Şimdi Ara

TURBO SİM İSTEYENLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
15.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alicorbaci

Arkadaşlar zaten turbosim'in ana vatanı Konya zaten

...

arkadaşlar istanbulda da birisi turbo sim satıyorum urunler pazar günü elimde olacak diyordu... fiyatı da 100 ytl ben fırsat bulursam gidicem alır sizede anlatırım durumu...

ben 100 ytl lik fiyattan da şüphelenmiştim ama 50 dolara bile fiyat olduktan sonra gidip bakmak farz oldu ...

bi ara biri turbo au gibi çin malı bir sim için başlık açmıştı ama arkadaş ingiltere üretimi ve orjinal turbosim dediğine göre o ihtimalde ortadan kalkmış oluyo ...

• Cok pardon birşey sorucam bu 500 adeti nerede sattınız günü 18 saatini bu forumda geçiriyorum bu fiyata görmeme imkansız ve almam ondan dahada imkansız yaaa anlamıyorum
  • quote:

yılda nereden baksanız 700,000 $ lık mal alışım oluyor

Ayıptır sorması meslek nedir hocam?
  • 500 adeti bu forumda satmadım ve şimdiye kadarda forumdan mal satmadım kardeş sadece arkadaşın biri istediğinde cevap yazmıştım sonra msnden soranlar artınca mecburen konu actım 500 adet turbo sime gelince genellikle ankara ve istanbul dogu banka sattım zaten onlarda 5 gün içinde bitii

Not: sanırım biz türk halkı kazık yemeğe alışmışız

arkadaşlar dogubanka gelen malları yüzde 30 nu ben satıyorum onlarda kafasına göre fiyat veriyor ee orası türkiyenin elektronik merkez ya

ee birde bende başka kimse çözemez mantıgı varya yorumu siz yapın

kusura bakmayın arkadaşlar ama fazla mesaj yazamıyorum çünkü çok yogunum mallarım salı günü geliyor zaten 1000 adeti satıldı almak isteyen olursa salı veya carşamba günü sipariş verebilir msn veya ıcq dan ulaşabilirsiniz

şimdiden ilgileriniz için teşekkür ederim

iyi geceler

• ya arkadaslar ben anlamirum bu kingsim turbosim stealthsim bunlarin hepsi dandini devreler chipler uzerinde basit bi entegre olan basit bi kart yani... bu kadar fiyat nie abartilio?yani maliyeti 5 ytl diildir belki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctokay

ya arkadaslar ben anlamirum bu kingsim turbosim stealthsim bunlarin hepsi dandini devreler chipler uzerinde basit bi entegre olan basit bi kart yani... bu kadar fiyat nie abartilio?yani maliyeti 5 ytl diildir belki...

orası öle ama gelde yapmaya çalıs mecbur alıcan :D
  • Yapsın Türkiye'den biri 25 ytl'ye ondan alalım bizde. %500 kar
  • quote:

ya arkadaslar ben anlamirum bu kingsim turbosim stealthsim bunlarin hepsi dandini devreler chipler uzerinde basit bi entegre olan basit bi kart yani... bu kadar fiyat nie abartilio?yani maliyeti 5 ytl diildir belki...

usta kusura bakma ama senin o dandik dediğin simleri adamlar çözmek için altı ay falan ugraşıyorlar hex dosyası hazırlıyorlar cihazı çözüyorlar vesare

bu arada fiyatı biz değil onlar belirliyor bizde üretici olsaydık dışarrıdan mal getirmeye gerek kalmazdı ama yapacak bir şey yok

bak sana bi örnek vereyim

bu forumda dikkatimi çekti nokıa üst modelleri herkes bilir 6630 6680 N70 N95 vs bir sürü model var bundan 2 yıl 3 yıl içinde simlock çözen kimse yoktu veya çözdüğünü zannediyordu bunu ingilterenden dejan diye bir arkadaş çözdü ve dünyadan bir sürü talep olunca tabi oda yüksek fiyat verdi mesela yaptıgı programı ilk başta 3000 € sattı ve alanda baya çoktu çünkü ben 500 adet tr getirdim

neyse konuyu uzatmayayım bizim için küçük bir şey görülebilir ama adamlar onu çözmek için inanın az ugraşmıyorlar

burada adamları savunmuyorum sadece onların nasıl çalıştıgını biliyorum ve gördüm

genede karar sizin

• elektronat
    sanırım bizi anlıyorsundur doal olarak 130 ytl görüdğümüz bi ürüne
    çıkıp biri yarısına diyince insan şüpheleniyor acaba bize
    satış yaptığın forumlardan bi kaçını örnek verir misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertach_khan

elektronat
    sanırım bizi anlıyorsundur doal olarak 130 ytl görüdğümüz bi ürüne
    çıkıp biri yarısına diyince insan şüpheleniyor acaba bize
    satış yaptığın forumlardan bi kaçını örnek verir misin

