abi sanmıyorum ya kırılacak olsan su zamana kadar kırılırdı yani.zaten daha 1.1.2 yi kıramadilar 3 ün cıkmasını bekliyorlar öyle degilmi ? birşey ifade etmiyor o turbo sim tarzı devreler illaki lazım :( nyse lazım olsn tamam iyi hoş ama yok ki nerden bulucaz bulamiyoruz
almiyalim mi simdi by. Konyalidan
elektronat dan haber alan var mı ? istanbul buluşması yapan oldumu
Arkadaşlar konu biraz amacından sapmadımı sizcede??? Konu ile alakasız muhabbetlerden şişti kaldı topic.Hani bi de arada belki gerçekten konu ile alakalı bir post vardır diye tüm yazılanları okuyoruz.
anysim 1.2 Nedir arkadaslar ? 1.1.2 de calisitigi yaziyor ama dogru mudur ?
"If your iPhone came with 4.02.13_G (aka 1.1.2) OUT OF THE BOX then do NOT use this unlock yet." yazmislar asagida, yani fabrika cikisi 1.1.2'lerde ise yaramiyor.
anladim tesekkurler bolamanli
bu elektronat ın telefon numarası kaç ya ?
ÖNCELİKLE FORUMDA BULUNAN DİĞER İNSANLARDAN FORUMU UZUN BİR YAZIYLA MEŞGUL ETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM FAKAT ŞAHSIMA SAYGI SINIRLARINI ZORLAYAN BİR İTHAM VE İFADELER OLDUĞU İÇİN BU CEVABI YAZMA GEREĞİ DUYDUM.
BANA BAK MACAPAZZI YADA HER NE İSEN!
BİRİNCİSİ SENİN YAŞIB BAŞIN KAÇ BİLMİYORUM AMA BANA HİTAP ŞEKLİNE VE ÜSLUBUNA DİKKAT ET! SENİN SOKAK ARKADAŞLARINLA KONUŞMAM TARZIN HAJI GARI Gİİ VS OLABİLİR AMA BURADA TANIMADIĞIN İNSANLARLA YAZIŞIYORSUN O YUZDEN AHLAK SINIRLARINI ZORLAMA.
İKİNCİSİ BURAYA İNSANLAR SADECE VE SADECE BİLGİ PAYLAŞIMI VE ÇEŞİTLİ SORUNLARA ÇÖZÜM BULMAK İÇİN YAZI YAZIYOR KLASİK MİLLETİN BİRBİRİNE SOKUP ÇIKARDIĞI CHAT ODALARINDAN DEĞİL, BURADA HAKİKATEN BİR ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ BİLGİ PAYLAŞYIKÇA ARTIYOR. TURBOSİM'İ SATTIĞINI SÖYLEYEN ARKADAŞLA KONUŞTUĞUMU VE NE DEDİĞİNİ SİZİNLE PAYLAŞIYORUM SEN İSE SAYGI SINIRLARINI ZORLAYAN İTHAMLARDA BULUNUYOSUN. ONA RAGMEN YUMUSAK VE ESPRILI BİR SEKİLDE SANA TEKRAR CEVABIMI YAZIYORUM Kİ GERDİĞİM FORUM ÜYELERİ DAHA DA GERİLMESİN DİYE.
AMA SEN HALA SAYGI SEVİYESİNİ YERLERDE SÜRÜNDÜRMEYE DEVAM EDİYOSUN. BU SANA İLK VE SON UYARIM, BU TARZ HAREKETLERİN YERİ BURASI DEĞİL BENCE GİT VE O BAHSETTİĞİM CHAT ODALARINDA SANAL EGOLARINI TATMİN ET. BAK DİĞER İNSANLAR NE KADAR MEDENİCE FİKİRLERİNİ SUNUYOR.
