Şimdi Ara

TURBO SİM İSTEYENLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
15.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bencede bi kontrol için git hocam eğer turbosim ise ben 6 tane alcam
  • evet ordada net bi tavır yok ama beklemek gerek
  • zaten bu olay daha önceden başıma gelmişti bu kez malezyadan mal aldıgım da numune olarak orjinal gönderdiler toptandaki mallar ise cin üretimi idi

ama inşllah bu sefer böyle bir olayla karşılaşmam yoksa ingiltere gitmek durumunda kalacam
  • hocam sen bladox ile görüştüysen yanlış olmaz ama yönlendirdiler diyorsun neden yönlendirir anlamıyorum olay garip geldi bir de fiyat yarı fiyatına olunca normmaldir bunlar hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

hocam sen bladox ile görüştüysen yanlış olmaz ama yönlendirdiler diyorsun neden yönlendirir anlamıyorum olay garip geldi bir de fiyat yarı fiyatına olunca normmaldir bunlar hocam

Kardeş beni daha önceden bir cok kez mal aldıgım üretici firmaya yönlendirdiler bende oradan mal aldım, 100 adet alacaksanız biz verelim sorun değil ama 1500 adet olunca direk yönlendirdiler zaten ellerinde olmadıgı için bu kadar uzun sürdü parayıda peşin aldılar ama yarın ilk işim istanbula gitmek olacak malları kendim görmeden almıyacam
  • anladım kardeşim her zaman mal aldıın bir yerse ve de gerçekten de bizim bildiğimiz bladox seni yönlendirdiyse sorun çıkmaz sanırım ama tabi beklemek lazım hayırlısı kardeşim umarım sorun çıkmaz
  • İnşallah sorun cıkmaz kardeş sorun cıkmassa zaten türkiyeye apple İphone getirecem yüklü miktarda sanırım fiyatta baya uygun olur ama daha görüşmedim
    ve aksesuarlarını getirecem ekrandır kapaktır falan filan ama ilk başta salı günü gelecek olan mal önemli benim için!!!
  • isteyen olursa bende de iphone için usb kabloları var ihtiyacı olan varsa PM atabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

isteyen olursa bende de iphone için usb kabloları var ihtiyacı olan varsa PM atabilir

kardeş daha telefon çalışmıyo sen nediyon
    yinede saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toraman256 -- 7 Ocak 2008; 8:09:06 >
  • Bladox'un web sitesinde aynen şöyle bir yazı var;

quote:

Temporarily CLOSED
    Monday 17 December evening: Tsunami hit our shop! In about 40 minutes we have to close again. We are really sorry about this but we don't want to take pre-orders. We will do our best to open again as soon as possible. All orders placed will be processed.

Yani özetle diyor ki, dükkanımızı tsunami vurduğu için geçici süre kapalıyız ve sipariş alamıyoruz. En kısa süre içinde tekrar hizmet vermek istiyoruz. Önceden verilen siparişler gönderilecektir.

Ben buna da biraz şüphe ile baktım ama salı günü bana buradan pm atarsan ve çalıştığına/sahte olmadığına emin olursan hemen satın almak istiyorum.
  • @elektronot: msn den konuşmuştuk hatırlarsan beni de ziyaret edecektin haftaya cumartesi (doğubankın arkasında çalışıordum hani boxlar için fln da konuşmuştuk)

eğer yarın istanbula geliyorsan ve kartları bizzat görerek alacaksan bu tarafada uğrayabilirsen memnun olurum. en azından elden alışveriş yaparız ve buradaki arkadaşları da bizzat aydınlatmış oluruz....
  • Evt YA.. kaçta geliceksin sen istanbula olmassa bende gelim doğuBanka bende elden Alırımm..??
  • arkadaşlar elektronotun dediği gibi bekleyeceğiz salı günü herşey ortaya çıkar. elekronot kardeş müjdeli haberini bekliyorum eğer kartlar temizse konya otogarında karşılıycam ben seni iphonumla 10 gündür bekliyorum peşini bırakmam artık

hatırlarsın konyada sırada bekleyinlerin 1. sırasındaki apple benim
    sözünü de unutmadımbu arada bana burdaki fiyattan daha güzel bişey yapacaksın
  • arkadaşlar yarın istanbulda oluyorum ve gümrüğe gidecem mallara bakınca buraya yazarım PiranhA arkadaşım evet hatırladım seni yanlız yarın baya yogun olurum öğleden sonra beni cepten ararsan kesin ugramaya calışırım

05058817300
  • Arkadasım eger orjinal BLADOX ise 2 tane bende istiyorum..
  • Ben de yeni aldım cihazı...Büyük ihtimalle demiyorum, direk 1.1.2 olduğundan dolayı ben de Bladox Turbosim alacağım kesin...
    Birşey sormak isterim, yeni versiyon olan 1.1.3 te de şifreleme konusunda bir önlem alacaklardır. Bu turbosim üzerine güncelleme yapılabilirmi acaba? Çünkü king ve stealthsim lerde olmuyormuş. Yanılıyorsam düzeltin. Bladox un ürünü üzerine güncelleme yapılabiliyorsa bir ihtimal 1.1.3 versiyonundan da yırtabiliriz.
    Konyalı arkadaşım, istanbullular olarak senden nasıl alabiliriz bu kartı? Tanıdığın bir arkadaşını görevlendir istersen. Bizi Konyalara kadar getirtme.Saygılar.
  • kardeş BLADOX ise bende almak istiyorum
    güzel haberlerini bekliyoruz
  • gercekten bladox ise ben de alicam
    evt arkadaslar yarin sali, buyuk gun
    heyecanla bekliyoruz :D
  • Arkdşlar bladox olup olmadığı hakkında forumuna baktım ama orda sadece link veriolar gerçek veya diil diolar
    sanırım en büyük ayrıtları iphoneun sim girişine tam oturması ve siyah olması daha ayrıntılı bilgi verebilicek olan var mı
  • istanbul dağıtıcısı ben olaiblirim. yarın elektronot ile bir görüşelim bakalım kartlar ciddi çalışıyorsa benimle iletişime geçersiniz burada size elden veririm...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.