Şimdi Ara

TURBO SİM İSTEYENLER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
15.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KAYMOBILE

Arkadaslar yani ben kesin eminimki Türkiyede hic bir yere ulasilmaz millet ve vatan olarak .Ben 35 senedir Almanya da yasiyorum
    ve okadar forum var fakat sizinkisi gibi yok.

Ben de sizin gibi Konyali arkadasi sordum ve gittigidiyor.com da ürünü satacam kimseyi kandirmaya gerek yok .
    Baksana ne kadar ileriyiz halen Iphone Türkiyede yok.Siz geyik muhabbetini birakinda su Konyali arkadas dan haber var mi eger hakikaten mal varsa
    ben 250 tane alacagim.
    Size bu rakamlar niye tuaf geliyorsa .
    Fakat ben yine de Ülkemden umutluyum .

bu ne demek abi ya bu forum özellikle iphone bölümü en çok paylaşımın yapıldığı forumdur benim kanaatimce memnn değilsen bilemeyeceğim ama sırf tenkit etmek için boş konuşmalar yapmayalım.

• yahu su Bladoxlara bir ulasamadim.Veyahut ulasamadik.
  • ya allah aşkına yaa git almanyada yaşa 250 tuhaf rakammış sanki toptancı forumu
    ülke muhabbetine girdi ne kdr geriyiz fln fln iice oku forumu orada bi yerde
    konyalının telefonu var konuş ozmn...
  • ALINTI:(Arkadaslar yani ben kesin eminimki Türkiyede hic bir yere ulasilmaz millet ve vatan olarak .Ben 35 senedir Almanya da yasiyorum
    ve okadar forum var fakat sizinkisi gibi yok.)

Bız forumdan gayet memnunuz apple store unda dedgı gıbı en cok paylasılan forum suan apple konusunda...
  • turkıye ıcın konsuyorum yanlıs anlama ALMANYA ICIN DEGIL!
  • Selam herkese,

Turbosimlerin cin isi cikmasina cok sasirmadim, Kingsimler de cin isi diil mi arkadaslar, sonucta cin den gelecek bir de en az 10 gun bekleyecegiz, gelince Ali arkadasimiza dagitma eziyeti baslayacak. Ben derim ki eger cin isi turbosimler calisacaksa alalim gecelim. Ustelik ileride en azindan upgrade edilme ihtimali var. Bu bakimdan da avantajli.

Herkese iyi geceler,
  • tamam arkadaslar .
  • arkadaşlar ben elekron@t arkadaşa ulaştım mallar çin malı çıkmış zaten herkes çinden kingsim almıyomu alın size türkiyede çingsim. temiz çalıştırsın da ne sim olursa olsun ne fark ederki garantili olarak alıyorum ben isterseniz yarın ulaşın arkadaşa sizde alın bu arada bende bi 300 tane alıyım diyom çayın yanında güzel gidiyomuşBu lafı alan almıştır üztüne sanırım
  • arkadaşlar mallar çin malı elinde 500 tane var 120 tanesini hali hazırda gondereceğini soyledi fiyat yine aynı...

almak isteyen arkadaşlar kendisini arasın, şu an istanbulda elden teslim yapabilir heralde istanbuldaki arkadaşlar için soyluyorum... deneyip vereceğini soyledi kartları sorun cıkmasını oda istemiyor. ayrıca bladox firmasıyla gorustugunu 1 hafta içinde orijinal bladox turbosim getirtme niyetinde olduğunu belirtti... bu arada internet olan bir yerde olmadıgı için foruma giremio ama en kısa zamanda gircegini soyledi...

şimdilik son durum boyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctokay -- 8 Ocak 2008; 22:45:38 >
  • arkadaşlar,
    bir süredir iphone ile ilgili değişik forumları takip ediyorum ve çalıştığı kanıtlanmış birçok değişik simlock var (stealthsim,kingsim,iphonesimfreer,easyisim vs.)
    elektronat arkadaşımızın elindekiler orijinal bladox turbosim olmadığına göre hangisi olduğu acaba bellimi yoksa noname gibi bişeymi?Ayrıca bildiğim kadarıyla orijinal bladox turbosimler blank yani önceden programlanmamış olarak geliyor.Iphone'da kullanabilmeniz için sizin programlamanız gerek aynı şey bu simler içinde geçerlimi.bilgisi olan arkadaş varmı??
    teşekkürler
  • bu bahsettiginiz arkadasimiz gittigidiyor da ilan vermiş bakınız 70 TL den satiyor http://urun.gittigidiyor.com/Turbosim-de-olay_W0QQidZZ7549505 DOGRU MUYUM ?

