Ne o lan sende mi çirkinsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 21 Haziran 2020; 21:46:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turbo yine dava açmış (EFE AYDAL) (5. sayfa)
-
-
İlginç bir kişilik
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Var böyle tipler.2 sene önce bu forumda atatürk havalimanında türk bayrağının yanında sözde özerk kürdistan bayrağı asmışlardı
Tabi bunu yediremedik ama çok vatancı akpli puştun biri milleti delirtti cimere şikayet etmiş.
Ben her dangoza reis diyorsunuz yazdım.sedat pekeri kastettim.sağolsun siber polisler c.başkanına hakaretten ifademi aldılar
İfademi alan polis bile güldü olaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar true ki djdjdjkd
-
Turbo kim la,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer olay davaya giderse insanlar mahkeme salonuna gidebilir duruşmayı salonda oturarak izleyebilir.
Turboyu da görmüş olur.
İstanbul'da olsa ve dava zamanını bilsem gider bakardım turbo kim diye.
-
adama hakaret ederseniz tabi dava açar. çok iyi yapıyor
Ben Kayra ile gittim Beşiktaşta buluştum, sizi de merak ettiğim için gelip görmek isterdim. Sonuçta yetişkin bir insansınız ama İstanbul'da değilsiniz ne yazık ki.
Düşünce yapınızı çok merak ediyorum.
Kayra da oturup konuşunca iki kahve içerken muhabbette oldukça normal bir insan.
-
Efe Aydal'ın sonu iyi değil. Turbo, Cumhurbaşkanı, Adnan Oktar vs kimler kimler dava açtı adama Adamda da nasıl bir inat varsa hiç umursamıyor devam ediyor
-
Efe IB the last davabender.
-
Peki hiç düşünmüyor musunuz davaları açarken, acaba ben kurumların vaktini çalıyor muyum, eğer bu konuda karşı dava açılırsa ben ne yaparım diye?
Çünkü dava içerikleri çarpıtmalar üzerine gibi gözüküyor.
Derdiniz nedir, neden böyle yapıyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Why ShyUğraşmak isteyen varsa, TCK 271. Suç Uydurma Suçundan turbo hakkında şikayetçi olabilir. Adamın taraf olduğu dosyalar sorgulanınca yüzlerce dosya çıkacak, kaçarı yok ceza alır.
Buna göre; İşlenmediğini bildiği bir suçu, yetkili makamlara işlenmiş gibi ihbar eden veya işlenmeyen bir suçun delil ya da emarelerini soruşturma yapılmasını sağlayacak şekilde uyduran kişiye üç yıla kadar hapis cezası verilir.
Efe Aydal Mini Podcasti üzerinden değindi bu konuya. Avukatı ile çalışma halindelermiş, yargıyı gereksiz yere meşgul etmesi üzerine bir dava hazırlıyorlarmış. Umarım kazanırlar da şu turbo denen gereksizden kurtulmuş oluruz.
-
Bu turbo kim ? Bu olay ne ? Bilgi veren varmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
efe aydala dava açmayan bi ben kaldım galiba lol
Turbo kim beyler
Bende bizim aracın turbosu zannettim 😁
quote:
Orijinalden alıntı: toress86O kadar true ki djdjdjkd
Türkçe'yi neden katlettin ki?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X