ali kardeş bana bi kart yolla (fazladan varsa) parası neyse çıkarayım valla sıkıldım artık 112 uk olanları açıyorsa tabi
alicorbacı, elinde fazladan kart varmı istanbulda yım bende varsa yarın almak isterim.
alicorbacı , kartları test etmişsindir . benim merak ettigim sinyal durumu cünkü bir cok kartta bu sorun yaşanıyor malum ürün yan sanayi (orjina turbo degil ) olunca kafamda ki soru işareti budur .
okey diyorsan yarın gidip alabilirim .
Çindeki birkaç firmayla yazıştım. Bunlar ürünün asıl üreticisi. Adamların hiç pazarlıksız verdikleri teklif 25 usd. minimum 50 adet sipariş.
yani anlıyoruzki 50 dolar satıs fiyatı cok da düşük falan değil...bu dandik kartları orda burda 100 dolara satan insafsızlara dicek bişey zaten yok.
ülkede kıtlık olsa ekmek 5 milyon dense yinede alınacak bu fırsattan birileri yararlarnır ticari kafa ile düşünüyorlar ki bence dogrudur . fayiş bir fiyat degil gibi ama 100 $ da yuh yani denir 25 dolar al 50$ a sat masraflar filan normal gibime geliyor .
tabi satan kişi bundan ekmek yiyorsa ticari yapıyorsa eger hayır için yapıyorsa o ayrı...
Ya arkadaşlar tamam 100$ cok fazla ama birde risk'i düşünün dün arkadaşlar konuştum aglayacak 1000$ ürünü kargoda kalmış buda bir risktir
turbosimi fake olandan nasıl ayırt edebiliriz, gg'da gördüm turbosim yazıyo foto falanda koymuş, 70e satıyor ama, birde bulundğu il Konya olunca şüphelendim
şef, eleman bizim konyalı.....p.tesi geliyodu kartlar, sonradan ertelendi....Önümüzdeki p.tesi gelecek oldu....bu arada gg den felan el altından satışa başlamış...artık ne satıyo bilinmez....günahını alıyosam da bu elemandan alım yapan arkadaş yazsın buraya da utanalım.....
valla gg dan elaman satışı başlattı bende aldım tam 3 gün oldu msg cekıyorum ona bıle cevap vermıyo artık urunun ıptalını beklıyecegım ankarada satıs yapan varmı bu kartlardan katara gıtmeden almam lazım pm lerı beklıyorum
hakkaten arkadaşlar ankarada kart alan olmadımı veya nerde satıldıgını duyan bilen yokmu
Herkeze Selam;
Arkadaşlar su konyalı olayına bir son vereyim dedim, arkadaşlar adamın gercekten günahını alıyorsunuz neden arkadaşar sürekli yurt dışından alişveriş yapan bir kişi bu konyalı ama turbosim veya kingsim bilmiyor yani bu işlerden pek anlamıyor onu işin cep telefonları icin box getirmek ve yazılım yapmakmış, tamam belki o gün gelecek bu gün gelecek diye sorunlara oldu ama gerçektende ürünler geldi (ben kendi gözlerimle gödüm ve aldım) o yüzden artık bu konyalı meselesine bir sorun verin foruma neden girmiyor, bazı arkadaşlar adama bir küfür etmedigi kaldı da o yüzden söz meclisten dışarı etmek icin bekleyenlerde var biliyorum ama düşündügünüz gibi bir adam degil bunu iyi biliyorum bugun elime gecen kartları kargo ve elden olmak üzere hemen hemen hepsini verdim ben zaten 3 tanesini denedim bir sorun yok bugun bir arkadaşında işini hallettik o yüzden su anlık bir sorıun yok (sinyal gücü ve pil) o yüzden alış veriş yapacak arkadaşlar icin gönül rahatlıgıyla yapabilir..
Başka soru varsa cevaplamaya calısırım..
Sevgilerimle..