( Arkadaşlar turbo simler orjinal olup 128 kb lıktır.Elimde 1500 adet vardır ve fiyat sabittir. Not: Üründe müşteriden dolayı bir hata oluşmadıgı taktirde ( Yırtılma ve darbe ) değiştirme yapılıyor.. ) YAZMIS

yani bu ilan yalan oldu bu durumda ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremebjk

bu bahsettiginiz arkadasimiz gittigidiyor da ilan vermiş bakınız 70 TL den satiyor http://urun.gittigidiyor.com/Turbosim-de-olay_W0QQidZZ7549505 DOGRU MUYUM ?

( Arkadaşlar turbo simler orjinal olup 128 kb lıktır.Elimde 1500 adet vardır ve fiyat sabittir. Not: Üründe müşteriden dolayı bir hata oluşmadıgı taktirde ( Yırtılma ve darbe ) değiştirme yapılıyor.. ) YAZMIS

yani bu ilan yalan oldu bu durumda ???

EWET

• bu arada bugun bi arkadasim dogubankta bir dukkana sordugunda 1.1.2 nin yazılımsal kırıldıgını 150$ a bu işlemi yaptıklarını soylemiş.. ben pek inanamadım kendim telefon ettim..sim karta herhangi bir aparat kullanmadıgınıza emin misiniz dedim.. evet tamamen yazılımsal dediler.. kafam cok karıstı bugun :)
  • quote:

bu arada bugun bi arkadasim dogubankta bir dukkana sordugunda 1.1.2 nin yazılımsal kırıldıgını 150$ a bu işlemi yaptıklarını soylemiş.. ben pek inanamadım kendim telefon ettim..sim karta herhangi bir aparat kullanmadıgınıza emin misiniz dedim.. evet tamamen yazılımsal dediler.. kafam cok karıstı bugun :)

bu konuda en güncel bilgileri hackintosh vb. forumlardan takip edebilirsiniz ve benim gördüğüm kadarıyla 1.1.2 OOB yazılımsal olarak henüz simunlock yapılamadı ama yapılsa bu forumdada direk haberiniz olur çünkü birçok insan bunu bekliyor.
    saygılar.
  • quote:

bu arada bugun bi arkadasim dogubankta bir dukkana sordugunda 1.1.2 nin yazılımsal kırıldıgını 150$ a bu işlemi yaptıklarını soylemiş.. ben pek inanamadım kendim telefon ettim..sim karta herhangi bir aparat kullanmadıgınıza emin misiniz dedim.. evet tamamen yazılımsal dediler.. kafam cok karıstı bugun :)

arkadaşım bu dediğin iphonda beklediğimiz çığır ve doğruysa bu kart geyiğinden bizleri kurtaracak bi gelişme.
    bu yazdıkların harici olayı teyit edecek başka bi duyum aldın mı? yada yüz yüze bi görüşme
  • quote:

Orjinalden alıntı: jjboy

quote:

bu konuda en güncel bilgileri hackintosh vb. forumlardan takip edebilirsiniz ve benim gördüğüm kadarıyla 1.1.2 OOB yazılımsal olarak henüz simunlock yapılamadı ama yapılsa bu forumdada direk haberiniz olur çünkü birçok insan bunu bekliyor.
    saygılar.

sana katılıyorum bu adamlar yapamıyor doğubank nasıl yapsın yaw

• aynen yani bende inanamadim..arkadasima eminmisin yanlıs anlamıslardır..eski versiyon 1.1.1 zannetmişlerdir dedim..telefon numaralarını verdi..bende telefon ettim sordum..ben inanmiyorum ama bana uzak olmasa sırf merak ettigim için gidicem : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

quote:

Orjinalden alıntı: jjboy

quote:

saygılar.

sana katılıyorum bu adamlar yapamıyor doğubank nasıl yapsın yaw

onlar yine 3.9 un kırılmasını diyolardır ... bi kaç kere daha aynı muhabbet dönmüştü...

• arkadaşlar iphone un kırılması için mevcut bootloader a uptade gelmesi lazım ki 1.1.2nin bootloaderını kırmak için gerekli bilgilere ulaşılsın.. fakat farklı bi forumda okuduguma göre 1.1.3 de bootloader ı uptade etmeyeceklermiş ki öyle olucak olursa 1.1.2 nin software ile kırılması nanay..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsummak

arkadaşlar iphone un kırılması için mevcut bootloader a uptade gelmesi lazım ki 1.1.2nin bootloaderını kırmak için gerekli bilgilere ulaşılsın.. fakat farklı bi forumda okuduguma göre 1.1.3 de bootloader ı uptade etmeyeceklermiş ki öyle olucak olursa 1.1.2 nin software ile kırılması nanay..

arkadaşlar bu topic ile pek ilgisi yok ama;
    1.1.3 update'in baseband,bootloader upgrade içerdiği kesinleşti gibi. bu iyi..ancak kötü haber apple'ın bu kez 1024 bit şifreleme yaptığı ve bu yeni update içinden 1.1.2 baseband'ı kırmak için gerekli dosyalara ulaşmanın biraz daha zaman alacağı yönünde duyumlar var.Yani biraz daha beklicez gibi..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.