aslında ben elekrtonatla gorustum yarın bı istanbul bulusması yapıp herkese elden verebılır bı noktada buluslup istanbul iphone bulusması :D
yarın saat kaçta arkdşlar ve nerdeee ben levent mecidiyeköy taksim gibi yerlere rahat ulaşabilirm yaaaw yakıcam ben bu okulu geçen sefer vize yüzünden kaçırdım siparişi şimdide final !!!!!!
hadi bakalım yarın büyük gün. eğer iyi haberler gelirse bende talibim!
Ankara'dan alım konusunda nası bi kolaylık sağlarsın??(Tamam kargo da kolaylık ama elden alıp test etmenin tadı farklı )
ben su turbosim olmadan menuye nasıl giricem
yarin turbo sim bulusmasi olacak mi istanbulda
quote:
Orjinalden alıntı: |PiranhA|
istanbul dağıtıcısı ben olaiblirim. yarın elektronot ile bir görüşelim bakalım kartlar ciddi çalışıyorsa benimle iletişime geçersiniz burada size elden veririm...
evet bencede kardeş nede olsa merkezi bi yerde dukkanı olan esnaf bi arkadaşımızsın ... herkes neder bilmiyorum ama ben sana pm atıcam benim kart zahmet olmazsa sende kalsın...
yav herkes bladox sa bende istiyorum demiş ama... işe yarıyosa benim için çin malı falan olsada farketmez fiyatı kingsimle aynı zaten... yeter ki işe yarasın..
quote:
Orjinalden alıntı: mangey
quote:
istanbul dağıtıcısı ben olaiblirim. yarın elektronot ile bir görüşelim bakalım kartlar ciddi çalışıyorsa benimle iletişime geçersiniz burada size elden veririm...
evet bencede kardeş nede olsa merkezi bi yerde dukkanı olan esnaf bi arkadaşımızsın ... herkes neder bilmiyorum ama ben sana pm atıcam benim kart zahmet olmazsa sende kalsın...
yav herkes bladox sa bende istiyorum demiş ama... işe yarıyosa benim için çin malı falan olsada farketmez fiyatı kingsimle aynı zaten... yeter ki işe yarasın..
işe yarar yaramasına ama 1 hafta fln sora başlar 2 de bir hat kesilmeleri no sim yazıları
quote:
Orjinalden alıntı: sertach_khan
quote:
quote:
işe yarar yaramasına ama 1 hafta fln sora başlar 2 de bir hat kesilmeleri no sim yazıları
yav o zaman işe yaramıyodur zaten...
ama şöyle düşünüyorum kingsimde gelirken muammaydı işe yaradı ve hala yarıyo sanırım bence riskleri aynı olur...
quote:
quote:
quote:
quote:
yav o zaman işe yaramıyodur zaten...
ama şöyle düşünüyorum kingsimde gelirken muammaydı işe yaradı ve hala yarıyo sanırım bence riskleri aynı olur...
Risk....
Arkadaşlar yarın doğubank da mı buluşuyoruz?
quote:
Orjinalden alıntı: magic_ocean
aslında ben elekrtonatla gorustum yarın bı istanbul bulusması yapıp herkese elden verebılır bı noktada buluslup istanbul iphone bulusması :D
magic ocean bunu dedikten sonra kayboldun elektronatla ne zmn konuştun sen ?
arkadaşlar ben turbosimimi ankaradan aldım fiyatı 100ytl bladox turbo sim orjinal sizce fiyat nasıl ??
iii walla biz 50$ a kasıoz ama ebayda bile en aşaa 80$ hade bakalım :D
Senin şu 100 e satan arkdşının elinde var mı daha bladox
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: magic_ocean
magic ocean bunu dedikten sonra kayboldun elektronatla ne zmn konuştun sen ?
beklıyom bugun buyuuk gunn bakalım
arkdaşlar az once konustum kendisiyle turbosimler için gumrukten haber beklediğini sırada olduğunu soyledi. muhtemelen kendisi öğleden sonra netliğe kavuşturucak işi... Umarım herkes için hayırlısı olur.
Saygılar.
Arkdşlar peki bugün için herhangi bi yerde buluşma yapılacak mı ?
quote:
Arkdşlar peki bugün için herhangi bi yerde buluşma yapılacak mı ?
eğer alırsa ben elden almayı dusunuyorummmm arkadaslar
ben kendisini arıyorum ancak şuana kadar ulaşamadım...