Şimdi Ara

TURBO SİM İSTEYENLER (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
15.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sim kartlar orada yoy pazartesi günü gelecek
  • Yok arkadaşım ben orada alabilecegiz kişiyi yazdım tekrar soylüyorum simler pazartesi günü gelecek
  • Bnede konustum konyalı ıle ama aranızda en cok ben guvenıyordum konyalıya odemede gectım fakat bence konyalı işi yaş eger arkadaslar 15 adet katılım olursa 90 ytl turbosım alabılırız hemide bugun aksam
  • mecik, gerçek turbosim midir 90ytl ye?? made in P.R.C olmasın sakın son dakikada???
  • quote:

Orjinalden alıntı: desire1999

mecik, gerçek turbosim midir 90ytl ye?? made in P.R.C olmasın sakın son dakikada???

gerçek olması o fiyata imkansız
  • gercek değil

ben dun aldım kullanıyorum sorunsuzzzzzzzzzzzzz

bu arada magic (not mecik)
  • Magic arkadaşım alıngan olma o kadar :) biraz ekşın katiyim dedim nickine....
    Arkadaşlar bişey sorucam sorması ayıp, önüne gelen turbo sim diyor ve sonrasında çin malı veya noname çıkıyor. Bu kartlar da kullanılabileybıl ise kasmaya gerek yok o zaman. Turbosim in yapacağı işi bu kartlar da yapıyorsa ve Konyalı arkadaşın getireceği fiyattan bi şekilde temin edebiliyosak neden turbosim?
    Acaba diyorum, 1.1.3 versiyonu çıktığı zaman sim karta bi işlem yapmak gerektiğinde (karta program yüklemek v.s.) onun için mi turbosim makbul oluyor?
  • bakalım bneim tlede bi kaçgüne elimde olur ona göre bi siparişte bne verebilirim =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: desire1999

Magic arkadaşım alıngan olma o kadar :) biraz ekşın katiyim dedim nickine....
    Arkadaşlar bişey sorucam sorması ayıp, önüne gelen turbo sim diyor ve sonrasında çin malı veya noname çıkıyor. Bu kartlar da kullanılabileybıl ise kasmaya gerek yok o zaman. Turbosim in yapacağı işi bu kartlar da yapıyorsa ve Konyalı arkadaşın getireceği fiyattan bi şekilde temin edebiliyosak neden turbosim?
    Acaba diyorum, 1.1.3 versiyonu çıktığı zaman sim karta bi işlem yapmak gerektiğinde (karta program yüklemek v.s.) onun için mi turbosim makbul oluyor?

kesinlikle öyle kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: minorcem

Merhabalar,

Özşahin Elektronik'de de fiyat 50 dolar mı olacak? Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

telefonu var mi bu firmanin..?
  • Aradim, Barkin Bey'le gorustum. Ali Corbaci adli arkadas, p.tesi gumrukten cekebilecekmis (fatura problemi). P.tesi tekrar bi konusalim dediler. Yani p.tesiye kadar yapabilecek birsey yok.
  • arkadaslar soruyorlar suanda 3 adet isteyen var 15 adet olursa bu aksam alır herekese elden veya kargo teslımatıyapabılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: magic_ocean

arkadaslar soruyorlar suanda 3 adet isteyen var 15 adet olursa bu aksam alır herekese elden veya kargo teslımatıyapabılırım

hem çin malı hem de 90 ytl fiyat pahalı değil mi biraz
  • magic_ocean senin bahsettiğin kartlarda sanırsam turbosim ama çin malı yani 1.1.3 cıktıgında yine programlama şansı var bu turbosimlerin sonucta nerden nasıl temin edebiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockman33

quote:

Orjinalden alıntı: magic_ocean

arkadaslar soruyorlar suanda 3 adet isteyen var 15 adet olursa bu aksam alır herekese elden veya kargo teslımatıyapabılırım

hem çin malı hem de 90 ytl fiyat pahalı değil mi biraz

ikinci birşeyde böyle ayrı satışlar ayrı biryerde başlık açmalısın şuan ilgilendiğimiz bir konuyu takip ettirmiyorsunuz böyle. gerekli gereksiz her yorum için sayfaya girip kontrol etmek zorunda kalıyoruz acaba yeni bir haber mi var diye...
  • Forum dünyası var olana kadar bu karışıklı devam edecektir anca nasıl olur aynı konu yada araştırma yapmadan başlık açanlar direk konuları silinecek yada konu açma yetkisi belli kişilere verilecek yorum herkese acık olacak .
  • elektron@t ile öğleden önce görüştüm elinde 400 adet turbosim olduğunu ve kargolamaya pazartesi başlayacağını söyledi.
  • Kabak tadı diye tabir edebileceğimiz bir tat var şu an bende...
  • Konyalı arkadaşın elinde 400 adet varsa neden bugunden başlamamış kargolamaya peki? İlginç....
  • Benim en cok merak ettigim neden bir daha bu foruma girmedigidir.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.