veririm fiyatına karışamam
    bu arada geçenlerde kingsimden temasda bulunduğumuz beebecn e mail attım dönüş olmadı hani olsada
    gümrükler artık çok tehlikeli

not: arkdşlar artık topic admini gerenk burada gereksiz tartışmalar olmaya başladı..
    kullanıcı olarak aradığımı bu tartışmalar yüzünden bulamıyorum ya bunlar için bi başlık açın (hani post için)
    yada pm kullanıın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: derbeder06

elektron@t ile öğleden önce görüştüm elinde 400 adet turbosim olduğunu ve kargolamaya pazartesi başlayacağını söyledi.

bu saatten sonra kime kargolayacak merak ettim foruma girmiyor,açıklama yapmıyor,gittigidiyor'da satış yapıyor ama mesajlarına cevap vermiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jjboy

quote:

Orjinalden alıntı: derbeder06

elektron@t ile öğleden önce görüştüm elinde 400 adet turbosim olduğunu ve kargolamaya pazartesi başlayacağını söyledi.

bu saatten sonra kime kargolayacak merak ettim foruma girmiyor,açıklama yapmıyor,gittigidiyor'da satış yapıyor ama mesajlarına cevap vermiyor.

bu adam toptancı diil miydi yaw GGde 1000 adet turbo toplu açık artırma from KONYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PalindromZero -- 10 Ocak 2008; 22:54:15 >

• linki varmı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: desire1999

linki varmı???

:D walla arkdşlar nediim sizin anlaştıınız turbosimler cayır cayır gidio burda 70ytlden 17 tane satılmış
    yanlız forumda benim paraya ihtiyacım yok 700k para hacmim var dien arkdş bu ürünlere satmak için
    GG ye resim olarak turbosimin orjinal resmini koymuş... hadi hayırlısı

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7549505

arkdşlar yorumlarını okursanız sanırım bu forumdan arkdşımız magicoceanın ürünleri göndermemiştir gibi kötü bir yorumu var

ardkşlar 11.01.2008 00.10 küsürde elektronatı online gördüm cvp vermemiiş işi var herhalde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PalindromZero -- 11 Ocak 2008; 0:26:52 >

• Se®ve®:
    selamlar
    SPİDERMANBOX VE MC-TOOLL CİN TELEFONLARINA TÜRKÇE İMEİ VE SİMLOCK TÜRKİYE RESELLİ VE DISTRIBUTOR ....05058817300:
    slm
    Se®ve®:
    turbosim getirmişsiniz sanırım
    donanimhaberden takip etmiştim
    stogunuzda var mı ?
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7549505
    bu ilan sizin sanırım
    SPİDERMANBOX VE MC-TOOLL CİN TELEFONLARINA TÜRKÇE İMEİ VE SİMLOCK TÜRKİYE RESELLİ VE DISTRIBUTOR ....05058817300:
    arkadaşlar sizi beklettiğim için özüedilerin bir kaç gün içinde mallarınızı hepsini kargoluyorum gümrükte yaşadıgım sıkıntılardan dolayı bekletmek zorunda kaldım özürdiler en gec pazartesi ye kadar mallarınız kargo ile ellinize ulaşmış olacaktır

beklettiğim için özürdilerim

irtibat numaram 05058817300

bir sıkıntınız olursa aramanız yeterlidir
    Se®ve®:
    teşekkürler ben yarın ukrayna ya gidiyorum ist den alabilecegim yer var mı

sonrası gelmedi....

• GERÇEKTEN DE KONYALI KANDIRDI BİZİ....BEN DE GG DEKİ İLANINA ''SANIRIM DOLANDIRICI'' DİYE MESAJ BIRAKTIM....BİRİLERİNİN CANI YANMASIN DİYE...SİZ DE NOTUNUZU BIRAKIN Kİ, ELEMAN BİDAHA BÖYLE CİNLİKLER YAPMASIN...
  • Arkadaşlar Konyalı ile ilgili acıklamayı ve olayları aksam uzun uzun yazıcam lütfen biraz sabır
  • alicorbaci,
    Yeni kartlardan aldiysaniz bununla ilgili bilgileri bizimle paylasirmisiniz. Az once gsmhacker kendisinin yaninda oldugunuzu soylemisti, kart aliyormussunuz.
  • Evet arkadaşlar o yüzden size soyledim kartları aldım ama denemedim denemem icin aksam beklemem gerekiyor lütfen biraz sabır anladım herkez kafadan birşey soyledi ve gerildiniz ama biraz sabır bana güveniyorsanız
  • Çorbacı sen kaçtan veriyodun kartları? akşamı sabırsızlıkla bekliyor olacağım...(Konyalının maceralarını yani)
  • valla ben artik kime guvenecegimi sasirdim

turbosimler, bladoxlar, cin mallari havalarda ucusuyo
    400 taneler, 1000 taneler, gercekten bu kadar talep var mi diye dusunuyorum bazen

dun bi arkadasim beklemekten biktigi icin gidip dogubanka (4.kattaymis) 110 dolara noname kart taktirdi, kart diyorum cunku gercekten uzerinde hic bi sey yazmiyo, ilersi icin de programlanabilir olup olmadigini da bilmiyor.

