Şimdi Ara

TURBO SİM İSTEYENLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
15.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elektronat' tan haber var mi??? Cep telefonu kapali,
  • ben söylemiştim demek istemezdim ama,

ben söylemiştim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emirism

ben söylemiştim demek istemezdim ama,

ben söylemiştim :)

• daha saat 3. biraz daha beklemek gerekebilir.
  • Bence de akşama kadar bekleyelim olmazsa Kingsime talim...
  • Arkadaslar biraz önce elektronet ile konuştum gümrükte sıra bekliyormus, bence bekleyin görelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutbatur

Arkadaslar biraz önce elektronet ile konuştum gümrükte sıra bekliyormus, bence bekleyin görelim.

kardeş nasıl konuştun teli kapalı?
  • ................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrance -- 8 Ocak 2008; 18:05:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: macapapazi

quote:

Orjinalden alıntı: cemy90

quote:

Arkadaslar biraz önce elektronet ile konuştum gümrükte sıra bekliyormus, bence bekleyin görelim.

kardeşim ben ole nedir bu turbo sim diye meraktan girdim ama umutbatur lowrey elektronet aynı kişi gibi geliyor bana aynı gün üye olmuslar arka arkaya msj atmıslar ne tasadüf bence cihazı elden teslim alın para mara yatırmayın

evet ben de aynı şeyden şüphelendim saolasın

• Papaz kardeş işin içinde katakulli var mı bilmem ama ben zaten kingsim listesindeyim ödemeyi de yaptım. Cuma günü siparişin verileceğini beklerken bu elektronik arkadaş daha iyisini daha ucuza önerince herkes gibi benim de aklıma yatmıştı. O gün üye olanlar üçkağıtçı mı? Karalama yaparken biraz dikkat.

quote:

quote:

quote:

kardeşim ben ole nedir bu turbo sim diye meraktan girdim ama umutbatur lowrey elektronet aynı kişi gibi geliyor bana aynı gün üye olmuslar arka arkaya msj atmıslar ne tasadüf bence cihazı elden teslim alın para mara yatırmayın

• ya kusra bakma ama insan huylanıyor işte listede adını görmemiştim
  • quote:

quote:

VALLA NE YALAN SÖLİİM CEPTEN ARADIM :))
  • YUH ARTIK :)) AMA BAKMAYIN DOORU SOYLUYOR 50 DOLAR DA OLSA ELDEN ALIN BEN OYLE YAPICAM YARIN KONUŞALIM DEDİ BANA BEN DE YARIN GENE ARICAM GELMİŞSE ZAMAZİNGO (BU DAHA SEVİMLİ TURBOSİM'DEN SE) ALICAM ELDEN PARAYI VERİCEM :)

AMA MACAPAPAZİ HAYAL GÜCÜNE VE UGUR DUNDAR TAVRINA HAYRAN KALDIM SÖYLEMEDEN GECEMEDİM :))

quote:

quote:

quote:

• NOLDU ŞİMDİ?TURBOSİMLER GELDIMIII YOKSA UC KAGIT MI CIKTI???ELEKTRONAT NERDESINNNN???
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwaa

NOLDU ŞİMDİ?TURBOSİMLER GELDIMIII YOKSA UC KAGIT MI CIKTI???ELEKTRONAT NERDESINNNN???

adam hala gümrüktemiş ben telefonla gorustummmm teslım alıyordur suan yarın dagıtıma baslıycakmıss
  • kardeş kızma o kadar

sen de adamları az buz bişeyle suçlamadın...

sakin olalım arkadaşlar...

sorup soruşturmadan tabii ki yollamayın paraları ama...

sonuçta her koyun kendi bacağından hesabı........
  • adam belkide dediği gibi aksama kadar gümrükte beklıyor sız burda yok ole yok bole dıyosunuzz isteyen beklesın alsın ıstemeyen almasın gereksiz ortalıgı germeyin arkadaslar
  • Beyler araya girmek gibi olmasın ama kendinizi konyalı arkadaşın yerine koysanız biraz...Adam Konya dan gelip bu soğukta serbest bölgede bekliyor ve bu arada size forumdan laf mı yetiştiriyor olacak? Mantıklı insanlarız, akşam ola hayrola. Abi işini bitirip nete girince son durumu verir. Bu kadar mı iphone unuz geldi :)
    Herkese iyi akşamlar...
  • off....
    nerde bu adam????
  • neyse arkadaşlar ben arkadaşın topicinği kirletmeyim msjlarımı sileyim derdi olan pm atsın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.