Şimdi Ara

TURBO SİM İSTEYENLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
15.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eloktronat; msn de konustugumuzda bana ap ayrı bir resim gönderdin ve de bladox a ait olan turbosim olmadıgını belirttin?
  • kardeş benden istediğin zaman 64 kb lık sipariş vermiştim ve 5 ocak ta mallarım geliyordu yanlız 64 kb lık kartlar avea hattında sorun cıkardıgından siparişi iptal ettim ve yeni cıkan 128 kb lık kartlardan istedim sürernin uzaman sebebi bu ve resimlerinin uyuşmama sebebi budur mallar gelin zaten detaylı bir şekilde resim ceker koyarım
  • Anladım acıklaman için teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emirism

Eloktronat; msn de konustugumuzda bana ap ayrı bir resim gönderdin ve de bladox a ait olan turbosim olmadıgını belirttin?

Bu arada Bladox şimdilik kart satmayı bırakıp üretme hakkını başka bir firmaya vermiştir arasındaki fark bladox kartları 64kb tır bize gelen kartlar ise 128 kb lık fark bu
  • Bu bilginin kaynağı neresi acaba?
    www.bladox.com da gayet yeni üretim olan Turbosim yayınlanmakta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektron@t

quote:

Eloktronat; msn de konustugumuzda bana ap ayrı bir resim gönderdin ve de bladox a ait olan turbosim olmadıgını belirttin?

Bu arada Bladox şimdilik kart satmayı bırakıp üretme hakkını başka bir firmaya vermiştir arasındaki fark bladox kartları 64kb tır bize gelen kartlar ise 128 kb lık fark bu

bladox un sitesinde neden öyle yazmıyor
  • hatta sitede şu yazıyor bunu da açıklarmısın arkadaşım:

WARNING
    Please be warned there are scams selling fake Turbo SIMs, which are not produced by us and are something completely different. Turbo SIM is trade name of BLADOX and we are the sole producer of Turbo SIM since 2004
  • Hatta ve hatta Bladox sayfasında uyarmış:
    WARNING
    Please be warned there are scams selling fake Turbo SIMs, which are not produced by us and are something completely different. Turbo SIM is trade name of BLADOX(R) and we are the sole producer of Turbo SIM since 2004.

İngilizcesi olmayan arkadaşlar için;

UYARI
    Lütfen sahte Turbosimler konusunda dikkatli olunuz, bizim tarafımızdan üretilmeyen ve tamamen farklı olan kartlar konusunda dikkatli olunuz. Turbo SIM ismi Bladox firmasının patentli ismidir ve Turbo SIM 'in tek satıcısı 2004'ten beri Bladox'tur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirism -- 6 Ocak 2008; 20:03:12 >
  • Tüm arkadaşlar apple nasıl aktiv edeceğimizi soruyor forumda var ama ben genede sabit bir lik atarak buradan indirerek izlemelerini tavsiye ederim bu işlemi yaparken wiles olan bir yerde yapmaları gerekir

TIKLA

NOT: Wileste şifre olmamalıdır!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

hatta sitede şu yazıyor bunu da açıklarmısın arkadaşım:

WARNING
    Please be warned there are scams selling fake Turbo SIMs, which are not produced by us and are something completely different. Turbo SIM is trade name of BLADOX and we are the sole producer of Turbo SIM since 2004

elektronat hocam buna bi cevap lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektron@t

Hocam bunda bi tezat oldu sanki cevap ver ne olur kart alcaz arkadaslara bekliyoruz seni
  • Valla hocam cevap vermek kolay ama firma ile görüşmeden ne dersem yalan olur bu arada
    zaten mallar salı günü elimde oluyor asıl o zaman ne oldugunu anlarım zaten orjinal değişse direk iade ederim daha önceden
    yan saniyi mal yüzünden kafam baya agrıdı çünkü ama inşlaah yanılıyoruzdur hele bi salı olsun bakalım istanbul gümrüğünden ne cıkacak
    yarın sabahta ilk işim arayıp konuşmak konuşur konuşmak size bilgi veririm
  • Hocam madem emin değilsin ya da bilmiyorsun, neden bladox un kart üretim hakkını devrettiğini yazıyor, kartlarının orjinal oldugunu iddia ediyorsun?
    Bundan 3-4 mesaj önce bladox olmadıgını zaten kendin söylemiştin, ve bunun yanında kartlarının orjinal oldugunu iddia etmiştin.
    (hatta bana yılbasından once konustugumuzda bladox olmadıgını direk kendin söylemiştin)

