Turbosim ne blodox ne bılmıyorum ama. Önce iphone çıkartıp çalışmamasını saglayan sonrada çalışması için aparat vs satanların bizi nasıl soyduklarını bir düşünün
quote:
Orjinalden alıntı: honnery
Turbosim ne blodox ne bılmıyorum ama. Önce iphone çıkartıp çalışmamasını saglayan sonrada çalışması için aparat vs satanların bizi nasıl soyduklarını bir düşünün
orası oyle gülü seven dikenine katlanır
quote:
Orjinalden alıntı: magic_ocean
quote:
Orjinalden alıntı: honnery
orası oyle gülü seven dikenine katlanır
gülü değil iphone u
Arkadaslar bızım bu electro arkadasımız bıze bugun dagıtıma baslıcanı soyledı ve hala bı ses seda yok telınıde kapamıs ben (uc kagıtcı mı cıktı derken cıddı maksatta solemedım ama kullandıgım tabırın hos olmadıgını goruyorum)kullandıgım ıcın ozur dılerım!Ama ınsanlar ıster ıstemez sınırlenıyo...Bır de fıyat dıgerlerıne gore cok ucuz olunca...Dagıtıma salı gunu baslıyorum deyıp telını kapayınca.....Bu ıslerde toleranslı zaman vermek lazım...bugun Alıyosan kartları dıceksın kı 10 ocakta dagatabılırım her aksılıge karsı...Bogle olması normal...AMA YARIN BELLI OLUR HERSEY SANIRIM HERKESE IYI AKSAMLAR...
@pwaa
yarını bekleyelim diosun ama sonuçta biz geri dönüş beklioruz en azından telefonlardan birine cvp verip yarın gelebilir fln demeliydi
bu adam bizle dalga mı geçiyo ? çocuk oyuncağımı bu iş
Hemen sinirlenmeyin, belki bu aksam gorunur. Eger buralara gelmezse o zaman anlasilir ne oldugu!!!
@sertach_khan SOLEDIGINE KATILIYORUM
arkadaşlar tabi ki cevap vermemesi ya da bi arayan kardeş aldım alamadım gibi bi cevap vermemesi ii birşey değil ama ne oldu ne bitti bilemeyiz biraz bekleyelim
Belki de gumrukte cok yoruslmusur. Ne de olsa 1000 karti ayirmak, tasimak cok havaleli bir is.
Xmen verecektik sipirişi yol yarılanmıştı walla yaa
Yaktın bizi konyalı
arkadasLar bence biraz daha bekliyelim hem. ayrica su an atip tutmak cok yanlis bise... dusununki su an onu arayan bitek siz degilsiniz bu forumda kac kisi turbosim istiyorsa herkes ario onu... e adaminda kafasi sismistir...
adam yalan yere ne diye atıp tutsun o kadar adres telefon falan versin?? haa diyosanız ki adam süper üçkağıtçı o başka!
bekliyelim çıkar haber nasılsa çıkmazsa ne olacak sanki? dünde turbo siminiz yoktu yarında olmayacak.
Arkadaslar yeni haber varmi? Bana 10 gün icinde Canada dan Stealthsim ( Black ) geliyor .500 adet isteyenler bana mail göndere bilir. info@denimvillage.de
off ya fena halde geyiğe alınıoz forumca yada millet akın akın sim getirmeye başladı
quote:
Orjinalden alıntı: KAYMOBILE
Arkadaslar yeni haber varmi? Bana 10 gün icinde Canada dan Stealthsim ( Black ) geliyor .500 adet isteyenler bana mail göndere bilir. info@denimvillage.de
gel burdan yak :D
Arkadaşlar Bak cok cidddiyim birazdan beebecn'da foruma girip türkce elimde istemediginiz kadar kingsim var diye yazarsa şaşırmayın
arkadaşlar... bangladeşde arkadaşım var... yeni çıkan unbelievable sim göndercek 3 milyon tane.. isteyen olursa mail.atsın...
quote:
Orjinalden alıntı: magic_ocean
quote:
Orjinalden alıntı: KAYMOBILE
gel burdan yak :D
harbıden bu ısın cıvkı cıkmaya basladı.... Aslında Bellı bır rutbe altına forum uzerınden satıs yaptırmıcaksın...