Şimdi Ara

TURBO SİM İSTEYENLER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
15.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlamadığım Türkiye'de bu kadar iPhone var mı yaw , herkes 1000er 1000er kart getirtiyor.

• Forumun türkce oldugu nerden anlaşılacak icindeki geyiklerden
  • Walla aldıgım bır duyuma gore turkıyede 1 mılyon tane ıphone warmıs..Tabıı sadece bır duyum Dogruluk payı ne kadardır bılemem..
  • yanlız her 1000 adet kart getiren yeni üye...

bu çok ilginç valla...
  • İsme bak KAYMOBİLE, Kayseri'den yeni üye olmuş ne tesadüfdirki ilk mesajıda bu topikde.. İphone'um yok benim yinede şöle bi baktım baştan aşağı konuya maalesef birileri dalga geçiyor insanlarla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysioTurko -- 8 Ocak 2008; 22:50:00 >
  • Ya bunlar kart getırdıkten sonra muhtemel musterıler forumlarda oldugu ıcın hemen forumlara uye olup satısa baslıyorlar...yada ınsanları dolandırmak ıcın bu forumlarda cırıt atıyorlar....Umarım kımse hataya dusmez...
  • arkadaşlar guetemalada bi kankam var, manyakSİM getirteceğim 316417 tane, 316000 i şimdiden satıldı zengin oldum, deriye kalan 417 taneyi bu cumartesi kızılay meydanında saat 12de havaya atıp, kapış kapış yaptırcam.
    ilgilenenlere duyurulur

• getiren getirene wallaa
    bnde mi getirsem ne

• arkdşlar 1.1.2 nin programsal kırılımını buldum herkes hesabıma 1 ytl yatırsın
    1000 ytl olana kdr olunca forumda yayınlayacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwaa

Walla aldıgım bır duyuma gore turkıyede 1 mılyon tane ıphone warmıs..Tabıı sadece bır duyum Dogruluk payı ne kadardır bılemem..

İyi sallamışlar 1 ay önceye kadar 8.000 adet giriş yaptığı sanılıyordu.Kaldıki 1.1.2 ile satışlar düştü. Taş çatlasa, yer yarılsa 10.000tane vardır.
  • Aglanacak helimize gülüyoruz yaa bu forumun sorumlusu kim abicim buna bir dur desinler yaa.. bak bu dogru belli bir rütbeye ulaşmadan satış yapamasın bu nedir boyle
  • beyler konyalı ile gorustummm

sımdı turbosımler çinmis orjın resımdekı deılfakat sorunsuz çalışanlardan elinde 500 adet var ben yarın elden alıyorum isteytenler telden ulassın arkadasa alabılır
  • gkkt bende sadece bır duyum dedım dogruluk payını % ye vurursan ....Forumda bayagı bır kırlettık makara yaptıgımız ıcın....moderatorler uykuda sanırım...
  • BELLİYDI CIN OLDUGU DONDUK YINE SIMDI CIN KARTLARINA WAY BEAA NE SANSIZLIK SU KINGSIM YEDEKLERINIDE BIR LİSTE YAPSAK COK GUSELL OLACAK...ASLINDA CIN ICIN 50 YTL FIYAT FENA DEGIL...
  • magic_ocean arkadaşım,

ne konuştugunuzu ne anlattıgını lütfen yazarmısın buraya nereden alacaksın kaç paraya alacaksın birisi su konyalı olayında bir acıklama lapsin lütfen tüm ciddiyetimle.
  • arkadaşlar guetemalada bi kankam var, manyakSİM getirteceğim 316417 tane, 316000 i şimdiden satıldı zengin oldum, deriye kalan 417 taneyi bu cumartesi kızılay meydanında saat 12de havaya atıp, kapış kapış yaptırcam.
    ilgilenenlere duyurulur
  • Arkadaslar yani ben kesin eminimki Türkiyede hic bir yere ulasilmaz millet ve vatan olarak .Ben 35 senedir Almanya da yasiyorum
    ve okadar forum var fakat sizinkisi gibi yok.
    Ben de sizin gibi Konyali arkadasi sordum ve gittigidiyor.com da ürünü satacam kimseyi kandirmaya gerek yok .
    Baksana ne kadar ileriyiz halen Iphone Türkiyede yok.Siz geyik muhabbetini birakinda su Konyali arkadas dan haber var mi eger hakikaten mal varsa
    ben 250 tane alacagim.
    Size bu rakamlar niye tuaf geliyorsa .
    Fakat ben yine de Ülkemden umutluyum .
  • bu arada ingiltereden çin malı nsl gelio onuda bi sormak gerekli

bu arada elden derken istanbulda mı
  • arkadaslar aradım bugun gümrükte ugrasmıs komple
    mallar orjın deıl çin cıkmıs 500 adet alabılmıs dedim yarın alabılırmıız ok dedi aksam şirinevlerden elden alıcaz 60-70 ytl gibi fiyatı ile
  • KONYALIDAN HABER WAR KAY MOBILE MALLAR CIN MALIYMIS ELINDE 500 TANE WARMIS...ANLICAN FOS CIKTI YANI
    quote:

Orjinalden alıntı: KAYMOBILE

Arkadaslar yani ben kesin eminimki Türkiyede hic bir yere ulasilmaz millet ve vatan olarak .Ben 35 senedir Almanya da yasiyorum
    ve okadar forum var fakat sizinkisi gibi yok.
    Ben de sizin gibi Konyali arkadasi sordum ve gittigidiyor.com da ürünü satacam kimseyi kandirmaya gerek yok .
    Baksana ne kadar ileriyiz halen Iphone Türkiyede yok.Siz geyik muhabbetini birakinda su Konyali arkadas dan haber var mi eger hakikaten mal varsa
    ben 250 tane alacagim.
    Size bu rakamlar niye tuaf geliyorsa .
    Fakat ben yine de Ülkemden umutluyum .
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.