Kardeş demek istediğini anlıyorum ama ben şimdiğe kadar hiç bir forumda satış yapmadım diğer mesajımda belirtmiştim

en iyisi gelip elden almaktır

ben sadece benden 50 dolara alıp size 100 dolara satmaları hiç hoşuma gitmedi

acaba bendemi toptancıdan mal alıp parekende satsam adamlar bende daha fazla kar yapıyorlar yaw

Babalık mah. metehan cad. yapıcı iş merkezi zemin kat NO: 3
    selcuklu/konya
    03323208913
    05058817300

• soyle biside olabilirmi arkadaslar,

1.1.2 yakinda yazilimsal olarak kirilir 1.1.3 cikiyor elimizde olanlari artik yari fiyattanda dagitabiliriz vakit gec olmadan ciksin kar kardir mantigi bilmiyorum tabi ama aklima geliyor. cunku yasal bir uretim degil sanirim bu kartlar sabit fiyati olsun, insanlarinda mecbur alicagi bir urun olunca o yuzden basta fiyatlar sisirilmisti.
  • ozmn arkdşlar salı ola hayrola asıl soru şu forumdaki harekatlar ne olacak ?
  • kardes sen bni yanlis anladin ben dandik derken orda veya 5 ytl derken maliyetten bahesttim sen ucusa getirince millet suphelendi bende suphelenmemelirini solemek icin dedm. sonucta bu krtlarin ederi 70$ deilki 100$ a satilsin...
    saygilar...
  • quote:

kardes sen bni yanlis anladin ben dandik derken orda veya 5 ytl derken maliyetten bahesttim sen ucusa getirince millet suphelendi bende suphelenmemelirini solemek icin dedm. sonucta bu krtlarin ederi 70$ deilki 100$ a satilsin...
    saygilar...

Yok kardeş yanlış anlamadım ama önemli değil yanlız bu simkartların programını adamlar üçretli satın alıyorlar neyse boş ver konuyu dagıtmayalım
  • peki siz bu turbo sim'leri bundan sonra da tekrar getiricek misiniz yani sürekli bir iş mi bu? ben yaklaşık 1 ay sonra amerikadan iphone alıyorum da, o zamana kadar ne olur ne biter, 1.1.2 yazılımsal olarak kırılır mı yoksa 1.1.3 diye kırılamayan bir sürüm mü çıkar belli olmaz. onun için bu size salı günü gelicek olanlardan ayırtmayı düşünmüyorum ama ben aldığımda da hala bu aparata gereksinimim olursa siz satıyor olacak mısınız sormak istedim?
  • evet kardeş istediğin anda benden temin edebilirsiniz şu an igiltere ile konuşuyorum1.1.3 cıkmadan bir şey diyemiyorlar eğer kırılırsa daha önce bizden alınan turbosimleri update ederek yeniden kullanabilirsiniz diyorlar ama yeni versiyonun cıktıgında ne gibi değişikler olur onu görmeden bilemeyiz şimdilik bana dedikleri eğer simlocklu olursa ve kırarsak alınan turbo simleri update edilmesii saglayacaklar bunun için pro verecekler sanırım apple üzerinden kartı update edebilirsiniz ama programı yazanlar onlar inşallah dedikleri gibi olur
  • BEnim İphone şubat ayında gelicek sanırım 1.1.2 versiyonu gelir Bende TUrBo Sİm e talibim :) yanlış şimdi diğer arkadaşların dediği gibi mesela ben 1.1.2 versiyonundan aldım ve dahasonradan 1.1.3' çıktı ben kendi iPhone mu upDate etmek zorundamıyım eyer zorundaysam aldığım turbo sim update ettikten sonra çalışırmI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmsrn

BEnim İphone şubat ayında gelicek sanırım 1.1.2 versiyonu gelir Bende TUrBo Sİm e talibim :) yanlış şimdi diğer arkadaşların dediği gibi mesela ben 1.1.2 versiyonundan aldım ve dahasonradan 1.1.3' çıktı ben kendi iPhone mu upDate etmek zorundamıyım eyer zorundaysam aldığım turbo sim update ettikten sonra çalışırmI?

update etmek zorunda deılsın etmesssın olur bıterrrr
  • elinize gelince PM atarsanız sevinirim.
  • mallar salı günü dagıtıma başlıyor kardeş gelince zaten buraya yazı yazarım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.