Şimdi Ara

Turbo Simin Çalışmama Nedeni 32 Kb lik Sim Kartmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yakın zamanda bir iphone aldım. Bir hevesle sim kartımı çıkardım, turbo sim ile beraber telefonuma taktım. Ama malesef sonuç üzücüydü. Universal turbo sim gibi kaliteli bir kart kullanmış olmama rağmen, no sim uyarısı alıyordum hep. Daha sonra turbo simin bozuk olduğuna karar verdim ve gittim yenisini almaya. Satıcıdan denemek için yeni turbo simi alıp taktığımda sonuç yine üzücüydü. Malesef hala no sim uyarısı alıyordum. Daha sonra satıcı kendi kartını takarak denedi ve telefon şaşırtıcı bir şekilde kartı gördü ve hat aldı. En sonunda anladımki 32 kb lik kartlarla turbo sim çalışmıyor. En sonunda turkcelle gidip, kartımı 64 kb lık yaptırdım ve şimdi kartım turbosimle tıkır tıkır çalışıyor. Bu konuda sorun yaşayabilecek arkadaşlar için paylaşmak istedim. Saygılar...

• Ben de sunu ekleyeyim, Turkiye'den aldiginiz, Unlocked, yani Turbo Sim'e ihtiyac duymadan, kartinizi takip kullanabileceginiz iPhone 3G'ler de de 32 BIT lik kartlar calismiyor.

Ben telefonu alali 2 gun oldu, henuz 64 BIT'lik kart cikarmadigim icin (kartim komsumun uzerineydi cunku) halen daha telefonumu kullanamiyorum.

O yuzden sadece turbo sim ile alakali oldugunu zannetmeyin, unlocked iphone'da da 64bitlik kart gerekiyor.

Tesekkurler.
  • 64 bıt simkart ile sorunsuz turbosim ama benim 32 bitlik kartim avea ile calisiyor,onun nedeni turbosim uzerinde microcipe dokunan yuzeyler bizlerin eski kartlarinda asinmalardan dolayi tam temas etmemesinden dolayimis,yeni sim kart ile bu sorun tabii kide olmadigindan tak diye calisiyor
  • Bunu Duyunca Daha İphonem Olmadığı Halde Direk Simkartıma Bakıyım Dedim 64KB Likmiş Kaçak Alcağım İçin Turbosim Şart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.