Şimdi Ara

TURBO SİM İSTEYENLER (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
15.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ooooffffffff offffffffffff diyorum başka bişi demiyorum
  • 1.0.2 ve 1.1.1 alanlar harbi ballıymış
  • 1.1.2 var. gerçi kandırdık işte 1.1.1 görüyor kendini, :P
    bu turbo sim alan varmı arakdaşlar elektornun msnlerini ekledim bakalim konuşalim :)
  • beyler kusura bakmayın bu saat oldu hala anlayamamamı mazur görün....
    bizdeki 1.1.2 yi 1.1.1 e downgrade edince ne oluyo? sim kart kullanabiliyomuyuz? ayrıca simkartı kullanamıyosak neden 1.1.2 olan iphone u downgrade ederiz? hatta sonrasında 1.1.2 ye upgrade ederiz?
    TŞK.
  • arkadaşlar ne farkı var ikisinin(çin ve bladox un) bir de bunu alınca direk aktivasyonu yapıp çalıştırıyormuyuz yoksa jailbreak vs. yapıyor muyuyz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemyy -- 9 Ocak 2008; 0:50:18 >
  • yanlız yalan olmuş bu ya :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemy90

arkadaşlar ne farkı var ikisinin(çin ve bladox un) bir de bunu alınca direk aktivasyonu yapıp çalıştırıyormuyuz yoksa jailbreak vs. yapıyor muyuyz

Once jailbreak sonra karti takiyorsunuz.
  • Arkadaşlar

Üc adet iphone geldi bugün elime(satış amaçlı değil), şimdi bunları nerde kırdırıcam ve nasıl? yazıcıoğluna git dedilerde napmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremebjk

bu arada bugun bi arkadasim dogubankta bir dukkana sordugunda 1.1.2 nin yazılımsal kırıldıgını 150$ a bu işlemi yaptıklarını soylemiş.. ben pek inanamadım kendim telefon ettim..sim karta herhangi bir aparat kullanmadıgınıza emin misiniz dedim.. evet tamamen yazılımsal dediler.. kafam cok karıstı bugun :)

Tamami ile yalan haber.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkans

Arkadaşlar

Üc adet iphone geldi bugün elime(satış amaçlı değil), şimdi bunları nerde kırdırıcam ve nasıl? yazıcıoğluna git dedilerde napmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

Forum'da bu konuda basliklar var. 1.1.2 Adim adim kirma gibi. Lutfen onlari okuyun. Hicbir yere para vermenize gerek yok kendiniz yaparsiniz.

• Once jailbreak sonra karti takiyorsunuz.

teşekkürler ben bu çin malından alsam ne zararı olur?
  • Hic bir zarai yok. Hepsi ayni isi yapar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

Forum'da bu konuda basliklar var. 1.1.2 Adim adim kirma gibi. Lutfen onlari okuyun. Hicbir yere para vermenize gerek yok kendiniz yaparsiniz.

Arkadaşım onlarda telefon özelliği hariç diyor. ben komple kırmak istiyorum
  • quote:

quote:

1.1.2 yi komple kiramazsiniz.(Henuz)
    (Ancak kart takarak telefon ozelligini kullanirsiniz.)
    Zaten kart takmak icin de bu adimlari takip etmeniz gerekecek.
  • quote:

Peki kartı hemen yarın gidip nerden alabilirim? birde komple kullanamassınız ne demek? yani hangi özellikleri çalışmıyor olucak ?
  • quote:

quote:

arkadaşım elindeki telefonlar 1.1.2 ise yazılımla kırman henüz mümkün değil.
  • quote:

quote:

Peki kartı hemen yarın gidip nerden alabilirim? birde komple kullanamassınız ne demek? yani hangi özellikleri çalışmıyor olucak ?

Bu kartlar dogubankta satiliyor. Zaman zaman da bu forumdaki kisiler disaridan siparis veriyorlar.
  • yazılımla kırılamayacağını biliyorum. O zaman yarın ilk işim doğubanka gitmek olucak. Kadıköyde alabileceğim bir yer varmı bilgisi olan ?
  • arkadaşlar bulan olursa banada yardımcı olabilirmi bende almak ve kullanmak istiyorm artık şu illeti
  • ben %100 emin hacker kardeşlere güveniyor software olarak kıracaklar bunu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.