aksami bekliyorum detayli bilgiler ve hikaye icin
  • aynı sıkıntı bende olduğu için (fake kart isimleri, gereksiz sayıya ulaşmalar v.b.) kartı alacağım zaman hem elden parayı vereceğim, hem de makinaya takıp test edip alacağım. Sanırım biz helal ticareti bir türlü öğrenemeyeceğiz....Müslüman bir ülkede yaşamamıza rağmen....
  • Herkeze Selam;

Arkadaşlar Sim kartları aldım elimde su anda (son listemde olan arkadaşlardan bahsediyorum) Yarın istanbulda olanlara elden olmayanlara kargo ile yollayacagım. o yüzden son listemde olan arkadalar lütfen benimle temesa geçsin (PM) Atsınlar lütfen..

sasha_moss
    efrankaraca
    haks446
    KaitenNage
    Legeandra
    Tsummak
    Ercuz
    Cosmonot
    lowrey
    shaq t
    novostanbul
    atlanticos
    VITEK
  • alicorbaci,
    Eger simi kullandiysan bize biraz bilgi versen iyi olurdu.
  • Xmen Arkadaşım;

ilkonce sana biraz kızgın birazda kırgın oldugumu yazmak istiyorum cünkü seninle bir işe başladık ama sen beni yarı yolda bıraktın;

Acıklamaya yapayım sana evet sim kartları aldım ama kingsim degiller torbosim oldugunuda sanmıyorum ama 1.1.2'de sorunsuz calıştıgını biliyorum, 1.1.3 icinse kesin bir bilgim yok. Aldıgım sim kartları kullanmak icin ilkonce 1.1.1 düşürülüyor ve jailbreak sonra 1.1.2 cıkartılıyor sonrası malum sim kartının ucu hafifce kesliyor ve zımpara yapmadan hiç zorlanmadan yerine oturuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicorbaci

Xmen Arkadaşım;

ilkonce sana biraz kızgın birazda kırgın oldugumu yazmak istiyorum cünkü seninle bir işe başladık ama sen beni yarı yolda bıraktın;

Acıklamaya yapayım sana evet sim kartları aldım ama kingsim degiller torbosim oldugunuda sanmıyorum ama 1.1.2'de sorunsuz calıştıgını biliyorum, 1.1.3 icinse kesin bir bilgim yok. Aldıgım sim kartları kullanmak icin ilkonce 1.1.1 düşürülüyor ve jailbreak sonra 1.1.2 cıkartılıyor sonrası malum sim kartının ucu hafifce kesliyor ve zımpara yapmadan hiç zorlanmadan yerine oturuyor

Alicorbaci,

Ben bir seyden vazgecmedim, siz forumlardaki arkadaslarla turbosim almaya karar verdiniz ve kingsim siparisini durdurdunuz. Benim bir kabahatim oldugunu sanmiyorum. Forumdaki mesajlari okuyunca anlasiliyor durum zaten.

• Xmen Arkadaşım;

Sana PM attım sordum ne yapalım diye ama sen hiç birşey demedin ama ben sana soyledim senin yardımını bekliyorum diye bu kadar insan bana güvendi para yolladı ne güvenlerini boşa cıkarmak istedim nede başka bir amacım vardı herkez kararı benimle sana bıraktı o yüzden en iyisi ve en kısa zamanda hangisi olacaksa onun olmasını istedim ben.. neyse yineden ugraştın çabaladın tesekkür ederim..
  • Haklisin,

Ben Turbosim adi altinda gercekte ne sattigini bilmeyen bir adamdan kart almak istemedim. Adam zaten 1 gun sonra ortadan kayboldu. Guvenilir olmadigi ortadaydi. Boyle bir kisinin lafi uzerine 3 gun ugrastigimiz siparisten vazgecildi.

Ok size de.
  • Xmen Arkadaşım;

Evet haklısın konya'yı olarak adını belirledigimiz kişiyle konuştum tamam haklısın bazen güven kaybedecek birşeyle yaptıgı dogru ama oyle bir adam var ve ben elimdeki sim kartları ondan aldım görüştüm cabaladım, evet simler pazartesi günü gelecek bugun gelenleri zaten ben aldım eger sende olsaydın bu işin icinde sende alacaktın; arkadaşlar cok ön yargılı yaklaştı bazı arkadaşlarımız inanın ne bizim düşündügümüz işi yapıyor bu arkadaş nede dolanadırmak icin bu kadar caba sarfetti adamın işi zaten bu iş degil.. ama daha fazla acıkalam icin pazartesi'yi bekleyecegim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.