Şimdi Ara

TURBO SİM İSTEYENLER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
15.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: macapapazi

neyse arkadaşlar ben arkadaşın topicinği kirletmeyim msjlarımı sileyim derdi olan pm atsın

@umutbatur

yukarıdaki yazıyı oku o yazdıklarının aynısını pm at bana cvp vereyim yazdıklarına komik olma banada klavye delikanlılıgı taslama yaşım 15 benim merak etmişin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrance -- 9 Ocak 2008; 18:55:36 >
  • @macapapazi

kocum agir ol biraz, sen adama yediririm sana papazi demissin adam da dogal olarak sana cevap vermis. sen baslatmissin tartismayi. hepimiz gectik bu yollardan o yuzden sana tavsiyem biraz daha saygili olman (herkese karsi ama) ve kimseyi kirmaman..

sonucta burasi insanlarin birbirine soru sorup cevap aldigi,yardim ettigi, yol gosterdigi bir yer. laf atma, faca bozma yeri degil. umarim anlamissindir.

gozlerinden operim.
  • BAK GENC YETER ARTIK CAN SIKMAYA BASLADIN! YASININ COCUK YASTA OLDUGUNU ANLADIGIMDAN KAPASITEN DAHILINDE BUNLARI OKU OZUMSE DERS AL DIYE 2 SATIR BIRSEYLER YAZDIM SANA AMA NATO MERMER NATO KAFA BOSA KONUSMUSUM.

AMA TEKRAR EDIYORUM SANAL EGOLARINI GIT BOS BOS CHAT ODALARINDA TATMIN ET ONA BUNA KUFRET NE BILIIM VIRUS MIRUS AT AMA BURAYI MESGUL ETME OLUR MU? SANAL DELIKANLILIK BABANIN SANA ALDIGI BILGISAYARDAN ODANDA ADRENALIN YUKSELTEREK ADAM OLAMAZSIN.

TAM OLARAK SENIN YASIN KADAR BBS VE INTERNET ORTAMLARINDA INSANLARLA YAZISIYORUM CHAT VS YAPIYORUM AMA HICBIR ZAMAN SEVIYEYI DUSURMEDIM. SEN DE NERDE ISE COCUGUM YASTA OLACAGINDAN SENINLE DE DUSURMEM AMA UNUTMAKI BURASI (YINELIYORUM) BIR PAYLASIM YERI, EGO TATMIN VE SAYGIZILIK ETME YERI DEGIL. BILIYORSUNKI SOKAKTA HERHANGI TANIMADIGIN BIR ADAMA SENIN TARZINLA HITAB ETSEN SENI GOMER OLDUGUN YERE -HELE BUGUNUN ISTANBULUNDA-.

HERKES GIBI EFENDI EFENDI FORUMLARA GIR YADA SENI ILGILENDIRMIYORSA GIT EN AZINDAN BIRSEYLER PAYLASMAYA CALISANLARI MESGUL ETME OLUR MU?

HADI SANA GENE DE IYI GECELER VE BIRAZ DAHA YASININ GEREKTIRDIGI SEKILDE SEVGI VE OZELLIKLE SAYGIYLA YAKLAS INSANLARA.

quote:

quote:

neyse arkadaşlar ben arkadaşın topicinği kirletmeyim msjlarımı sileyim derdi olan pm atsın

@umutbatur

yukarıdaki yazıyı oku o yazdıklarının aynısını pm at bana cvp vereyim yazdıklarına komik olma banada klavye delikanlılıgı taslama yaşım 15 benim merak etmişin

• KONU NERELERE GELDİ YAHU
  • Beyler ben konumuza dönmek istiyorum. En son Konya lı arkadaşımızla konuşmanıza göre pazartesi cihazları alacağız demek oluyor. Yanılıyorsam düzeltin. Bu arada yine bu arkadaşla konuşacak olanlar olursa İstanbul dağıtımınında nasıl organize edileceğini konuşursanız sevinirim. Ücreti ne olur, kırma işlemi nasıl olacaktır? ve nereden teslim alacağız gibi konularla meşgul olalım derim. İyi günler herkese....
    ((Papaz arkadaşım biraz daha sakin...önünde çok yıllar var gerilmek için...))
  • Arkadaşlar ben bugün mecburen konyali arkadaşı arayacağım öğlene doğru(yarın yurtdışına çıkacağım ve 10 gün sonra döneceğim için imkan varsa bugün almam lazım kartı) dolayısı ile bir gelişme olursa haberdar etmeye çalışırım. Ama tabi ki daha önce gelişme olursa sizler de yazın.

Bu arada ali çorbaci arkadaşımızın acıklama yapacağı yazılmıştı buraya ama ben başka bir forumu okurken ilgili açıklamaların orada olduğunu gördüm ve açıkçası 2 forumu aynı anda takip etmeye çalışıyorum bu kart ile ilgili. Ali arkadaşımız konyalının getirdiği kartlarla ilgili bilgileri burada paylaşırsa konudan sapmamış ve takibi kolay olur.
  • Konyalı (adamın isim konyalı kaldı ya ) arkadaş nerede??neden o açıklama yapmıyor?hani fiyat nedir, elindeki mallar nedir, orjinal olanları gelcekmi falan???

O olayı anlatsa daa iyi olur bence.
  • almıslar pazartesı gunu sırkecıden dagıtım yapıcakmıss çin malı

bu arada ben buldum bırın de 50 adet var dun aksam elden aldım taktıkm kullanıyorum canavar gıbı calsııyorr
    quote:

Orjinalden alıntı: fleischman

Konyalı (adamın isim konyalı kaldı ya ) arkadaş nerede??neden o açıklama yapmıyor?hani fiyat nedir, elindeki mallar nedir, orjinal olanları gelcekmi falan???

