Turbo dava açmadan duramıyor |
Turbo yine dava açmış (EFE AYDAL)
-
-
Forumun yetiştirdiği en orijinal tip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olay nedir ?
-
Turbo doğu karadenizli zannedersem. Artvin falan oralarda insanlar çok fantastik.
-
Sjsjsj turbo beni bul
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
okudum bunu da. bu kadar kolay mı ? birisi cimere yazmış sonra geldiler harddiskleri aldılar diyorlar. herkes kafasına göre birilerini şikayet etsin o zaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: Death Noteokudum bunu da. bu kadar kolay mı ? birisi cimere yazmış sonra geldiler harddiskleri aldılar diyorlar. herkes kafasına göre birilerini şikayet etsin o zaman
dava gereği duyulursa şafak operasyonu yapıyorlar evde ne kadar telefon bilgisayar hardisk varsa toplayıp götürüyorlar. sonra en az 2-3 sene geri alamazsın. geri aldığında genelde bozulmuş oluyorlar. çok şikayet var bu konuda
-
yargıyı gereksiz meşgul etmek suç değil mi bu adam sürekli her şeye dava açıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Efe aydal'ın hatası bu ülkede yaşamaya devam ederse böyle olur.
Alsın rus tanrıçası eşini sağlam bir ülkeye taşınsın
Edit: Kadın romanyalıymış [olsun yinede slav tanrıçası]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 21 Haziran 2020; 10:35:3 >
quote:
Orijinalden alıntı: crux07olay nedir ?
Turbo denen eleman efe aydal'ın videolarını izliyor bir iki cümle yakalıyor ve onlar üzerinden dava açıyor
ulan turbo
-
olayın arkasından turbo çıktı iyi mi
-
Böyle bir durumda aleti vermek yerine imaj alınmasını isteyebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Good_Library
Forumun yetiştirdiği en orijinal tipBence foruma musallat olan sevimsiz troll
Bugüne kadar bana yapılan onca hayvanlığa rağmen kimseyi dava etmeyi düşünmedim ama onlarca kişi beni dava etmeye çalıştı. İnsanlarda iğrenç bir kin, nefret var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: John WICKTurbo doğu karadenizli zannedersem. Artvin falan oralarda insanlar çok fantastik.
Turbo Ardahanlı. He Doğu Karadeniz için dediklerine gelince evet doğru, orijinal insanlardir benim hemşerilerim
Turbo dediğiniz turbolinea dimi?
Dünyanın en boş varlığı olabilir sjjdhs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Forumun yetiştirdiği en orijinal tip
|
Bizim ülke bu turbo gibi adamlar yüzünden sürünüyor. Hiç bir işe yaramadiklari gibi yarayanlara engel olurlar.
|
yargıyı gereksiz meşgul etmek suç değil mi bu adam sürekli her şeye dava açıyor?
|
Turbo doğu karadenizli zannedersem. Artvin falan oralarda insanlar çok fantastik. |
Bence foruma musallat olan sevimsiz troll |
Turbo denen eleman efe aydal'ın videolarını izliyor bir iki cümle yakalıyor ve onlar üzerinden dava açıyor |
Turbo dediğiniz turbolinea dimi?
Dünyanın en boş varlığı olabilir sjjdhs |
dava gereği duyulursa şafak operasyonu yapıyorlar evde ne kadar telefon bilgisayar hardisk varsa toplayıp götürüyorlar. sonra en az 2-3 sene geri alamazsın. geri aldığında genelde bozulmuş oluyorlar. çok şikayet var bu konuda |
Benzer içerikler
- atarax 25 mg uyutur mu
- etten kirilan tırnak
- anksiyete bozukluğu olanların yorumları
- e ile başlayan meyve
- yemin töreni saat kaçta olur
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X