Ali Çorbacı
işler aksayınca bazı arkadaşlar hemen saldırganlaştı ve kotu niyetlli düşünmeye başladı... daha adam sizden para bile istemeden bazi uyeler resmen para vermiş de parası gitmiş gibi konusmalara girdiler... konyalıyla işin başından beri gorusuorum, ve dediklerinden sözlerinden en ufak bir şuphe duymadım su ana kadar... kendisiyle pzt. de işi halletmiş olacağız inşallah... bende Ali ÇORBACI ya katılıyorum, bence guvenilir bir arkadaş gonul rahatlıgıyla alışveriş yapabilrsiniz...
Saygılar...
Burada biraz bana laf dokunuyor gibime geldi....Kısaca şöyle söyleyebilirim, konyalı arkadaşın p.tesi gelecek demesine bir lafım yok. İthalat ihracat işlerini bilirim ama, bize gümrükten çekemedim deyip aliçorbacı ya simkartları vermesi, arkasından gg sitesinde satışa başlaması, adını hatırlayamadığım arkadaş konyalı ile görüşüp kargoya 400 tane vericem olması felan sanırım benim gibi birçok arkadaşı kıllandırdı. Laf aramızda hakaret ettiğimi düşünmüyorum. Hem buradan cevap hakkını kullanması ve bizi bilgilendirmesi gerekmezmi? Sanki bu arkadaşa kasten saldırıyormuşuz izlenimi doğmasın...Buradan herkese bir bilgi vereyim, simkartın markası ne olursa olsun anladığım kadarı ile takınca tümü çalışıyor...Çünkü bu ayfon çılgınlığı honkong da daha çok...Ve bildiğiniz gibi çin oraya daha yakın...çipi yeterki bozuk olmasın her marka çalışıyor...rahatlıkla markasına bakmadan alabilirsiniz.
Arkadaşım desire1999
Bir tartışma yaratmak istemiyorum gerçekten gelmedi dedi gerecekten gelmedi ben onun bir arkadaşından aldın sözüme güveniyorsan eger ama ben sim kartları alırken oda oradaydı tanıştım konuştum düşündügünüz gibi biri degil
ali kardeş forumu boşa doldurmayalım...ben tanımıyorum ve görmedim. kusurumuza da bakmasın birdaha görürsen söyle. Ama malların gelmediğini ve pazartesi geleceğini belirttikten sonra detaylı bilgiyi vereceğini söylemişti arkasından sırra kadem bastı. Çok zor değil buradan bize son durumu vermesi öyle değilmi. Yoksa getirecekti de neden getirmedi nin hesabını sormuyoruz. En azından bir açıklama yapsa buradan kart alacak arkadaşlar kendini ona göre ayarlar. Ayfonu satacak arkadaşlar vardır belki, onlar müşterilerine bahanelerini söyler felan...yanlışsam düzelt, ne diyim. Burada 1 haftadır ayfon kardeşliği yaşanıyor desem yeridir....Neyse tekrar herkesten bu gereksiz meşgulyet için özür...PM atacaktım ama herkes okusun istedim...
Arkadaşım Haklısın inan bazı konularda ama ben iletirim görürsem isteklerini kaç tane lazımdı sana
alicorbacı arkadaşımızın bahsettiği bugün elden alanlardan biri benim tedarikli gelen arkadaşlarla ve alicorbacıyla kestik biçtik yapıştırdık sağolsun arkadaşlar 5 dk içinde telefonu çalışır duruma getirdi(ler)k daha sonra birşey olur olurmu bilmem ama şuan için herşey normal. bugün görüştüğümüzde kendisine teşekkür ettim ama birde forumun huzurunda tekrar teşekkür etmek istiyorum sağolasın bütün emeklerin için
Güle Güle kullan
bu gelen sim lerin fiyatı 50 dolar mı?? yoksa bi deiğişiklik warmı__=??
slm bende bır adet turbo almak ıstıyorum ? son fıyatı nedır nasıl odeme yapıp alabılıyoruz?