• magic arkadaşım selam,

nerden ve kaça aldın acaba? bir de markası cinsi vs nedir bilgi verebilir misin? Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: magic_ocean

almıslar pazartesı gunu sırkecıden dagıtım yapıcakmıss çin malı

bu arada ben buldum bırın de 50 adet var dun aksam elden aldım taktıkm kullanıyorum canavar gıbı calsııyorr
    quote:

Orjinalden alıntı: fleischman

Konyalı (adamın isim konyalı kaldı ya ) arkadaş nerede??neden o açıklama yapmıyor?hani fiyat nedir, elindeki mallar nedir, orjinal olanları gelcekmi falan???

• arkadasllar turbosim çin
    ama full daha 1 cubuk düşmedi nane yiyesii sorunsuz çalıştı tak fişi bitir işi

100ytl fiyatı var isteyen pm atsın
  • ben dun bu konyali arkadasi aradim. telefon bir defa caliyor sonra da kendiliginden kapaniyor. ulasabilen var mi?
  • plaid,

ben dün konuştum birkaç kez konuştum ama özetle ali çorbacının başka bir foruma attığı bilgileri paylaşayım seninle. aşağıdaki mesaj da ali çorbacıdan gelmiştir buyrun;

--------------------------------------------------------------------------------------
    Arkadaşlar Selam;

Bugun bu sim olayı halletmek icin inanın yapmadıgım kalmadı ama bilginize sim kart olayı pazartesiye görüştüm konyalı arkadaşlar bugun yüz yüze 30 dakkika görüştüm ve konu hakkında konuştum; Gümrük cekimi sırasında bir sorun oldugunu sanırım biliyorsunuz (Faturası Gelmemiş) o yüzden pazartesi günü bir firmadan alacagım bize ait olan sim kartları (Alacagım arkadaşla tanıştım ve görüştüm) o yüzden pazartesi gününe kadar beklemekten başka caresi yok tam listeyi kimlerin ödeme yaptıgı ve pazartesi günü simleri nereden alacagınızı yarın yazacagım ama dedigim SU ANDA SİM KARTLAR YOK

Not: Ödemeyle ilgili son durumu ve kimlerin listeden cıkarıldıgını yarın sabah yapacagım su anda kimlerden ödene geldi bilmiyorum o yüzden size ayrıntılı bilgi verecegim..

Herkeze Kolay Gelsin Umarım Artık Biter...

----------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: Plaid

ben dun bu konyali arkadasi aradim. telefon bir defa caliyor sonra da kendiliginden kapaniyor. ulasabilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutbatur -- 10 Ocak 2008; 11:58:59 >

• topic sahibi arkadaşım senden özür dilerim ben senin topic kirlenmesin die yazdıgım msjlarıda sildim derdi olan pmden gelsin dedigim halde hala burda yazarak cvp isteyen kişiler var cvp vermem lazım kusura bakma senden özür dilerim cvp verecem artık

@bolamanli

koçum lafı bozmuş ama neyse gülüm saygıyı hakedene fazlası ile veriyorum emin ol saygıyla

@umutbatur

BURAYI İYİ OKU TEKRAR TEKRAR ANLAYANA KADAR OKU sakın ha sakın bidaha baba veya benim ailemin fertlerinden birinin adı burda geçmesin sakın ha ANLAYANA KADAR OKUMUSUNDUR İNSALLAH diğer yazdıklarına gülüyorum komik çünkü
  • evlat hakikaten sıktın artık ama, tamam yeter bak insanlar hala konuyla alakalı yazıyor, boşa yer işgal etme.

quote:

topic sahibi arkadaşım senden özür dilerim ben senin topic kirlenmesin die yazdıgım msjlarıda sildim derdi olan pmden gelsin dedigim halde hala burda yazarak cvp isteyen kişiler var cvp vermem lazım kusura bakma senden özür dilerim cvp verecem artık

@bolamanli

koçum lafı bozmuş ama neyse gülüm saygıyı hakedene fazlası ile veriyorum emin ol saygıyla

@umutbatur

BURAYI İYİ OKU TEKRAR TEKRAR ANLAYANA KADAR OKU sakın ha sakın bidaha baba veya benim ailemin fertlerinden birinin adı burda geçmesin sakın ha ANLAYANA KADAR OKUMUSUNDUR İNSALLAH diğer yazdıklarına gülüyorum komik çünkü

• ARKADASlar 100ytl benden temın edebılırsınız
  • Merhabalar,

Özşahin Elektronik'de de fiyat 50 dolar mı olacak? Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
  • arkadsalar benım buldugum yerden 15 adet alırsam 90 ytl verıuyorum dedı isteyen kısıler 15 adet alabılırız hemde bugun
  • Evet Arkaşlar orada sim başına fiyat 50$ ben konuştum dün
  • 14 kişi daha katılırsa ben bugün almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minorcem -- 10 Ocak 2008; 11:36:13 >
  • alicorbacı arkadaşım, bu işi sen güzel sahiplendin. (ukalalık etmiyorum, yanlış anlaşılmasın) Konyalı arkadaşın istanbul dağıtıcılığını sen yap istersen. Hem diğer başlıkta organize ettiğin arkadaşlara da dağıtımı yaparsın, hem bizim şu işe de elini atarsın diye düşünüyorum. 50-USD ye bir yer söylersin oradan alırız. Çünkü Konyalı arkadaşın da durumunu düşünecek olursak salı günü dönmesi gayet normal. Hadi pazartesi alanlar oldu, sonrasında da ihtiyaç olunca nerden buluruz Konyalı abiyi değilmi. Başka fikri olan varsa söylesin, çünkü mal gelince organize olmuş olalım, artık kimsede sabır kalmadı.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.