HATTA BU SATIŞ KONUSUNDAKİ ŞÜPHELERİNİ BİLE MEDENİCE TARTIŞTILAR. SONUÇTA SATAN ŞAHIS BABAMIZIN OĞLU DEĞİL VE ZATEN 50 DOLAR DAHİ OLSA KİMSE ENAYİ YERİNE KONMAYI İSTEMEZ VE EMİNİM SATILAN ŞEYİN DOĞRU OLDUĞUNA EMİN OLMADAN PARA VERMEYECEKLERDİR. KALDI Kİ BUNUNLA İLGİLİ BİR UYARI YAPMAK İSTERSEN DAHİ DİĞER ARKADASLAR GİBİ SAYGI SINIRLARI İÇİNDE YAPARSIN.
ŞİMDİ BU YAZDIKLARIMI BİR ÖZÜMSE TABİ KAPASİTEN DAHİLİNDE VE ONA GÖRE "SANAL DAHİ OLSA" BULUNDUĞUN ORTAMLARDA DAVRANIŞINI KONTROL ET.
AYRICA ARKADAŞLAR BEN DAHİL HEPİMİZ PİYASA DEĞERİNİN ALTINDA GÖZÜKEN BİR ÇÖZÜM İÇİN BALIKLAMA ATLADIK VE ŞAHIŞLAR RİSKİNİ KENDİ ALIR BURASI SADECE BİLGİLERİN HIZLI VE DOĞRU PAYLAŞIMI İÇİNDİ. KEZA DÜNDEN BERİ İHTİYACIM OLMADIĞI İÇİN FORUMA GİRMEMİŞTİM. ELEKTRONAT'E TELEFONDAN ULAŞAMAYINCA FORUMDAKİ GELİŞMELERİ TAKİP EDEYİM DERKEN MACAPAZZI'NIN SAYGISIZCA YAZILARINI GÖRDÜM.
ARKADAŞLAR LÜTFEN ÜSLUBA DİKKAT EDELİM, Kİ BU FORUMLARDA KİRLENİP AMACINDAN SAPMASIN. KALDI Kİ BENİM GİBİ TEKNOLOJİYİ SADECE KULLANAN ÜRETMEYİ BİLMEYEN İNSANLAR BİRŞEYLER ÖĞRENEBİLSİN.
SAYGIYLA KALIN.
quote:
Orjinalden alıntı: mangey
quote:
Orjinalden alıntı: macapapazi
@lowrey
uslubuna dikkat et papaz mapaz yedirrim o papazı sana paraları kaptırıyorsunuz forma sonra garı gibi aglıyorsunuz param gitti adamdan haber yok diye sizin gibileri uyaranda suç
@umutbatur
hajı espiriyi yapmadan önce cem yılmazı filanmı izledin komik oldugunu sanıyorsun ugur dündar tavrıma hayran ol paranı kaptırmaki sonra garı gibi aglama diye yazdım
valla helal olsun...ne ala memleket adamları hem suçluyosun yok öyle deiliz dediklerinde de basıyosun kalayı ....
bence herkes uslubuna dikkat etmeli...
teşekkür ederim hakikaten yerinde konuştunuz umutbatur bey
quote:
Orjinalden alıntı: umutbatur
ÖNCELİKLE FORUMDA BULUNAN DİĞER İNSANLARDAN FORUMU UZUN BİR YAZIYLA MEŞGUL ETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM FAKAT ŞAHSIMA SAYGI SINIRLARINI ZORLAYAN BİR İTHAM VE İFADELER OLDUĞU İÇİN BU CEVABI YAZMA GEREĞİ DUYDUM.
BANA BAK MACAPAZZI YADA HER NE İSEN!
BİRİNCİSİ SENİN YAŞIB BAŞIN KAÇ BİLMİYORUM AMA BANA HİTAP ŞEKLİNE VE ÜSLUBUNA DİKKAT ET! SENİN SOKAK ARKADAŞLARINLA KONUŞMAM TARZIN HAJI GARI Gİİ VS OLABİLİR AMA BURADA TANIMADIĞIN İNSANLARLA YAZIŞIYORSUN O YUZDEN AHLAK SINIRLARINI ZORLAMA.