Orjinal kart hangisidir, nedir senin için?
    Nasıl karar vereceksin geldiginde orjinal olup olmadıgına?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirism -- 6 Ocak 2008; 20:16:06 >
  • Bu arada Bladox la irtibata gectiğimde toplu alacagım için beni bu firmaya yönlendirdiler zaten yönlendiğim firma devamlı
    calıştıgım firmaydı ama dediğim gibi salı günü her şey ortaya cıkacak
  • quote:

Hocam madem emin değilsin ya da bilmiyorsun, neden bladox un kart üretim hakkını devrettiğini yazıyor, kartlarının orjinal oldugunu iddia ediyorsun?
    Bundan 3-4 mesaj önce bladox olmadıgını zaten kendin söylemiştin, ve bunun yanında kartlarının orjinal oldugunu iddia etmiştin.
    (hatta bana yılbasından once konustugumuzda bladox olmadıgını direk kendin söylemiştin)

Orjinal kart hangisidir, nedir senin için?
    Nasıl karar vereceksin geldiginde orjinal olup olmadıgına?

Kusura bakma kardeş ama o kadar hızlı yorum yapıyorsunki daha yazacaklarımı bitirmeden mesaj atıyorsun eğer mallar yan sanayi ise bir kere ingiltereden değil cinden gelir Bladox tan mal almak istediğimde neden beni başka bir firmayla görüştürdüler?????

eğer geln mallar yan sanayi ise Bladox ta yan sanayi satıyor demekti ama dediğim gibi şu an ne desek boşuna kendi kendimizi yeriz bşka değil salı günü ne olur her şey ortaya cıkacak ama eminimki mallar orjinaldir ve öyle olmalı yoksa firma ile alışverişimi kesmek durumunda kalırım

• Kusura bakma ama şu saatten sonra söylediğin tek bir kelimeye dahi güvenmiyorum.

www.stealthsim.com da almak istersen bayileri var onlara yonlendiriyor ama kimse cıkıpta stalthsim üretim hakkını baskasına sattı demiyor.

Kandırmayın milleti, bilmeden konusuyorsun yok bladox şunu yapmıs bunu yapmıs benim getirdigim orjinal ama bladox degil.
    Geçin bunları
  • quote:

Kusura bakma ama şu saatten sonra söylediğin tek bir kelimeye dahi güvenmiyorum.

www.stealthsim.com da almak istersen bayileri var onlara yonlendiriyor ama kimse cıkıpta stalthsim üretim hakkını baskasına sattı demiyor.

Kandırmayın milleti, bilmeden konusuyorsun yok bladox şunu yapmıs bunu yapmıs benim getirdigim orjinal ama bladox degil.
    Geçin bunları

Benim kimseye mal satmaya ihtiyacım yokkk zaten bunu baştan belirtmiştim olaylarıda detaylı bir şekilde anlatım
    ben ik turbo simi cinden getirdim ve cok problem yaşadıgım için geri gönderdim bunun üzeri orjinal mal almak için turbo sim ile irtibata gectim ve bir adet numune aldım gelen karta bir problem cıkmayınca yüklü sipariş verdim yanlız gene söylüyorum Bladox yüklü almak istediğimde beni başka bir firmaya yönlendirdiler ama gene diyorum zaten mallar yan sanayi ise hiç gümrükten almadıgım gibi iade ederim dedim ben yansanayilerle işim olmaz

kimseyide kandırmaya niyetim yok arkadaşımm dediğim gibi şu an ne konuşsak boş salı günü gümrükte her şey ortaya cıkacaktır...

• quote:

Kusura bakma ama şu saatten sonra söylediğin tek bir kelimeye dahi güvenmiyorum.

Geçin bunları

bence bıraz fazla gerdın kendını bekleyelım gorelımmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: magic_ocean

quote:

Geçin bunları

Germedim kendimi sadece tutarsızlıkları gostermeye calısıyorum arkadaslar.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: magic_ocean

quote:

Geçin bunları

Germedim kendimi sadece tutarsızlıkları gostermeye calısıyorum arkadaslar.

Arkadaşım aslında sana bi teşekkür borcluyum beni uyandırdıgın için bende ona göre hareket edecem bunda gerilecek bir şey yok normalde malı gümrükten arkadaşlar alıyordu ama bu konu üzerine bizzat kendim gidecem ve malı kontrol edecem umarım yanılıyoruzdur çünkü bekleyen bir cok arkadaş var olar madur duruma düşer

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.