İKİNCİSİ BURAYA İNSANLAR SADECE VE SADECE BİLGİ PAYLAŞIMI VE ÇEŞİTLİ SORUNLARA ÇÖZÜM BULMAK İÇİN YAZI YAZIYOR KLASİK MİLLETİN BİRBİRİNE SOKUP ÇIKARDIĞI CHAT ODALARINDAN DEĞİL, BURADA HAKİKATEN BİR ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ BİLGİ PAYLAŞYIKÇA ARTIYOR. TURBOSİM'İ SATTIĞINI SÖYLEYEN ARKADAŞLA KONUŞTUĞUMU VE NE DEDİĞİNİ SİZİNLE PAYLAŞIYORUM SEN İSE SAYGI SINIRLARINI ZORLAYAN İTHAMLARDA BULUNUYOSUN. ONA RAGMEN YUMUSAK VE ESPRILI BİR SEKİLDE SANA TEKRAR CEVABIMI YAZIYORUM Kİ GERDİĞİM FORUM ÜYELERİ DAHA DA GERİLMESİN DİYE.
AMA SEN HALA SAYGI SEVİYESİNİ YERLERDE SÜRÜNDÜRMEYE DEVAM EDİYOSUN. BU SANA İLK VE SON UYARIM, BU TARZ HAREKETLERİN YERİ BURASI DEĞİL BENCE GİT VE O BAHSETTİĞİM CHAT ODALARINDA SANAL EGOLARINI TATMİN ET. BAK DİĞER İNSANLAR NE KADAR MEDENİCE FİKİRLERİNİ SUNUYOR.
HATTA BU SATIŞ KONUSUNDAKİ ŞÜPHELERİNİ BİLE MEDENİCE TARTIŞTILAR. SONUÇTA SATAN ŞAHIS BABAMIZIN OĞLU DEĞİL VE ZATEN 50 DOLAR DAHİ OLSA KİMSE ENAYİ YERİNE KONMAYI İSTEMEZ VE EMİNİM SATILAN ŞEYİN DOĞRU OLDUĞUNA EMİN OLMADAN PARA VERMEYECEKLERDİR. KALDI Kİ BUNUNLA İLGİLİ BİR UYARI YAPMAK İSTERSEN DAHİ DİĞER ARKADASLAR GİBİ SAYGI SINIRLARI İÇİNDE YAPARSIN.
ŞİMDİ BU YAZDIKLARIMI BİR ÖZÜMSE TABİ KAPASİTEN DAHİLİNDE VE ONA GÖRE "SANAL DAHİ OLSA" BULUNDUĞUN ORTAMLARDA DAVRANIŞINI KONTROL ET.
AYRICA ARKADAŞLAR BEN DAHİL HEPİMİZ PİYASA DEĞERİNİN ALTINDA GÖZÜKEN BİR ÇÖZÜM İÇİN BALIKLAMA ATLADIK VE ŞAHIŞLAR RİSKİNİ KENDİ ALIR BURASI SADECE BİLGİLERİN HIZLI VE DOĞRU PAYLAŞIMI İÇİNDİ. KEZA DÜNDEN BERİ İHTİYACIM OLMADIĞI İÇİN FORUMA GİRMEMİŞTİM. ELEKTRONAT'E TELEFONDAN ULAŞAMAYINCA FORUMDAKİ GELİŞMELERİ TAKİP EDEYİM DERKEN MACAPAZZI'NIN SAYGISIZCA YAZILARINI GÖRDÜM.
ARKADAŞLAR LÜTFEN ÜSLUBA DİKKAT EDELİM, Kİ BU FORUMLARDA KİRLENİP AMACINDAN SAPMASIN. KALDI Kİ BENİM GİBİ TEKNOLOJİYİ SADECE KULLANAN ÜRETMEYİ BİLMEYEN İNSANLAR BİRŞEYLER ÖĞRENEBİLSİN.
SAYGIYLA KALIN.
quote:
Orjinalden alıntı: mangey
quote:
Orjinalden alıntı: macapapazi
@lowrey
uslubuna dikkat et papaz mapaz yedirrim o papazı sana paraları kaptırıyorsunuz forma sonra garı gibi aglıyorsunuz param gitti adamdan haber yok diye sizin gibileri uyaranda suç
@umutbatur
hajı espiriyi yapmadan önce cem yılmazı filanmı izledin komik oldugunu sanıyorsun ugur dündar tavrıma hayran ol paranı kaptırmaki sonra garı gibi aglama diye yazdım
valla helal olsun...ne ala memleket adamları hem suçluyosun yok öyle deiliz dediklerinde de basıyosun kalayı ....
bence herkes uslubuna dikkat etmeli...
ya arkadasşlar elektronatın telefonu kactı ya acıl sım almam lazım da :)
Berkans kardeş forumun içinde vardı zaten telefonu arkadaşın :) buyur aşağıda bilgiler...
Kardeş demek istediğini anlıyorum ama ben şimdiğe kadar hiç bir forumda satış yapmadım diğer mesajımda belirtmiştim
en iyisi gelip elden almaktır
ben sadece benden 50 dolara alıp size 100 dolara satmaları hiç hoşuma gitmedi
acaba bendemi toptancıdan mal alıp parekende satsam adamlar bende daha fazla kar yapıyorlar yaw
Babalık mah. metehan cad. yapıcı iş merkezi zemin kat NO: 3 selcuklu/konya 03323208913 05058817300 _____________________________
kartlar pazartesi elimizde olacak. akşam ali arkadaşımız ayrıntılı açıklamayı yapacak
evet bende konuştum salıda konyada olacak ama bu bi haftalık gecikme neden soramadım . akşam bekliyelim bakalım neymiş açıklama
gönderici firma ürünlerin yanına faturayı koymadığı için şuan mallar gümrükte bekliyor. kendisi ile baya uzun süren bir görüşmemiz oldu arkadaşlar benim şahsi görüşürüm güvenilir bir insan olduğu yönündedir...
Arkadaslar, Boyle sey olmaz, uluslarasi ber gonderi yapmak icin zaten faturanin kopyasinin kutu uzerinde, ya da icinde olmasi gerekir. Faturasiz Cin'den mali yukleyemez.
Bu arada arkadaşlar çin malı ve orjinal bladdox tartışmaları arasında bir bilgi vereyim. Arkadaşımın iphone'unu bostancı'da bir arkadaşa götürdük jailbreak vs turbosim taktı çalışıyor. (Arkadaşım pinpirikliolduğu için 150 Ytl verdi sağlam olsun dedi o arkadaşa yaptırdı baştan sona, kendi uğraşmayı tercih etmedi parası neyse verelim hesabı).
Neyse bugün gittim kartına baktım (turbosim diye aldığımız) o da çin malı imiş meğersem. ve ctesiden beri kullanıyor çok sağlıklı olduğunu ve hiçbir problem yaşamadığını belirtti. Ben sonuçta Elektronat arkadaşın kartını denemeye kararlıyım, riskim 60ytl civarı hayırlısı. Zaten ne demişler; TECRÜBE DEDİĞİN ŞEY YENİLEN KAZIKLARIN BİLEŞKESİDİR :)
Ayrıca cuma günü 10 günlüğüne yurtdışına gideceğim için tahminim eğer elektronat yarın çözemez ise gümrük olayını döndüğümde alacağım ne yazıkki. Lütfen bilgi paylaşımına devam arkadaşlar, takipteyiz :)
Katkısı olan ve olacak arkadaşlara teşekkürler, iyi akşamlar herkese.